Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבקש קליאו ספורט או 5s אל תהיה פרייאר (חוץ מזה שזה נשמע מסריח, יותר מידי טוב לב)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

קליאו ספורט אמר שיקנה לי וגם ישלם לי ביטוח לשנה אם אני לא ילך לצבא, ונגדיל את החנות ואני אשאר.

לא שווה לי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שיקנה ותברח עם האוטו, אין ביד 2 אף אחת.

פרנקוס אמר פעם שיש כמה בעלי פרארי/ רולס רוייס בפורום, אתם מוזמנים לפנות בהודעה פרטית אלי (הכי מעצבן שאף אחד לא מבין למה אני כ״כ רוצה אוטו כזה ישן)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אוף, למה נולדתי חובב רכב ? לא יכולתי להיוולד חובב משהו שלא עולה כסף ? :brickwall: :brickwall: :brickwall:

(עם המזל שלי אני אשיג את הכסף ואז היא תימכר)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כולנו ככה..

אצלי יש גם תצד של צילום, והלך קצת כסף על עדשות ומצלמות,

ויש מחשבים, ישלי מחשב שעלה 10K לא מזמן.

תתנחם בזה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שהבוס שלך לא יקנה לך מכשיר מסריח של אפל בשביל שתלקק לו כל החיים ואם תרצה לעזוב לא תוכל ואם תהיה הרעה בתנאים אתה תשתוק.

רופני ה GTI שהראת נראית כאילו איבדה כל קשר בינה לבין ה GTI המקורית וזה ממבט כללי לא מחייב

Miata ND2

פורסם

מאיזה בחינה ? צבע ? ג'אנטים ?

(אומנם מבחינת מתלים וכו' אני פחות מבין אבל מבחינת מראה אתה צודק לגמרי, בחזוני אני רואה אותה לבנה ומקורית [כולל הורדה של כל מיני שעונים שתקועים בכל מיני חורים]).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אבל סוזוקי זה יפני, אתה בטוח שאתה רוצה יפני ? תקבל אותו שאני אקבל את זאת (אני נשבע שהיא קוראת לי)

תגיד יש לך באמת ZX ?

החתימה הזו זה איזה טוקבק שקראתי מזמן, באמת הגיע הזמן להחליף אותו אבל אני לא מוצא משהו מעניין. חוץ מזה שיש יפניות שאפשר להתפשר עבורן:wink::lol:

ולא. הZX הזו זה גם כן חלום נוסף. ZX בגרסת דקאר עם מנוע 2 ליטר ו172 סוסים שאוכלים את לארוחת בוקר את הסוסים שבקליאו שתיהיה לדניקס :twisted:

).

דניקס לך יש יומהולדת ב19 לי יש ב17

• תוכן חדש...