Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופני, פרסמת כאן לא מזמן כמה כסף נזיל יש לך, או אין לך. זה לא ממש יספיק לך לתחזוקה גם עם תקבל את הרכב חינם.

במקומך הייתי חושב אולי על סוג של פשרה, אין לך מושג מה הולך לקרות איתך בזמן הקרוב עד שלא תדע איפה אתה משובץ בצבא ולכן אתה לא יכול לתכנן כמה הכנסה וכמה זמן יהיה לך להשקיע בעניין. בהנחה ותגיע לקרבי אז היציאות במסלול בדר"כ סבירות, אבל עדיין לא משהו, והמשכורת הבסיסית די נמוכה. מה שאומר שאולי עדיף לך במקרה כזה לחכות לסוף המסלול, לראות איפה אתה משובץ ואז להשקיע בעניין תוך כדי. יש גם שמועה עיקשת ששכר החיילים המצחיק הולך לעלות קצת אז אולי אפילו ישאר לך מהמשכורת הקרבית כסף לעץ ריח, אבל לא הייתי בונה על זה.

חכה קצת, תראה מה קורה איתך ואיפה אתה עומד ואז תחליט, זו דעתי. נראה לי מבאס שתקנה איזה בימבה ובאחת השבתות שתיקח אותה לטיול מספיק שתהיה לך תקלה קטנה שתשבית את הרכב כי אתה לא מצליח לממן את התיקון.

לוקו, תודה שאתה זוכר אותי! אפילו שאני רק מזדמן.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אני בכותרת!

טוב נו... אז נתראה במסלול יחד איתך ורופני? :wink: (או בפייסבוק).

תראה אני אומנם ישמח להגיע לאיזה יום מסלול אבל תחרות אין כלכך. אני נוהג ברכב של ההורים שזה סובארו אימפרזה 1.6 ליטר אוטומת. אבל אני יבוא בכיף!

אגב בפייס קוראים לי Evgeny Yatzkevich אז תמצא אותי ותשלח רק הודעה שזה אתה (וכל אחד אחר פה גם מוזמן בכיף) כי אני לא מאשר אנשים שאני לא מכיר ואני גם ככה צריך לעשות סלקציה שם

פורסם

בנצי לגבי היבוא אני שואל לעתיד לא עכשיו.

מה זה התמונה הזאת ?!

יהודי, זאת הפשרה הכי טובה לכרגע

Zx אם אני מגיע כרגע אומנם יש לו מנוע 2.5 אבל האוטו הרבה יותר גדול, יותר גבוה, יותר רך, ועצלן.

(כשאני חושב על זה עכשיו אולי עדיף להגיע עם היאאריס הרובוטית)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כנראה שמעולם לא ניסית את השילוב המנצח של מנוע 1.6 ליטר ותיבה אוטומטית בסובארו. חרא שילוב.

המנוע הוציא כחדש 94 כ"ס או 95 לא משנה בכל מקרה עם כל הרצון הטוב וזה ששמרנו עליו כמו חדש מכאנית אחרי קצת יותר מ160 אלף קילומטר כבר יש לו פחות. מצד שני הוא אוחזר נהדר את הכביש ועדיין אפשר להנות איתו, במיוחד כשמוסיפים אנשים טובים.

ומה קורה עם הסמוראי שהבטחת לי?:-):wink:

פורסם

רופני נשבע שכל 205 שאני רואה אני מדמיין אותך בפנים :)

מקווה שגם אתה עם קליאו ספורט :)

ביום מסלול הייתי אבל בתור צלם והייתי בכסא נוסע בקליאו ספורט דור 1, שם גמרתי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כשאתה תביא לי GTI 1.9 תקבל ממני סמוראי ארוך אפילו.

דניקס אתה יודע שכן, יש איזה קליאו ספורט אחת שמסתובבת בחיפה וצילמתי אותה איזה פעם שהייתי שיכור והעלתי לפה (התמונות היו מטושטשות קצת), מאז אני מחפש אותה כל פעם באותו מקום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

:)

כן אני יודע.

תמיד שאני יוצא לחברה שלי ביום שישי ב7, כבר פעם שלישית ברצף נתקלתי בקליאו החדשה הלבנה, אנחנו תמיד נוסעיפ במקביל כמה קילומטרים, אני בפלוגות פונה שמאלה והוא ממשיך, פעם שלישית !!! ארורה השעה הזאת.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כשדפדפתי בין דפי הפורום לאחרונה גיליתי פרסומת מתחת ללוח הבקרה, פרסומת של אלדן.

לא שיש לי בעיה עם פרסומות באתר, אני שמח שהוא מצליח לתחזק את עצמו ע"י פרסומות, אך הפרסומת הזאת עצבנה אותי מאוד.

אין לי צילום שלה אך היה כתוב משהו בסגנון "אלדן- לא תפסיקו להשוויץ".

"נמצא לכם רכב שיתאים לצרכים שלכם"? "אתם הולכים להנות מרכב שתקנו אצלנו"?

