Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שומאכר יש עוד ימי מסלול בכוכב יאיר ? (המקום עבר למסלולים לא ?), תאמין לי אני בא רק כדי לתת לך בראש ועוד עם הרנו השמנה (אבל בתנאי שאמא שלי תרשה לי :lol:)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבר למסלולים, מחכים להתפתחויות (לא חושב שלא יתנו לעשות ימי מסלול, מה שכן כנראה המחיר יהיה גבוה יותר). בכל מקרה, אתה תמיד מוזמן.

קח

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רופני,אתה מוזמן להמשיך פה את הדיון. זה הקונספט של הגיבוב.

חפש במנוע החיפוש שרשורים שלי על 205GTI.

זה אוטו מיושן, כשהיה חדש היה בעייתי, היום הרבה יותר. כדי להנות ממנו בנהיגה ספורטיבית הוא חייב להיות פיקס. לעבור שיקום מלא.

זה עלויות שאתה לא מדמיין למה יכולות להגיע.

205, או 106, גם בגרסאות הרגילות שלהן תהיינה מהנות כם הן, וזולות יותר לתחזוקה.

אם אין לך כסף מיותר, וזמן מיותר, ואתה מחפש סוס עבודה - ה-205GTI לא בשבילך.

אם יש לך כסף מיותר, זמן להשקיע, ואתה מחפש רכב פאן שאינו רכבך העיקרי - ה-205GTI תפורה למידותך (הטובות).

גילוי נאות - גם אני קיבלתי את ההמלצות האלו, היתה לי 205Top-xri. ובכל זאת קניתי, בנוסף, 205GTI שהיתה רכבי העיקרי, ושמשה אותי ביום יום. 7 שנים.

לא היה לי כסף, פעלתי בניגוד להמלצות ההגיוניות שקיבלתי - נהנתי מכל רגע, ואם הייתי יכול לעשות זאת שוב - הייתי עושה אותו דבר ללא היסוס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חפש במנוע החיפוש שרשורים שלי על 205GTI.

זה אוטו מיושן, כשהיה חדש היה בעייתי, היום הרבה יותר. כדי להנות ממנו בנהיגה ספורטיבית הוא חייב להיות פיקס. לעבור שיקום מלא.

זה עלויות שאתה לא מדמיין למה יכולות להגיע.

205, או 106, גם בגרסאות הרגילות שלהן תהיינה מהנות כם הן, וזולות יותר לתחזוקה.

אם אין לך כסף מיותר, וזמן מיותר, ואתה מחפש סוס עבודה - ה-205GTI לא בשבילך.

אם יש לך כסף מיותר, זמן להשקיע, ואתה מחפש רכב פאן שאינו רכבך העיקרי - ה-205GTI תפורה למידותך (הטובות).

גילוי נאות - גם אני קיבלתי את ההמלצות האלו, היתה לי 205Top-xri. ובכל זאת קניתי, בנוסף, 205GTI שהיתה רכבי העיקרי, ושמשה אותי ביום יום. 7 שנים.

לא היה לי כסף, פעלתי בניגוד להמלצות ההגיוניות שקיבלתי - נהנתי מכל רגע, ואם הייתי יכול לעשות זאת שוב - הייתי עושה אותו דבר ללא היסוס.

רז, זאת הייתה תקופה שונה, הן היו נפוצות יותר ולא בסטטוס של כמעט אספנות.

אני אמרתי תקנה כבר אוטו, לא gti אבל תקנה משהו.

גם אני הייתי שם, בן 17 וקצת וקניתי רכב שלא מצאתי לו חלקים, הידע שלי היה דל והמוטיבציה בשמיים, מהר מאוד המוטיבציה ירדה.

