Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו אנחנו מחפשים רכב חדש אחרי הרכב הקודם (מאזדה cx-5), המועמד המוביל הוא רנו קולאוס שנת 2011 ששייך לדודה שלי (בגלל זה הוא מועמד מוביל), המנהלת של הבית שואלת איך האמינות ?, איך הרכב ?, ואיזה מוסך מומלץ באזור חיפה (מורשה או מומחה) ?

סקודה סבא שלי רוצה להחליף את האוקטביה דיזל אוטומטי שלו ביטי בנזין ידני, הוא נהג משאית לשעבר והיה מעדיף בכלל מאק, הוא אוהב את הצורה של היטי ולכן מתעניין בו, ממה שהוא בדק לא מביאים יותר את הדיזל (הכי טוב זה דיזל ידני) אבל הוא מוכן להתפשר על בנזין ידני, האוטו מוביל נכה (מוגבלות בתנועה, קושי בכניסה ויציאה מהרכב, לא כסא גלגלים) ולכן הרכב צריך להיות אמין ולהיות זמין בכול יום 24\7 שמעתי דברים לא טובים על מנועי הtsi (שיש ביטי ?)

איך הרכב ?, איזה מנוע מומלץ ?, יש דיזל (חדש מהחברה) ?

הערות נוספות יתקבלו בברכה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הרנו היא במקום המאזדה או בנוסף למאזדה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אתה אחראי על היצירה :wink: ? אני מקווה שכולם יצאו שלמים. איך זה קרה?

למה לא להחליף שוב למאזדה cx5, הרי הביטוח המקיף אמור לשלם מחיר של רכב חדש (אם עשיתם רכיב של כינון בביטוח. דרך אגב היא שנת 2012 או 2013 ?) או שלא הייתם מרוצים ממנה? (אתה יודע שזה מענין אותי מכיון שיש לי בדיוק את אותו הרכב ואפילו באותו הצבע).

דרך אגב הקולאוס נראה לי רכב מוצלח מאד, מנוע 2.5 עם גיר רציף של ניסן צריכה להיות יחידת הנעה טובה ואמינה, הגם שצריכת הדלק תהיה גבוהה. אני גם אוהב מאד את העיצוב שלו. צריך לבדוק את סוגית ירידת הערך, ייתכן שהיא גבוהה במיוחד ולכן לכל הפחות צריך לרכוש אותה בהנחה יפה מהמחירון.

יש חבר פורום שרכש כזאת וכתב סקירה בפורום בעבר, אתה יכול לפנות אליו ולשאול אותו שאלות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא אין כינון, ככה זה שלא נותנים לי לקרוא לפני שחותמים :evil:

היינו מאוד מרוצים אבל לא נקבל מחיר של חדשה, ואני יודע שיש לך גם אותו הדבר, אני עד היום מחפש אותה.

מוסך תלפיות, תודה אני רואה את התגובה הזאת כהמלצה על המוסך, מתי אנחנו קובעים פגישה ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא, אתה לא יכול להמליץ על עצמך אבל אם אתם טורחים להיות ספונסר פורום זה כבר מראה על תודעת שירות (לא פחות חשוב ממקצועיות), האתר שלכם נראה נקי, מסודר ומפורט.

תהיה בטוח שאני אגיע לביקור (לפחות עד תום האחריות).

(הבנתי שהתגובה היא לא המלצה)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...