Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כמה שנים צפיתי בראיון של אריק קלפטון בנוגע התמכרותו וגמילתו מסמים,

הוא אמר שם משפט מאוד נכון שהפך לאחד ממשפטי "האני מאמין שלי" :

"אתה יכול לדבר עם החבר'ה הצעירים ולנסות למנוע מהם להתנסות בסמים,

אבל זה לא יעזור. הבן אדם עדיין ילך בכיוון הזה ויפול, יקח לו שנים להתרומם חזרה

ורק אח"כ הוא יבין את מה שניסו להסביר לו".

מעטים האנשים שלמדים מניסיונם של אחרים.

פסקה זו הייתה מכוונת לרופני והרפתקאות ה gti.

קרדיטים:

תודה לרז על הפרגון!

ספריאל, שמח שהתחברת לעניין הפלוס/מינוס.

יהודי, אתה אומנם מזדמן אבל אתה אחד המגובבים המוערכים עלי כאן.

אני מקווה שבקרוב יתחשבו בעניין הכינוי שלך.

Gn'f'R

פורסם

זה יצר המרדנות, לי אמרו רוצה סמים? תעשה. זה גרם לי לסלידה, כן מעשן ירוק פה ושם אבל מעולם לא ניסיתי שום דבר מעבר לירוק או חום.

haters will hate

פורסם

לי אבא שלי אמר אתה עושה סמים אני שובר לך את כל העצמות (ואחיין של סבתא שלי היה במוסד סגור לגמילה)

אחד מהם עזר (אולי זה בגלל שהמרדנות שלי מסתכמת בלנסוע דרך בית אורן למרות שאמא שלי לא מרשה לי :-D)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בימנו כולם עושים סמים, חלק אקטיבי חלק פסיבי.

בגיל 3 קיבלתי שאיפה מסיגריה רגילה ומאז שונא עשן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תמיד נמשכתי לדברים שלא הבנתי.

זה היה אחד הדברים המקשרים בין כל הנשים שמשכו אותי מבפנים. משהו שלא הסתדר לי. משהו שלא הבנתי למה הוא כמו שהוא.

אם הרס עצמי, אם הרס האחר, ואם בכלל, משהו שלא תואם את עולם התוכן שלי.

אלו שבאמת עניינו אותי, שהעסיקו את מחשבותיי, היו גם מבריקות.

אני מגלה קו מעניין.

אני לא בטוח מה הוא אומר, ועוד פחות בטוח שאני אוהב את מה שמשתמע.

אבל רוב הנשים שהדליקו בי משהו, מצאו את דרכן לסצנת הbdsm. ואני? זה לא מושך אותי.

זה לא מגעיל, לא מפחיד, פשוט... זר.

אז מה הקטע?

להציל אותן מעצמן? באמת? הכי נדוש-מתנשא-מיותר-פאטתי שלי?

יכול להיות...

למה נשים מבריקות ומעניינות פונות לפינה הזו? בין אם הרס ובין אם שליטה כלכך חזקה במציאות שלא תאפשר לכלום לצאת מגבולות הנשלט?

זה מעניין אותי. כמו חרק מוזר. מעניין אותי ללמוד. לחקור. לנסות להבין. אני לא רואה את עצמי לוקח בזה חלק שלא לשם קוריוז או התנסות.

קלות וקונפורמיסטיות לא מאתגרות אותי. זו אפילו סיבה הגיונית.

תמיד אהבתי אנשים חזקים.

תמיד שנאתי את הכוחניים.

למה זה מפחיד? כנראה כי אני לא מעריך את עצמי. אז בטח שלא בתור מישהו שיכול לתת קונטרה לאישה חזקה, אלא רק להרים נשים. אבל להרים, זה סובייקטיבי. אולי בעיני הן למטה - כשלמעשה על גג העולם.

למה אנשים לא מעריכים את עצמם?

מה ההיגיון לשים לעצמי מקל בגלגלים?

מה אחרים רואים? למה אני לא רואה את זה?

עוד להג. משהו שיקבר בנבכי הגיבוב.

זה כמו הכותל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תפסת אותי טל.

כמו שכולם כבר יודעים אני תמיד נמנע מלדבר על נושאים רגישים כמו סקס, נשים, סמים, טחורים ושירים ישנים בצרפתית,.

אבל תפסת אותי, אני מאמין שבכל אישה חבויה איזו קינקית קטנה, מה שאנחנו רואים ה על פני השטח וחפירות (לפעמים די ברפרוף עדין) מוציאות משהו לא מוכר.

עם כל הכבוד לפמיניזם ויש כבוד, משהו במשחקי הכוח נוגע ברבים, מספיק לראות את ההצלחה של הספר 50 גוונים של אפור בכדי להבין, ספר כ"כ מפגר ולא שאלו שקראו אותו היו סתם עקרות בית משועממות, אני מדבר על נשים משכילות מאוד ומבריקות, וכן הן יסכימו ויאמרו שזה ספר מפגר אבל הן יקראו את ספרי ההמשך...

כשהגעתי לאמריקה הבנתי את המשמעות של פרעות, יש דברים שפשוט לא נשמעים טוב בעברית, וזיון קולני בשפתנו פשוט מעלה בי גיחוך, באנגלית אתה מרגיש כוכב פורנו, מעט אלימות לפעמים עושה שמח והכל בגישה, אני מציע לך להפתח מעט, תן לה סטירות, תחזיק אותה מהסנטר כמו צבת ותירק לה בפה! תירק לה על הפרצוף ואז תתן לה סטירה. ותגיד לה - מאמי, תסתמי את הפה ותתני עבודה!

אח"כ תתכרבלו ותלכו לישון.

BDSM זה כבר לקיחה של משחקי הכוחות והשליטה צעד אחד או 2 קדימה, דבר ראשון, נשים אוהבות להשתמש במושגים שהן חושבות שיגרמו להן להיראות מגניב. תאמין לי, מישהי אומרת לך שהיא אוהבת BDSM, תקפוץ לטמבור ותקנה שרשראות, תקשור אותה לעמודים בפיסוק, תקרע ממנה את התחתונים ותדחוף לו אותן לפה, ואז תתחיל בקטנה, תמשוך לה את השיער אחורה, תנשך אותה בפטמות, תן לה פליקים בתותה, אם היא זורמת תתן לה ראסיה !

אל תשכח לקבוע מילת ביטחון, אבל תבחר מילה שמשתמעת ל2 דברים, ככה תמיד אתה יכול להתעלם.

מה עם פיסטינג? תזרום!

ואז נראה אם היא גיבורה או לא.

כמה שמעתי בחורות מדברות, אומרות אני אוהבת ככה, ואני רוצה ככה, תדחוף אותן לפינה ואז אתה רואה מבעד למסיכות.

אה ותרביץ לה עם חגורה, בירכיים זה הכי כייף, גם בגב.

אתה בסדר, אם נשים לא יתסבכו אותנו לא נימשך אליהן.

haters will hate

• תוכן חדש...