Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לא מזיינים, היום אונסים.

עמית מה עם העבודה ?

אליה אני מקווה שאתה מבין ב205gti כי אתה הולך לבדוק את שלי (מתישהו).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מה שיש לו 4 גלגלים והגה-אני מבין בו. לעומת זאת כאלו שיש להן זוג ציצים ווואג'יינה-לא מבין. באמ'שלי. הן מדברות בשפה מוזרה וטוענות שזו עברית..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אגב, אני באמת לא מבין למה הטענה "אתה הולך להיות חייל קרבי, אל תקנה אוטו" עולה כל פעם, בתור חובב רכב, שנושם ,אוכל, חושב וישן רכבים אני צריך רכב, ורצוי כזה שיספק גם ריגוש מוטורי.

יש יותר אושר מלחזור אחרי 28 להניע את האוטו ולנסוע ?, ליום מסלול, סשן נחמד או סתם נסיעה אנחנו הרי חיים בשביל הרגעים האלה. חלק גם "מענישים" את עצמם ביומיום ברכב לא נוח אבל מתנהג יותר טוב בשביל שעתיים בשבוע (אולי הגזמתי קצת אבל אתם מבינים את הכוונה).

א. כשתגדל תבין (בלי לפגוע חס וחלילה)

ב. להשכיר אוטו יעלה לך כבר פחות

פורסם
אני חשב שמכבי תפסיד. בשביל שזה לא יקרה מכבי תצטרך ללכת בכל זריקה נתונה עם 5 שחקנים לריבאונד, אחרת זה פשוט יהיה טיול לרוסים. גם קובאן האלו, אי אפשר לדת איתם. יום אחד הם בהארכה נגד צסק"א בליגה הרוסית, ויום אחרי זה הם מפסידים 30 הפרש לקבוצה במקום התשיעי בליגה הרוסית. לא יודע. כשאומרים שכבי יכולה לנצח כל קבוצה בנוקיה זה נכון תמיד. למזלנו זו ממש לא "רק קלישאה". הקבוצה היחידה העונה שמכבי לא באמת יכולה לנצח בנוקיה היא ריאל מדריד, שלדעתי גם תטייל אל התואר בקלילות.

בקיצור, מתחילים.

עריכה: הנה אני כותב וגם סופו פתח, וייתכן וג'יימס ישולב. יא אללה יצאתי חמור.

גם אני מופתע מזה שמכבי המשיכו לנצח (והפעם 50 השקלים נשארו אצלי כי לא התערבתי, ואם הייתי מתערב - הייתי מניח שמכבי דווקא יפסידו).

לא יצאת חמור, כי גם המאמן של קובאן לא ידע עם מי הוא עולה בחמישייה...

וואלה, כנראה קובאן זו באמת קבוצה קקה ובלי סנטר אמיתי (הנדריקס לא סנטר. מאריץ' - אולי מיליונר אבל סתם עגלה).

מי שרצה יותר - ניצח, כולל הפצוע / הפצוע האנגלי (מה זה משנה).

ובאמת - אם ריאל לא לוקחת את הגביע השנה - זו תהייה סנסציה גדולה. האבו-זקן (רודריגז) - מזמן לא היו כמוהו (גם שחקן וגם זקן...).

לוקו - איך אתה מקבל את הפסד הקבוצה שלך ? :lol:

alfa 156 2.5.

פורסם

רופני, תגדל, על הדרך תגדל קצת שפם וזקן ותתחיל לנהוג כמו בן אדם. אח"כ נתראה במסלול :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לוקו - איך אתה מקבל את הפסד הקבוצה שלך ? :lol:

במשחק שלי כולם מפסידים.

קפטן סטובינג,

הצוות ערוך ומוכן ליציאה!

מי האומן האורח?

Gn'f'R

פורסם

סעמק תפוס לי הגב וזה כואב! בקושי יכול לשבת מול המחשב ולקרוא את הגיבוב.

אתמול הייתי עם החברה במצפה הכוכבים בגבעתיים. היה כיף אבל אחרי חצי שעה של ישיבה בהרצאה הראשונה בקושי עמדתי על הרגליים (גב תפוס זה קקה). אבל לראות את הירח וצדק (וגם 4 ירחים שלו) היה מגניב ביותר!

