Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיכאל מה היה המקצוע שלך? מהנדס מכונות במקרה?

אני הנדסאי אלקטרוניקה. יש לי אבל ניסיון עם מכניקה של 6 שנים באינטל. בכל מקרה חש לי חבר שהוא גם עבד באינטל 10 שנים והוא סיים לפני שנתיים הנדסת מכונות. הוא גם כרגע הופך להיות עצמאי.

גם פה, השורה האחרונה מוגשת לשרשור על יוקר המחיה :cool:

החיים הם כמו....

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלנו הוספתי את אשתי לחשבון שהיה במקור שלי, את רוב הפעילות עושים מהחשבון הזה, יש בחשבון הזה 5 כרטיסי אשראי. המשכורת של אשתי עדיין עוברת לחשבון הישן והמוגבל שלה, אבל זה כי מנהל התשלומים בצה"ל זה חבורת עצלנים והיא לא רוצה להישאר איזה חודשיים בלי משכורת בגלל שפקידה כלשהי עדיין לא הגיעה להזין את הטופס שינוי חשבון.

בגלל שהמטרה היא לחסל את החשבון הזה אז גם לא טרחנו לנסוע עד לסניף הרחוק הזה ו להוסיף מוטב לחשבון וכו'.

לא רואה את היתרון בשני חשבונות נפרדים לבני זוג, רק חסרונות.

חשבון עסקי נפרד זה נדמה לי הכרח, לא חושב שאפשר לקבל עוסק מורשה או לפתוח חברה בע"מ בלי חשבון עסקי נפרד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בנציייי מישהו מנסה לגנוב לך את הכינוי קצ'ינג לינק

תודה., הפרופיל שייך לאיבר מיני המרשים הלא הוא בנצי הקטן והמספר מסמל את אורכו, לא אכנס לפרטים, רפוי או לא, אינטשים או סנטימטרים.

haters will hate

פורסם
yherapeh.jpg

פרויקט חדש בדרך :)

פנסי ערפל מקוריים עם חיווט מקורי וידית,

ידית לשליטת מחשב דרך (משהו שלא היה לי ),

החלפת כוילים כי ישלי סט חוטי הצתה 8 מ״מ שהוזמנו מזמן טבל לא התאימו כי ישלי סט של מגאן, ועכשיו יהיה של קליאו :)

עכשיו ראיתי את התמונה מהמחשב, יש לך חור במכנס.

דניקס (דני?)

דניקס, ככה כתוב בת.ז.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נחזור לעניני 205,

השאיפה היא לGTI 1.9 אבל האם גם ה1.6 נחמדה ?

מה הקטע של הקבריולט 1.6 ? היא כמו הGTI 1.6 ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עגלות זה ברור, אני לא מחפש 205 כדי לעשות פתיחות, אבל יש סיבה להעדיף את ה1.9 על פני ה1.6 ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תמיד אני זוכר שאמרו שחוץ מהעובדות בשטח (ה 1.9 יותר מהיר וזריז) הגיר של ה 1.6 מתפקד יותר טוב ובכללי ה 1.6 יותר מהנה,אבל זה הכל מפה לאוזן ולא מניסיון לצערי.

הייתי בודק אופציה ל 106GTI גם... או להתאפס ולהבין שלקנות רכב כזה שאתה עוד חודשיים מתגייס ליחידה קרבית זו טעות,ועדיף לקנות כעת רכב יותר זול ופשוט (205 או 106 רגילות במקרה שלך)

Miata ND2

פורסם
שאלה לנשואים כאן: האם איחדתם חשבון עם אשתכם? כן? לא? יתרונות? חסרונות? חיכוכים?

תלוי באישה, במקרה שלי אני הפזרן יותר (ואני לא פזרן בכלל), אז יש על זה אפס חיכוכים. אם מנהלים משק בית משותף ושני הצדדים אחראיים כלכלית, לא רואה סיבה להפריד.

נותרו גם חשבונות מלפני הנישואין עם הכספים וההשקעות שהושגו לפני. לכשנחליט לאחד אותם, נראה איך זה יהיה, אבל האיחוד הנוכחי הוא מהנישואין והלאה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אור האמת שדי התאפסתי והבנתי שכרגע אני לא יכול לקנות רכב, התקציב הוא הבעיה, למצוא רכב במצב נורמאלי ב3.5K זה לא אפשרי.

אני כרגע מנסה לארגן כסף ואולי לקנות את הGTI הכחולה (או שמישהו מהפורום יתרום לי [דניקס הכניס לי את השטות הזאת] או לגרד מחסכונות), אם זה לא יצליח עוד 3 שנים אני אמור לקבל 20K (כמו שכבר אמרתי) ואז אני אקנה GTI, בנתיים אני לומד.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אגב, אני באמת לא מבין למה הטענה "אתה הולך להיות חייל קרבי, אל תקנה אוטו" עולה כל פעם, בתור חובב רכב, שנושם ,אוכל, חושב וישן רכבים אני צריך רכב, ורצוי כזה שיספק גם ריגוש מוטורי.

יש יותר אושר מלחזור אחרי 28 להניע את האוטו ולנסוע ?, ליום מסלול, סשן נחמד או סתם נסיעה אנחנו הרי חיים בשביל הרגעים האלה. חלק גם "מענישים" את עצמם ביומיום ברכב לא נוח אבל מתנהג יותר טוב בשביל שעתיים בשבוע (אולי הגזמתי קצת אבל אתם מבינים את הכוונה).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אגב, אני באמת לא מבין למה הטענה "אתה הולך להיות חייל קרבי, אל תקנה אוטו" עולה כל פעם, בתור חובב רכב, שנושם ,אוכל, חושב וישן רכבים אני צריך רכב, ורצוי כזה שיספק גם ריגוש מוטורי.

יש יותר אושר מלחזור אחרי 28 להניע את האוטו ולנסוע ?, ליום מסלול, סשן נחמד או סתם נסיעה אנחנו הרי חיים בשביל הרגעים האלה. חלק גם "מענישים" את עצמם ביומיום ברכב לא נוח אבל מתנהג יותר טוב בשביל שעתיים בשבוע (אולי הגזמתי קצת אבל אתם מבינים את הכוונה).

כן, לחזור אחרי 28 ולזXXן.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
נאאא, לזיין זה פאסה.

מה לעשות, גם תקופת הסדיר שלי זה פאסה...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...