Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או פשוט מכשיר שיכניס כל פעם למים שמורידים איזה מסיר שומנים,ואני מקווה שאף אחד לא יגנוב לי את ההמצאה הגאונית הזאת.

Miata ND2

פורסם
אי אפשר לבטל את השיפוע ההוא באסלה, זה שמועד לפורענות?

תבטל את השיפוע ויקרה מה שאני בטוח שכבר קרה לך בעבר שהגוש מזנק ראש למים ומשפריץ לך מים מלאי חיידקי קולי, לא שלך, על כל העכוזיים.

חוויה מלבבת! :wink:

אם זוג בא לרכוש אסלה לבית והמוכר אומר להם, זה חברת X, האסלה עולה 600 ש"ח!

זאת אסלה זהה מאותה חברה, רק עם ציפוי נאנו קפסולרי, אולטרא מולקולרי, לעולם לא תצתרכי להבריש את האסלה הזו אבל היא עולה 2000 ש"ח.

אני משוכנע לחלוטין שהרוב המוחלט של הנשים יכריע לכיוון האסלה היקרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בגלל שאני נרגשת ולא ידעתי שאני נרגש.

אני משוכנע לחלוטין שהרוב המוחלט של הנשים יכריע לכיוון האסלה היקרה.

אישה חכמה פשוט תשכור מנקה. מצד שני, אני לא יכולה לומר שרוב הנשים חכמות, או אנשים בכללי...

פורסם

את רואה מה חושבים על בנות בפורום רכב? חושבים שהן לא קיימות. ולא רק זאת - המנהל המנהל את הכותרות הטעה את רופני. הוא כתב "והוא בכלל לא ידע שהוא כזה".

רז - קרא את עצמך לסדר!!! צריך להתיחס יפה לבנות. הן מצרך נדיר בפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אישה חכמה פשוט תשכור מנקה. מצד שני, אני לא יכולה לומר שרוב הנשים חכמות, או אנשים בכללי...

מנקה באה במקרה הטוב פעם בשבוע בעוד שמריחות חרא מתבצעות על בסיס יום יומי.

אין אשה, אפילו שרי אריסון, שלא מזמדן לה להעביר ויש מידי פעם לאחר ה"ישיבה".

אפילו הנסיך צארלס לא ישאיר אחריו שירותים חומים ויעביר ויש.

הכי מלבב זה כשאתה אצל אורחים ובתחתית הכלי של המברשת יש מין נוזל מגעיל שמטפטף לך כל הדרך מהכלי לאסלה (וחזרה).

ואז אתה גם מתחיל לנגב מהרצפה...מהר מאוד אתה מוצא את עצמך בסצינה של מיסטר בין.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
להתפרק בביוב זו אחת המטרות העיקריות של האסלוניות האלה, בניגוד למגבונים לחים למשל. זה רק מראה עד כמה שטות שאדם אחד אומר ממשיכה לחיות הרבה אחריו, בערך כמו הפקודה הצבאית לא להשליך נ"ט לשירותים.

הלכתי לשירותים, צילמתי תמונה רק כדי להראות פה.

עד לאן אני מתדרדר?

20140112_164908_1.jpg

נ"ט מתפרק באסלה, (לפחות רובם, נתקלתי כבר בנ"ט מוזר שסירב להתפרק ואחרי יומיים סתם לחלוטין את כל השירותים אצל ההורים שלי). לא עשיתי בדיקה האם הדבר הזה מתפרק.

יש אגב גם אסלוניות מניילון, הן בוודאות לא מתפרקות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
את רואה מה חושבים על בנות בפורום רכב? חושבים שהן לא קיימות. ולא רק זאת - המנהל המנהל את הכותרות הטעה את רופני. הוא כתב "והוא בכלל לא ידע שהוא כזה".

רז - קרא את עצמך לסדר!!! צריך להתיחס יפה לבנות. הן מצרך נדיר בפורום.

מה ? לא הבנתי (וקראתי את התגובה פעמיים ואת הכותרת 3)

אתה קורא לי אישה ?

אפשר בבקשה לסיים את הדיון על השרותים לפני שזה יתדרדר ואני יתחיל לספר חוויות מהשירותים (זה כבר קרה פעם ואני ממש מתחרט על זה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בהולנד האסלה הייתה מהסוג הרע ביותר...

מאלה שאתה דופק יציקה, והיציקה נחה לה על האסלה.

רק לאחר שאתה לוחץ על הורדת המים, המים שוטפים אותו אל הניקוז... זוועה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
מה ? לא הבנתי (וקראתי את התגובה פעמיים ואת הכותרת 3)

אתה קורא לי אישה ?

אפשר בבקשה לסיים את הדיון על השרותים לפני שזה יתדרדר ואני יתחיל לספר חוויות מהשירותים (זה כבר קרה פעם ואני ממש מתחרט על זה).

הוא קורא לי אישה, כי אני אישה. קפיש?

פורסם

ההיום היה יום ראשון של העובדת החדשה שלי (אישתי). היה מעניין אבל גם מוזר. כבר יותר משנה שאני שם עם עצמי בודד ומשתעמם והיום הייתי עם האישה :)

אני מתחיל לאהוב את העניין של "עסק משפחתי".

תגידו, איך מבני דודים הגענו עוד הפעם לחרא?

אני דווקא כבר חודשים חושב על איזה מנגנון לפתח שהרעש שלאחר הורדת המים יהיה יותר שקט. בלילה הילדה מתעוררת מהפסיייי.... של מילוי המיכל.

לגבי הבני דודים- יש לי קרובי משפחה קווקזים (אל תשאלו איך) ויש לי הרבה בני דודים נשואים שם. אני לא כל כך מבין את זה, במיוחד שהם התחתנו בעזרת שידוך ולא כמו בסיפור כאן.

החיים הם כמו....

פורסם

כי בני דודים זה חרא, תאמין לי יש לי ניסיון משפחתי רע.

ומי שחושב שבכל משפחה יש פצצה, מוזמן אלי אני אתרום לו את כולן! ויש הרבה מה לתרום.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...