Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך אזרחות אז איזה עוד מסמכים אתה צריך כדי לעבוד?

דניקס (דני?) אין מה לעשות ZX עדיפה על פני קליאו... :lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקנה אופניים חשמליים (או חשמליות?! ינעל בן יהודה)

דומני שהשאלה עלתה לדיון בפורום, ואם תבצע חיפוש תוכל לקבל תשובה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הנה קצת קיטש בשבילכם, סתם, כי אני מחבב אתכם.

יצאתי לעשן סגרייה בחוץ, יצאתי אל האוויר הקר עטוף במעיל הישן שלי

ובכפכפים שקניתי בסופר מרקט. השקט כאן הוא אלוהי, רק הרחש של נייר

הגלגול בידיי שמחבק את הטבק.

משהו גרם לי להביט מעלה אל הכוכבים, נשארתי קפוא שם ופשוט בהיתי בהם.

הם לא השתנו כלל, הם שם באותו המקום באותה הצורה כמו שאני זוכר אותם.

עברה חצי שעה ואני עוד שם בוהה בשמיים.

גורם לי לחשוב ולפעמים גם לצחוק בעיקר מרוב שזה אבסורד

כל מעשינו פה.

...תחשוב לרגע:

מה שאתה ראית ממש עכשיו, כל זה (המראה עצמו) היה רלוונטי ללפני כך וכך אלפי שנים אם לא יותר...

איזו השהיה אדירה יש כשאתה מסתכל לשמיים. המראה ומה שאתה רואה - חלקו הרב מגיע אליך ב-delay מטורף.

אם מדברים במושגים של שנות אור - אנחנו אפילו לא מיקרו-מיקרובים / נאנו-נבגים (מבחינת זמן) כאן בעולם / ביקום.

אגב - חשבתם פעם מי בכלל אתם ? (תערובת של חומצות אמינו, או השד יודע מה, מימן וחמצן, חלק מהם צבוע בצבע אדום...?)

מי בכלל צריך אותנו בעולם הזה ? למה אנחנו מייצרים עוד כמונו ודואגים להם ?

למי בכלל יש אינטרס שנהייה פה ? ואיזו מטרה אם בכלל אנחנו משרתים ?

מהי מציאות, ומהו חלום ? :roll:

alfa 156 2.5.

פורסם

הייתה תוכנית בדיסקברי על אלוהים וכל השיט מסביב-

בקצרה על התוכנית הם סקרו כמה וכמה אופציות של איך הגענו לכאן ומה אנחנו עושים כאן. אחת האופציות שהועלתה היא שאנחנו בכלל דמויות במשחק דמוי סימס. ויש לנו איזה יוצר ענק שמחשחק איתנו :shock: זה כבר קריפי :lol:

חלק מהאור אכן מגיע אלינו ממרחק של אלפי ומאות אלפי קילמוטרים. למעשה אור השמש מגיע אלינו בדיליי של 8 דקות. ויכול מאוד להיות שהיא כבר לא שם ואנחנו יכולים לגלות זאת בעוד כמה דקות:puzzled:

פורסם

עזוב מה אנחנו ומה אנחנו עושים פה.

תחשוב לאן הולכים כשהכל נגמר ותפנים שיש אפשרות שאתה פשוט נעלם כאילו מעולם לא היית.

כמו שינה טובה שאתה קם ולא שם לב שעברו כמה שעות, רק לנצח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
עזוב מה אנחנו ומה אנחנו עושים פה.

תחשוב לאן הולכים כשהכל נגמר ותפנים שיש אפשרות שאתה פשוט נעלם כאילו מעולם לא היית.

כמו שינה טובה שאתה קם ולא שם לב שעברו כמה שעות, רק לנצח.

וזו בדיוק הסיבה מדוע אני מתרכז יותר במה אני עושה פה (יותר נכון- איך אני נמצא פה במובן של חיים פעם אחת אז צריך לחיות טוב!) ופחות במה קורה אח"כ. כי כשאני מת אני מת והריי לא יהיה לי אכפת (או שאני יהיה מודע בכלל למצב...).

לדעתי יותר מעניין איפה יש חיים נוספים ביקום, לבקר בכוכבים אחרים (אתה קולט לעשות טיול לאיזה כוכב מרוחק- זה כמו לטוס לחו"ל רק מגניב פי מיליון) ולחיות

פורסם
טוב החלטתי קצת לשחק עם המצלמה בחושך. אבל אני לא צלם ולא נעליים אז אל תסקלו אותי באבנים

19.4 ק"מ וזה אחרי נסיעה הביתה.

