Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיבוב יקר, לילה טוב. מישהי שאני מכיר התאבדה היום.

הכרנו היכרות די שטחית, אבל..זה פאקינג מטורף. היא קפצה מהמרפסת. זה אשכרה קורה, אנשים עושים את זה. בחיים שלי לא הכרתי מישהו שהתאבד. זה פשוט לא נתפס אצלי במח. איך בן אדם מאבד את רצון החיים, את התשוקה הבסיסית לחיות, לשרוד.

זה עצוב, אבל זה גם גורם לי להרגיש כל כך שמח שאני חי, בריא, נהנה מפאקינג סושי במוצ"ש.. בא לי לחבק את החיים האלו, לחבק את האוויר הקפוא של ירושלים..

הכרתי אותה כשהיא הגיעה אלי דרך חבר, סידרתי לה את האוטו החמוד ביותר בעולם-דייהטסו קורה מאשתו של חבר טוב. וכמובן שניסיתי להתחיל איתה אחרי זה, אבל היה שם משהו מוזר..הבחורה חיובית, מחייכת, קובעת פגישה ואז--מבריזה בתירוצים מוזרים ונעלמת לפרק זמן. הבנתי שכלום לא יצא מזה. פעם בכמה חודשים היא דיברה איתי בענייני טיפולים לאוטו וזהו.

בחיים לא הייתי חושב שהיא מהסוג הזה, "בעלי נטיות אובדניות". זה לא מובן לי גם עכשיו. וטוב שכך. אני חייייייייייי! ואני יוצא עכשיו להליכה להקפיא לעצמי ת'ביצים בקור של 3 בלילה בירושלים!!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככל שאני קורא בשרשור יוקר המחייה אני מגיע למסקנה-

זה לא שיקר כאן, אני פשוט עני.

פורום של אוליגרכים, ואני שוליית הקצב.

Gn'f'R

פורסם

אליה, משתתף בצערך.

בד"כ האנשים שהכי קשה להם ביום יום אלה לא אנשים שמראים זאת כלפי חוץ.

לוקו,

מזאת אומרת אתה עני?

איך נכנסת לפה?

הגשת הצהרת הון לפני שהתחלת לגובב?

עצרו הכל!

עוד מעט תגיד לי שאין לך חשבון בשוויץ ! רחמנא לצלן!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני כאן בזכות רז, זייפתי בטפסי הקבלה לפורום אבל רז לקח אותי תחת חסותו.

אין לי חשבון בנק בשוויץ אבל בעבר היה לי בהרצליה (סניף הוצל"פ ).

Gn'f'R

פורסם

בוקר טוב לכולם, חזרתי למרות שלא התגעגתם ;-)

כמו שגיבבתי בפעם האחרונה, אני עמדתי בפני החלטה מה לעשות עם העסק. זאת החלטה שיש לה קשר ישיר לאיך החיים שלי יראו. זה לא היה קשה אלא אותו סוג של פחד או רגע בוא אתה מתליל לחשוב יותר מידי.

יש לי שותף בעסק שהוא גם שכיר והעסק כרגע מביא פרנסה לא רעה לשותף אחד שהוא אני.

כל ההתלבטות הייתה בין למכור אותו ולהתחלק ולחזור להיות שכיר או לקנות את החלק של השותף.

לאור המצב בשוק ואחרי כתבה של מובטלים בגיל 40 שיושבים בבית, החלטתי שעסק שלי הוא נכס ובמיוחד שיש בו תמיד עבודה.

שבוע קשה עבר עלי, כמו תמיד דווקא בשבוע של קבלת החלטה ואגירת אומץ לפנות בנושא לשותף, אני מקבל שבוע שמבחינה עסקית היה השבוע הטוב של השנה (שעברה).

כרגע נשאר לסגור על מחיר ותנאי תשלום ואז להתחיל להתכונן מבחינת השלמת עובדים במקום השותף.

דבר אחד טוב שקרה הוא שעברתי את המחסום הפסיכולוגי של לקבל החלטה קשה כי בסך הכול המרוויח היחיד זה אני והשותף שלי הוא חבר ילדות ובאמת אדם היחיד שאני יכול לסמוך עליו.

*** המחשב התחיל לעשות בעיות ופותח לי חלון כחול :mad: עם קוד 116 ושיש בעיה עם קובץ ati שזה דרייבר של כרטיס מסך. חייב לתקן כי לאחר כל הדלקה הוא נדלק ואז אחרי כמה דקות של פעולה בוווום "מסך כחול"

תעזרו לי.... דניקס אתה מתקן מחשבים נכון? אם כן אז אני מגיע :-)

החיים הם כמו....

פורסם

אליה, מקרה מצער מאוד. בכיתה י"א התאבד בחור בשכבה מעלי ועד היום אני זוכר את אותם ימים של חוסר וודאות מה קרה לבחור. חיפשו אותו 3 ימים. לבסוף זה היה בגלל בחורה.

החיים הם כמו....

פורסם

לא התגעגעתי בכלל לתפוח הרקוב כאן. לאחרים דווקא כן, אבל רק לאלו שמעל גיל 20 :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אצלנו בטירונות התאבד חייל ביריה בראשו. היינו בשורת פריקה ושמענו את היריה.

דווקא בבוקר של יום בוחן פלוגתי שסיכם את הרובאי. די מזעזע. המקלחות נסגרו לכמה ימים והמפקד שלו בכה יום שלם.

