Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאילתא,

אני מכיר בחור ובחורה (לא משנה כרגע הקשר שלי אליהם ),

שניהם צעירים, יפים, מתאימים זה לזו בקטע של להיות זוג,

שניהם רווקים, והם אפילו שוכרים דירה ביחד.

מאוד הייתי רואה אותם מתמסדים יחד.

העניין הוא שהם בני דודים...אבל מה זה משנה בתכל'ס?

זה היה נהוג בעדה המרוקאית, זה נהוג עדיין בעדות מסויימות

אז מה? להעלות את הרעיון בפניהם או שלסתום את הפה? :roll:

כולה בת דודה שלך, היא לא אחותך אז מה הקטע?

בחיים לא חשבתם על בת דודה שלכם בקטע אחר?

אל תשקרו יא חארות!

תהיו אמיתיים פעם אחת בחיים שלכם! מה? זה לא גילוי עריות, נכון? ...

לעזאזל אתכם, אני אעלה את הנושא, מקסימום מה יקרה כבר?

לא הבנתי את הקטע.

לפי מה שרשמת נראה שהקיום שלהם כזוג מתקיים רק בתוך הראש שלך...

יכול להיות שהכימיה שאתה רואה בניהם הוא תוצר של העדר מתיחות מינית.

הם בכלל מראים איזשהו חיבה שלא קשורה להיותם בני דודים?

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תנחומיי.

...............

(וואלה לא הבנתי את הכותרת..)

הכותרות לא עוברות אישור לוקו לפני עלייתם לאוויר?!

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לומר לך את האמת, קשה שלא להבחין בכך כשמסתכלים על הבחור המדובר.

אפשר פשוט לקרוא את המחשבות שלו, הן כתובות שם על מצחו. והוא יהיה שקרן אם הוא יכחיש.

Gn'f'R

פורסם

שאלה גיבובית:

מכירים את המברשת שורצת המחלות הזו בשירותים לנגב מהאסלה את פסים החומים שהשארתם שם?

איך אף אחד עוד לא המציא, עד היום, אסלת טפלון, מיקרו-קפסולרית, נאנו-טכנולוגית, אולטרא-מודרנית, היפר-חלקלקה (כיאה לשרשור, גיבוב מילים שחשבתי שרלוונטי) שתגליץ את ה"יציקה" בלי סימונים על האסלה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אסלה מצופה בטפלון!

למרות שיש מאכלים מסויימים שיוצרים "יציקות" רכות וברסס רב, ואז שום דבר לא יעזור

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בתור חקלאי צעיר, בעיקרון, כשיש גשם לא עובדים כ"כ כי יש בוץ ואין יותר מידי מה לעשות (ההשקיה היא אוטומטית ואם לא היא מופעלת מרחוק), ואין ממש מה להסתכל על השתילים כי זה לא יזרז את העניין, בחורף בעיקר משפצים וצובעים כלים, מסדרים את המחסנים וכו', זה ממה שאני יודע, יכול להיות שהוא בחפיפה ומראים לו את כל הדברים ובוחנים אותו.

בגירה, סבא וסבתא שלי שיפצו לא מזמן את השירותים ובן השאר הובאה אסלה חדשה (הקודמת הייתה בת איזה 40) היא מדהימה, שום דבר לא נדבק, אני חושד שיש שם איזה ציפוי מיוחד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איך אף אחד עוד לא המציא, עד היום, אסלת טפלון שתגליץ' את ה"יציקה" בלי סימונים על האסלה?

ציפוי כזה ייקר את הייצור, אבל בדיוק לשם כך המציאו משהו הרבה יותר פשוט וזול - את האסלונית החד פעמית:

ToiletSeatCoverCategory.jpg

דא עקא, רוב האוכלוסיה עדיין לא יודעת שהחלק הפנימי שלה, זה שמדלדל מהאמצע, מיועד להתיישב על החלק האחורי של האסלה ולספוג את כל סוגי ה"skid marks" שנשארים שם. משום מה כולם חושבים שהפונקציונליות של ההמצאה הזאת מסתכמת בחלק העגול העליון שלה, והשאר זה סתם עודפי יצור.

פורסם

זה הסטרט אפ שיעשה אותי מליארדר! :lol:

ובראש רשימת עשירי תבל של פורבס, בגירה ממציא ה"אסלת אנטי דראעק" :lol:

דריש,

למה יקר? כמה עולה הציפוי נאנו הזה לרכבים שבא במדבקה וגורם להכל להחליק מהאוטו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ציפוי כזה ייקר את הייצור, אבל בדיוק לשם כך המציאו משהו הרבה יותר פשוט וזול - את האסלונית החד פעמית:

ToiletSeatCoverCategory.jpg

דא עקא, רוב האוכלוסיה עדיין לא יודעת שהחלק הפנימי שלה, זה שמדלדל מהאמצע, מיועד להתיישב על החלק האחורי של האסלה ולספוג את כל סוגי ה"skid marks" שנשארים שם. משום מה כולם חושבים שהפונקציונליות של ההמצאה הזאת מסתכמת בחלק העגול העליון שלה, והשאר זה סתם עודפי יצור.

אאל"ט אצלנו בשירותים יש סימון שהחלק העודף הזה אמור לבוא בכלל מקדימה, ונדמה לי שגם כתוב איפשהו (או שזה היה במקום אחר) שלא לזרוק את האסלוניות לאסלה כי הן לא מתפרקות וסותמות את הצינורות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה יקר? כמה עולה הציפוי נאנו הזה לרכבים שבא במדבקה וגורם להכל להחליק מהאוטו?

הציפוי הזה אינו דוחה מים באופן מושלם, וציפויים אחרים שעושים עבודה טובה יותר הם בד"כ מאד אגרסיביים מבחינה כימית ומסובכים לרקיחה (לכן יקרים). עם זאת, אני בטוח שביפן למשל כבר מצאו איזשהי נוסחה עובדת הנותנת מענה לסוגיה. אם תעבור על האתר של Toto סביר להניח שתמצא שם מידע רלוונטי ומהימן יותר.

אאל"ט אצלנו בשירותים יש סימון שהחלק העודף הזה אמור לבוא בכלל מקדימה, ונדמה לי שגם כתוב איפשהו (או שזה היה במקום אחר) שלא לזרוק את האסלוניות לאסלה כי הן לא מתפרקות וסותמות את הצינורות.

להתפרק בביוב זו אחת המטרות העיקריות של האסלוניות האלה, בניגוד למגבונים לחים למשל. זה רק מראה עד כמה שטות שאדם אחד אומר ממשיכה לחיות הרבה אחריו, בערך כמו הפקודה הצבאית לא להשליך נ"ט לשירותים.

פורסם

האמת שיש הגיון לשים את המדלדל הזה מקדימה. כדי שהמדלדל שלך לא ימרח על מדלדל של מישהו אחר בטרנזיטיביות.

מצד שני, ככה אתה פשוט משתין על עצמך.

אז אין איך לברוח מזה.

לוקו, בטח שיש.

אבל זה יעלה לך בשפריצים לחור כל בלופ ובלופ.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...