למדתי את השיעורים שלי, נהנתי ללא ספק אבל היום אני רואה את זה אחרת, אני יכול להגשים חלום קטן ולקנות טסטה-רוסה, אפילו יש לי את הממון לתחזק אותה אבל הראיה שלי שונה, כן אני חובב רכב, בצורה די פסיכוטית, יש לי ידע והמון אמביציה לעשות כל דבר בעצמי, גם כלים יש לי, כאלו שלא יבישו מוסך אבל אין לי זמן להרפתקאות, יש לי הרפתקאה אחת שאין לי זמן להתעסק איתה (ה540 צריכה מובילים של שרשרת תזמון), המרצדס אצל אבא שגם ככה אין לו מה לעשות אז הוא כבר שייף לה את כל הצבע ועכשיו אני צריך למצוא זמן לצבוע אותה. מדי יום אני בודק מודעות ומחפש איזו מציאה, לפני כמה ימים פורסמה cls55 במחיר ממש ממש טוב, התקשרתי והיא נמכרה, אני יכול להרשות לעצמי לעשות צעד אימפולסיבי, אתה לא, אתה מתגייס בקרוב, לא יודע איך המצב בבית אבל לקחת כסף מההורים בשביל רכב ישן שיעמוד זה די מבאס.

ככה כל יום אני רואה וחושב, אבל מנסה להיות קצת יותר רציני ונמנע מלבזבז סתם, אני משתעמם מהר, החלטתי להיפטר מהרכבים ורק אז לקנות משהו חדש, אתה חושב שזה קל? אני מתוסכל , אני גר במדינה של שפע אדיר, שכמעט כל רכב שאני רוצה אני מוצא בכמה גרסאות, ואני יודע שאני אשתעמם ממנו מהר אז אני מחפש דילים טובים. וכמה שבא לי לקנות משהו הרפתקני אני איכשהוא נמנע, זה התת מודע ששולט בילד הקטן שבי שלא יודע לשמור את הכסף שלו בכיס או בבנק.

אתה באמת צריך אוטו?

נכנסתי ליד 2 וראיתי פיאט אונו במחירים טובים, סיטרואן סקסו שיכנסו בתקציב, אני חושב גם שפיאסטה תהיה מצויינת עבורך, רכב עמיד, קל לטפל בו והחלקים זולים.

תתחיל ממשהו קטן ופשוט, תלמד עליו, תתעלל בו, אחר כך תתפרע.

בא לי ללכת עכשיו לדילר ליד הבית ולקנות את ה CL55 שיש לו שם, המחיר הוא חצי מהוולוסטר ויש לה 490 וקצת כ"ס. והיא יפה, כמה שהיא יפה ושמורה וזה יום שישי, יהיה נחמד לקחת חופש ביום ראשון ולנסוע לטייל איתה בהרים לכיוון היקבים, ליד הים. מגניב, נגיש, מפגר מאוד.

יאללה שבת שלום, אני הולך לקנות בגדים, ככה אני מספק את הרצון שלי לבזבז קצת כסף בגלל חסכי ילדות מפגרים, בא לי אוטו אני קונה נעליים, יש לי מקום ל60 למשהו זוגות שלי, אין לי מקום לעוד אוטו.

haters will hate

פורסם
של ישראלים, אתה דיברת עליה פה אז ניסיתי להצטרף

כן, המנהל שם חמור. עזוב, אין כלכך טעם גם, הפורום שם (למרות שגדל) קצת התייבש, אותי החזירו בכוח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באמת אני לא יודע מה לעשות, מצד אחד אני מת לאוטו, מצד שני אני יודע שלהחזיק אותו יהיה לא קל (מה לעשות, זאת המציאות).

מצד אחד רז אומר לא, אל תעשה את זה זה מפגר, מצד שני הוא אומר אני הייתי מפגר ועשיתי את זה והכל היה בסדר.

מצד אחד בנצי אומר קום, תעשה משהו מפגר וקנה אוטו, מצד שני הוא אומר שזה מפגר ולא לעשות את זה ושהוא יקנה GTI אם בא לו, לא אני.

מצד אחד אני אומר אחרי הצבא, עם קצת יותר כסף וקצת יותר זמן אני אקנה אחת, אשקיע בה את זמני, כספי וחיי, מצד שני אני מפחד שלא ישארו ומה שישאר יהיה זבל, ומה שלא יהיה זבל יהיה יקר או לא למכירה.