לא! מה שחשוב היום זה להשוויץ, להראות שיש לך יותר גדול או יותר חזק או יותר שופוני.

ואני לא מאשים את אלדן, הפרסומת קולעת בול- אנשים בארץ יעשו עסקאות עם הליסינג, הלוואות מפה ועד הודעה חדשה, בקיצור יעשו הכל כדי להראות שגם להם יש, גם אם אין את הכסף וגם אם אין את הצורך ברכב גדול וזולל דלק, העיקר שיעשה עיניים לכולם. תמיד אפשר לקחת עוד הלוואות.

גיבוב של יום שבת, לפחות תחילת אחד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רופני, אני מסכים עם היהודי.

אבל מצד שני אני גם מבין אותך. מנסיון ככל שהזמן עובר, הרצונות,הדרישות וכמובן אילוצים משתנים. לכן כאשר יש לך היום סוג של חלום או רצון למשהו ואתה לא מגשים אותו, אז רוב הסיכוי שבעתיד הוא יתרחק או ישתנה. לדוגמה-

בצבא השתמשתי ברכב של ההורים בסופשים אבל לאחר הצבא רציתי רכב מהיר ומיוחד. כולם אמרו לי "עזוב, רק השתחררת, תחסוך ללימודים או דירה" , פתאום יש חברה רצינית ואז אתה משקיע בה, אחרי כמה שנים אתה בלי דירה, בלי רכב שיכולת לרכוש ולהנות ועם רכב משפחתומטית עם תינוק. :D

אין פה נוסחה חד משמעית. השאלה היא מה תחשוב בעוד כמה שנים? תתבאס שלא רכשת כשהיה לך רצון או שתגיד "מזל שאני בסביבת גיבוב ולא עשיתי טעות".

דרך אגב הרכב שרציתי לקנות זה היה לאון משופרת מרופא שעזב לחול, ומכר ב-25% פחות והיום אני עם כל הרצון לא יכול לקנות משהו דומה בגלל אילוצים כאלה ואחרים.

לסיכום, ההגיון ומבחינה כלכלית, אין טעם לקנות כרגע רכב. מבחינה רגשית ואישית אז כאן אתה צריך לקבל החלטה שהיא רק שלך ולזרום לטוב ולרע. :-). מקווה שהצלחתי להעביר איזשהו מסר. שונא לרשום מהטלפון :screwy:

החיים הם כמו....

פורסם

DJI - יש משהו יותר גרוע מאשר הבאנר בפורום: הפרסומת שלהם ברדיו. מנותקת לחלוטין.

יש להם אח תאום - שברולט, להתגאות בה.

תחשוב על קורז מאלדן. כמו שכתב אתמול לוקו (הודעה 8837): מינוס ומינוס הם פלוס. הפרכתי את התאוריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רופני ראיתי שאתה מחפש עבודה לחודשיים,אם אין לך בעיה לעבוד קצת קשה לך לעבוד בשטיפת רכב,יש לך גם ניסיון בדיטיילינג ותוכל לעשות לרכבים פוליש ווקס,אם אני הייתי במצב שלך זה מה שהייתי עושה,אחלה טיפים ואם תמצא מעסיק טוב תקבל גם משכורת סבירה (יש כאלה שלא יתנו מינימום), בנוסף אם אתה אוהב את תחום ניקיון הרכבים השחיקה תהיה יותר איטית בעבודה ועד שתתחיל שחיקה אתה תתגייס.

Miata ND2

פורסם
DJI - יש משהו יותר גרוע מאשר הבאנר בפורום: הפרסומת שלהם ברדיו. מנותקת לחלוטין.

יש להם אח תאום - שברולט, להתגאות בה.

תחשוב על קורז מאלדן. כמו שכתב אתמול לוקו (הודעה 8837): מינוס ומינוס הם פלוס. הפרכתי את התאוריה.

הזכרת לי את הפרסומת ברדיו- גם מעצבנת ברמות וגם מעבירה את המסר הנוראי הזה.

"להתגאות בה" זה פחות נורא לטעמי, אתה צריך להרגיש גאווה כשאתה נוסע ברכב שאתה בחרת (אלא אם זו מיאטה ואז זה סוג אחר של גאווה), העניין הוא שהפרסומת לא באה לספק את הצורך של מי שמחפש רק רכב, היא מנסה לגרות את הצורך להשוויץ ברכב, ומה שעצבן אותי מלכתחילה הוא שיש אנשים שחושבים שזו סיבה לגיטימית לקנות רכב- רק בשביל השופוני.

לגבי התובנות המתמטיות שלכם, מינוס כפול מינוס זה אכן פלוס.

במקרה הזה מדובר בחיבור, קרוז מאלדן זה הוספת חטא על פשע ולכן המשוואה תצא שלילית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI - פעם למדתי מתמטיקה. יש לי אפילו דיפלומה מהטכניון. אבל ציטטתי את לוקו בניסוח הנפלא שלו לגבי חשבונות בנק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...