אחרכך זה הפך לגימיק. מי ששומע מרץ 11 גדוד קרן ישר אומר "אה אצלכם ההוא התאבד". קצת מעצבן

אני לא יודע עבור מה שווה למות, אבל בטוח שזה לא עבור הצבא והטירונות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני כאן בזכות רז, זייפתי בטפסי הקבלה לפורום אבל רז לקח אותי תחת חסותו.

אין לי חשבון בנק בשוויץ אבל בעבר היה לי בהרצליה (סניף הוצל"פ ).

ואני הייתי בטוח שלך יש את החשבון של הקצפת 623715 ...

פורסם
מספיק היה לשלוח אותו לקרוא מחקרים על כמות בע"ח שמתים כתוצאה מגידולי חקלאות. על המלפפון שהוא אוכל הרסו למשפחת עכברים את המחילה ע"י חרישה והפיכת האדמה וריססו בחומרי הדברה את כל השדה, מה שגרם לכל יצור קטן שחי שם קודם למות ביסורים.

בסוף תקום תנועה של אנשים שאוכלים אדמה וסלעים בלבד, כמו ברן וסטימפי.

ממש לא בא לי להכנס לזה בגיבוב בעוד וויכוח של הדת הטבעונית, אבל מה שהם כן צודקים היא שכדי לגדל בעלי חקלאים יש צורך בהמון גידולי חקלאות שבלעדיהם עדיין אפשר להאכיל את האנושות.

למען הסר ספק - אני אוכל בשר (שיש לי כסף, אני כמו לוקו...)

גיבוב יקר, לילה טוב. מישהי שאני מכיר התאבדה היום.

הכרנו היכרות די שטחית, אבל..זה פאקינג מטורף. היא קפצה מהמרפסת. זה אשכרה קורה, אנשים עושים את זה. בחיים שלי לא הכרתי מישהו שהתאבד. זה פשוט לא נתפס אצלי במח. איך בן אדם מאבד את רצון החיים, את התשוקה הבסיסית לחיות, לשרוד.

זה עצוב, אבל זה גם גורם לי להרגיש כל כך שמח שאני חי, בריא, נהנה מפאקינג סושי במוצ"ש.. בא לי לחבק את החיים האלו, לחבק את האוויר הקפוא של ירושלים..

הכרתי אותה כשהיא הגיעה אלי דרך חבר, סידרתי לה את האוטו החמוד ביותר בעולם-דייהטסו קורה מאשתו של חבר טוב. וכמובן שניסיתי להתחיל איתה אחרי זה, אבל היה שם משהו מוזר..הבחורה חיובית, מחייכת, קובעת פגישה ואז--מבריזה בתירוצים מוזרים ונעלמת לפרק זמן. הבנתי שכלום לא יצא מזה. פעם בכמה חודשים היא דיברה איתי בענייני טיפולים לאוטו וזהו.

בחיים לא הייתי חושב שהיא מהסוג הזה, "בעלי נטיות אובדניות". זה לא מובן לי גם עכשיו. וטוב שכך. אני חייייייייייי! ואני יוצא עכשיו להליכה להקפיא לעצמי ת'ביצים בקור של 3 בלילה בירושלים!!

לצערי יצא לי להכיר כמה וכמה מתאבדים בשלבים שונים של חיי ודווקא זה בכלל לא מפתיע שבגלל ההיכרות השטחית שלכם האימפקט יותר מהמם וגדול. שאתה מכיר מישהו בצורה טובה יש סימנים, אתה מרגיש גם שניסית ולפעמים אפילו יודע שאין סבל יותר. שאתה לא מכיר בכלל (למשל, שאתה שומע על אח של חבר של חבר שנעלם והולך לחפש את הגופה) אז כמובן שזה עצוב, אבל לא מעבר לכל מוות אחר שאתה שומע עליו שקשור אלייך בעקיפין.

אבל שזה היכרות שטחית מצד אחד אתה מכיר את האדם, יצא לך לדבר איתו וטיפה להתרשם אבל לא מספיק כדי באמת לראות את התמונה ולהבין את מצבו.

ככל שאני קורא בשרשור יוקר המחייה אני מגיע למסקנה-

זה לא שיקר כאן, אני פשוט עני.

פורום של אוליגרכים, ואני שוליית הקצב.

אני איתך, הייתי עושה +10000 אבל זה יותר בכיוון של מינוס :-D .

איזה כיף זה להיכשל, אני שונא את עצמי בגלל שאני כל כך אוהב להיכשל. לפעמים שיש משהו שאתה לא יודע איך הוא ילך ואם הוא יצליח לאן הוא יגיע ואז הכל נופל פתאום משתחררת איזו מועקה, הרדיו בתוך הראש מתחיל לנגן והאושר משתלט. כאילו אתה אומר "לא נורא, מחר נקנה עוד אבוקדו, אולי נלמד מזה משהו"

פורסם

פרוייקט חדש/יישן בפתח ואני במתח.

אחרי כמה שנים שזנחתי את הפרוייקט בגלל חוסר ברכיב מסויים החלטתי להתניע את הפרוייקט שוב פעם.

מהו הפרוייקט בתמונות המצורפות ?

פרוס-1 (Custom).jpg

פנל קידמי-3 (Custom).jpg

PCB-CS-2 (Custom).jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

הי הי הי, מי העיף אותי מהכותרת ? אני דורש לחזור לשם !

מחר אני הולך לגיבובון יום סיירות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...