תגידו איך אני לוקח מילה ומכניס לה קישור? ניסיתי להבין איך עושים את זה ולא הבנתי.

פורסם

כותב את המילה ומסמן אותה. ואז לוחץ על האיקון של השרשרת ושם את הקישור בחלון שנפתח לך

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אצלנו הוספתי את אשתי לחשבון שהיה במקור שלי, את רוב הפעילות עושים מהחשבון הזה, יש בחשבון הזה 5 כרטיסי אשראי. המשכורת של אשתי עדיין עוברת לחשבון הישן והמוגבל שלה, אבל זה כי מנהל התשלומים בצה"ל זה חבורת עצלנים והיא לא רוצה להישאר איזה חודשיים בלי משכורת בגלל שפקידה כלשהי עדיין לא הגיעה להזין את הטופס שינוי חשבון.

בגלל שהמטרה היא לחסל את החשבון הזה אז גם לא טרחנו לנסוע עד לסניף הרחוק הזה ו להוסיף מוטב לחשבון וכו'.

לא רואה את היתרון בשני חשבונות נפרדים לבני זוג, רק חסרונות.

חשבון עסקי נפרד זה נדמה לי הכרח, לא חושב שאפשר לקבל עוסק מורשה או לפתוח חברה בע"מ בלי חשבון עסקי נפרד.

קודם כל - תנו לצה"ל פקודה להעביר את המשכורת לחשבון המשותף. במקביל העבירו את כל הוראות הקבע, וגם חסכונות וכל מה שנותר באותו חשבון, כולל קישור לקופות גמל, השתלמות ודומיהן. רק לאחר שהכל עבר ופועל כראוי גשו לסניף וסגרו את החשבון.

לגבי עוסק מורשה - אין שום מניעה שהחשבון יתנהל יחד עם החשבון האישי. אבל חוץ ממקרים חריגים בהחלט עדיף להפריד את החשבונות האישיים מהעסקיים, כך הניהול ברור יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אגב, אני באמת לא מבין למה הטענה "אתה הולך להיות חייל קרבי, אל תקנה אוטו" עולה כל פעם, בתור חובב רכב, שנושם ,אוכל, חושב וישן רכבים אני צריך רכב, ורצוי כזה שיספק גם ריגוש מוטורי.

יש יותר אושר מלחזור אחרי 28 להניע את האוטו ולנסוע ?, ליום מסלול, סשן נחמד או סתם נסיעה אנחנו הרי חיים בשביל הרגעים האלה. חלק גם "מענישים" את עצמם ביומיום ברכב לא נוח אבל מתנהג יותר טוב בשביל שעתיים בשבוע (אולי הגזמתי קצת אבל אתם מבינים את הכוונה).

להחזיק רכב לא מומלץ בכלל,אבל אני מודע לתשוקה לרכב כמו שלי יש וגם אני מחזיק רכב בצבא (אבל לא בקרבי) ,בגלל זה אני ממליץ לך לרכוש רכב פשוט כעת,להבין מזה להחזיק רכב כשאין לך הרבה כסף וכשאתה חוזר אחרי 21 במקום להניע ולנסוע יש לך 1000 בעיות ברכב ואין לך זמן לטפל בהם(סוף שבוע),ותאמין לי וכל אחד יגיד לך שהסיכויים למצוא 205GTI שאין מה לטפל בה ואתה יכול "לשים דלק ולנסוע כל 3 שבועות" הם אפסיים.

לכן אם תקח רכב פשוט ואמין לתקופת הצבא,תאכל ממנו קצת חרא תלמד לתחזק ולנהוג (וגם עם 106 או 205 סטנדרטיות אפשר לנסוע לנס הרים או בית אורן במקרה שלך) תקנה כשתשתחרר עם כסף שיהיה לך רכב ספורטיבי.

גם אני הייתי בהתלבטות אם לקנות רכב יקר יותר או פשוט ואצלי לא הייתה בעיה של כסף ובכל זאת בחרתי באופציה הפשוטה.

Miata ND2

• תוכן חדש...