רז חיפשתי שרשורים שלך על ה205 מצאתי איזה 3 או 4, לא היו לא תקלות :shock: ?

בנצי אני רוצה 205, רק 205. אני רואה 205 יפה ואשכרה מסוגל לראות את עצמי נוהג בה, מרגיש את הרוח בשיער (כי המזגן לא עובד), את הגריז מרוח על הידיים, ואת האוטו עומד דום מוכן לפקודה.

יש מישהו בפורום עם GTI ? ככה אני יודע שהיא במצב טוב ויש סיכוי שהוא ימכור לי בבוא הזמן.

לוקו עכשיו אתה לא יכול להגיד לי להפסיק לגובב על ה205 בגיבוב, יש אישור מרזמל.

אני כבר לא יודע מה לעשות, אני משתגע.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לוקו עכשיו אתה לא יכול להגיד לי להפסיק לגובב על ה205 בגיבוב, יש אישור מרזמל.

סמכותו של לוקו בגיבוב אינה מוגבלת.

הוא ״מגובב הפורום״. שים לב לטייטל בסמלון שלו.

הסמכות שלי לאשר נושאים בגיבוב - רק בכפוף להסכמת הלוקומושיין.

חכה עם ה-205GTI לאחרי הצבא. כבר עברו 30 שנה מאז שהראשונות הגיעו לארץ. עוד שלוש שנים לא ישנו הרבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לוקו אנא סלח לי כי חטאתי, למדתי את הלקח.

טוב שניה לפני שאני מאפסן את החלום לעוד 3 שנים, בנצי אמרת שחסרים לך ריגושים, זורק לי איזה 5,6,7,10k $ והgti תיקרא ״בנצי לולה״.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם אני שם כסף על gti אני רוצה אותה פה, במדינה שאני יכול להוציא את המושב האחורי, את מיכל הדלק, את תא המנוע לחזק ולהוציא את הנבלה הקטנה שיושבת שם, לשים מיכל דלק קטן במקום.

ואז למצוא תורמת איברים בעלת הנעה קדמית ומנוע חזק, את כל מערכת ההינע מרכיב קומפלט באחוריה של הgti וככה יש לי 205 gti עם מנוע מרכזי... תחשוב על זה, הביצוע עצמו פשוט מאוד, אבל איפה אני מוצא פה Gti?

הגיעה לאוזני שמועה שיש פיאט 127 בטיחואנה, אני רוצה לנסוע ולקנות אחת, היא גם תתאים לפרויקט המשוגע שלי, חשבתי בהתחלה על הוולוסטר, לקחת סונטה טורבו אחרי תאונה, 274 כ"ס ישבו כ"כ טוב על הוולוסטר אבל זה אוטו חדש.

אז כן 205 תתאים בול, פה יש גולף שאני לא סובל וmk1 היא פרה קדושה מבחינתי.

יש פה כמה האצ'בקים, קיה פרייד עם מנוע של טאורוס מאחור כבר ראיתי למכירה.

ברמת העיקרון הכל עניין של זמן...

אם היה לי זמן פנוי, והלוואי ועוד מעט יהיה לי, אני מתכנן טיול לאירופה לאיזה חודש אבל אני מוכן לבטל אותו, ב10k אני בונה מכונית לבד, וגם אז, פחות מחודש ויש לי ביד משהו שלי, משהו שאני עשיתי, תורמות איברים זולות יש בשפע, אני מוכן אפילו להשבית את ה540 ולהשתיל את קרביה בתוך e30, אבל זה לא מיוחד מספיק.

לקחת רכב האצ'בק ולהסב אותו לרכב עם מנוע מרכזי זה החלום הרטוב שלי, בעשירייה.

למי יש זמן פנוי למכור לי?

haters will hate

פורסם

אויש נו באמת, סתם בא לך להתעלל באיזה 205 שנינו יודעים שאתה לא תעשה את זה ותקנה איזה בהמה זקנה ותשפץ אותה עד שימאס לך ממנה ואז תקנה חדשה.

איך ה205 האירופי ? מזדקנות בכבוד ? יהיה שווה ליבא איזה אחת ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...