STVt3kP.jpg?1

רואים את הפנסי ערפל הקידמיים? יופי, אני לא יודע איך להפעיל אותם, חיפשתי במדריך המקוצר, מצאתי איזכור אבל אין לי את מה שהם מדברים עליו.

hc82fCG.jpg?1

מה שכן, 126K~ שקלים , אין AUX (לא מצאתי כניסה) אין BT אין שליטה מההגה אין כלום! אין אפילו את המנורה הזאת שאומרת לך שהפנסים דלוקים.

אופס טעות שלי חשבתי שזה צילום של הסיאט.

בדקת את המקומות החשודים הרגילים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אופס טעות שלי חשבתי שזה צילום של הסיאט.

בדקת את המקומות החשודים הרגילים?

אל תגזים, ברגע שתגיע הסיאט אני אעשה פה חגיגה.

כניסת AUX:

בדקתי בתא כפפות , בתא מתחת לקונסולה , בתא במתחת לarmrest וגם במערכת עצמה (דור קודם היה שם) == אין.

פנסי ערפל:

בדקתי בצד שמאל של ההגה, בדקתי בידית אורות (יש בה שליטה לפנס ערפל האחורי) וזהו , לא מצאתי עוד כפתור כזה.

במדריך המקוצר רשום שאם יש פנסי ערפל קדמיים אז בידית השמאלית (של השליטת אורות) תיהיה גלגלת עם שלושה מצבים: כלום , אור ערפל קדמי , אור ערפל אחורי. אצלי יש רק שני מצבים: כלום ואחורי.

זה מדהים עד כמה שרכב נורמאלי מעלה לי את המצב רוח.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לכל הפילוסופים שתהו כאן על הקיום שלנו:

יש תיאוריות שלמות בפיסיקה שאומרות שכל הקיום(והיקום) שנקלט אצלנו הוא לא יותר מאשליה שמעוצבת איך שהחושים המוגבלים שלנו מעצבים אותה.

קצת קשה לקליטה אז הנה דוגמא על קצה המזלג:

עין של בני אדם מסוגלת לקלוט רק 3 צבעים בסיסיים: צהוב, אדום וכחול.

כל צבעי העולם שאנו מכירים מורכבים מתמהיל כזה או אחר של השלושה האלו.

פרפרים לעומת זאת, קולטים עם חושיהם כ12 צבעים בסיסיים שונים, אז תארו לעצמכם איך הם בוודאי רואים את העולם.

וכאן מדובר על חוש אחד בלבד מבין החמישה שיש גם לנו.

ולא נכנסתי כאן לדיון על קיום מימדים נוספים שכלל לא נראים לנו מעבר לשלושה שאנחנו כן רואים (ואולי עוד אחד רביעי שאנחנו לא רואים אבל בהחלט חווים את השפעותיו- מימד הזמן, אבל זה ויכוח אחר)

כן, אנחנו יודעים ומודעים לכל כך מעט.

וכן, פיסיקה תיאורטית זה תחום שגובל במאגיה שחורה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה כמו להגיד שהגיבוב זה בסה"כ פוסט בפורום באינטרנט, כשלמעשה הוא עולם ומלואו, עם רגשות, עקרבוטים, ומשתמש אחד שקיבל גישה לאוף טופיק בלי חובת הוכחת גיבוב סביר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אל תגזים, ברגע שתגיע הסיאט אני אעשה פה חגיגה.

כניסת AUX:

בדקתי בתא כפפות , בתא מתחת לקונסולה , בתא במתחת לarmrest וגם במערכת עצמה (דור קודם היה שם) == אין.

פנסי ערפל:

בדקתי בצד שמאל של ההגה, בדקתי בידית אורות (יש בה שליטה לפנס ערפל האחורי) וזהו , לא מצאתי עוד כפתור כזה.

במדריך המקוצר רשום שאם יש פנסי ערפל קדמיים אז בידית השמאלית (של השליטת אורות) תיהיה גלגלת עם שלושה מצבים: כלום , אור ערפל קדמי , אור ערפל אחורי. אצלי יש רק שני מצבים: כלום ואחורי.

זה מדהים עד כמה שרכב נורמאלי מעלה לי את המצב רוח.

אז אולי תקעו פנסי ערפל בהתקנה מקומית? ואם כן מעניין איפה דחפו את ההפעלה שלהם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...