Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 15000. נערך

bariboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב בסביבות 15K שיהיה בעיקר זול בתחזוקה (דלק+טיפולים+תיקונים)

אשמח לקבל המלצות וכיוונים לרכבים שונים :-D

הרכבים שחיפשתי עד כה היו סיריון,אקסנט וזהו אשמח לשמוע על עוד המלצות ושנתונים וטווחים של ק"מ שמהם צפונה כדאי להתרחק.

פורסם

אתה יכול לבדוק פונטו ספייס היא עונה לך על הדרישות.

הסריון כדאית עם מנוע ה 1.3 ולא 1.0.

אם מדובר על גיר ידני אתה יכול לשקול את הגטס אולי לא תרוויח אותה בחיסכון של בדלק,אבל הרכב אמין עם עלות אחזקה נמוכה.

החיסרון שבתקציב שלך רוב הגירסאות יהיו glf ללא abs ועם כרית אחת.אם תצליח למצוא gli/gls.. עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם בתקציב הזה אלו יהיו המכוניות שאני ממליץ רק בשנתון מתקדם יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך סיטרואן ZX 1.4 ב1500 שנמכרת פה בפורום, לך על הדבר הזה, חלקים בשקל וחצי, רכב זול ומוצלח מאוד, מזגן מדהים ומרכב נוח, חסכוני מאוד בדלק ואמין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487496

אתה דילר מקצועי אני מבין אה , הבן אדם ביקשר 15-20 אלף , לא 1500 .

פותח השירשור , המלצתי היא לחפש את הרכב שיהיה השמור ביותר מכל מה שתבחר , בשנתונים הישנים מה שהעיקר הוא איך האוטו טופל בעבר ולא האם הוא היה אמין בשנתיו הראשונות.

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

הוא סטודנט תפרן, עדיף להחזיק רכב ישן ואמין מאשר חדש ועם חלקים יקרים יותר ופחות אמין, הZX הוכיחה את עצמה בגרסת ה1.4 מעל ומעבר.

אם יש לך בעיות או ספקות פנה להנהלת הפורום.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני נוטה לבחור ביונדאי אקסנט שנתונים 2001-2004

מה חשוב לבדוק במכוניות האלה טרם קניה , האם יש להן בעיות כרוניות כלשהן?

והאם זה אוטו שלדעתם יכול לענות לי על הקריטריונים?

• תוכן חדש...