Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שהתלוצצתי לגבי טעים או לא טעים,

אבל העלת נקודה נכונה, באמת אנחנו מוצאים קושי בהכנת מתכונים מסויימים. זה משהו שעדיין

מנסים להסתגל אליו. הקושי האמיתי מגיע כשאנחנו מארחים את מחצית משפחתה הטבעונית-

זה כבר סרט קולינרי לא פשוט.

דויד, בלי צחוק-

אסור לשחק אצלנו מונופול בבית, יש אשכרה כלל כזה.

הכלל תקף רק לגבי אלו שדיברתי עליהם בפסקה הראשונה...חבורה של חוראנים שלא יודעים להפסיד בכבוד ואז ללא התראה מוקדמת מישהו מהם קם והופך את הלוח כמו פאנאט.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אני צופה ב"להיות איתה" וחושב שזו סדרה ממש מגניבה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ראיתי עכשיו פרק בסדרה בפעם ראשונה, אחרי שכל היום חבר חפר על זה שהמשוגעת שם מזכירה את האקסית שלו.

חביבה מאד, ועשויה טוב לסדרה ישראלית

אהה כן ובגלל רותם סלע כמובן

8)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אין לי איזה קומפלקס שגורם לי להרגיש רע עם עצמי כשאני מפסיד.

משחק בהיגיון , קונה את הנכסים "הטובים" , עושה עיסקאות עם אחרים ועדיין אני נאחס.

משחק לפני אחרון יצא שאכלתי אותה ונכנסתי לכלא איזה 6 תורות רצוף , נכנס - יוצא - נכנס, רומנטיקה.

היום לדוגמא החברים רימו , ממש רימו אז זה ברור שהפסדתי.

ועדיין אני לא מבין איך לא קרה שפעם אחת ניצחתי.

קונה את באר שבע -> אף אחד לא דורך

מישהו אחר קונה את באר שבע -> כולם נופלים עליה, הוא בונה מהם קצת בתים ואז אני מגיע ונופל על איזה 3-4 בתים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בטח מגניבה, לא הפסקתי לצחוק שהיא צרחה עליו עם העיני עגל שלה.

לגבי הג'חנון, צריך להקים עסק לגידול ירקות בטעם של ג'אנק פוד. מלפפון בטעם ג'חנון, פלפל בטעם קובנה...

מתאים לי עכשיו כרוב ממולא!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
רק אני צופה ב"להיות איתה" וחושב שזו סדרה ממש מגניבה?

רק אני צופה במאסטר שף ורואה אישה עיוורת מספרת איזה סיפור עצוב ולידה ברחוב יש 106rally יפה ? אני חושב שזה של אחד מחברי הפורום פה , מזל טוב,הרכב שלך זכה לככב בטלוויזיה לצד סיפור קורע לב.

Miata ND2

פורסם

אני אף פעם לא שמרתי על שום משטר, תמיד אכלתי מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה, כולל חתיכות שומן בקר טהור על האש לפחות פעם בחודש.

המשקל אגב, 80ק"ג והגובה 186ס"מ.

נקניק, אתה בן 18, חכה, זה יעבור.

דויד, בלי צחוק-

אסור לשחק אצלנו מונופול בבית, יש אשכרה כלל כזה.

הכלל תקף רק לגבי אלו שדיברתי עליהם בפסקה הראשונה...חבורה של חוראנים שלא יודעים להפסיד בכבוד ואז ללא התראה מוקדמת מישהו מהם קם והופך את הלוח כמו פאנאט.

נו, טבעונים באים בשני דגמים. הראשון הוא של נמושות שהחוסר בברזל לקח להם גם את הרצון להלחם, והשני הוא פסיכופטים רצחניים עם להט משיחי, אה לה גארי יורופסקי. נראה לי שאתה יודע איזה סוג אתה קיבלת :D

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תשמע ניטש,

אחד מהם נהיה חתיכת גורו טבעוני, ממש הסלים. הוא מאלו שמפגינים בצמתים.

התכסחתי איתו לאחרונה, ממש. הוא לא מתבייש ופשוט קורא לך "רוצח".

אני די דואג לו.

השאר בסדר.

דויד,

אתה חייב להתחיל לרמות. בלי רמאות לא תנצח במונופול.

Gn'f'R

פורסם

רופני, הלוואי עליי להיות במשקל שלך.

1.87, ולאחרונה מצאתי את עצמי מרזה. הוספתי כבר 2 חורים לחגורה.

היום החלטתי לבדוק כמה הרזיתי, ואם המשקל הדיגיטלי לא משקר, אז המצב בטטה משהו פראי.

מעל 110... אחרי שהרזיתי... :shock::?

לך תבין, איך אני שוקל 11% מטונה אחרי שהורדתי במשקל.

ראבק, 9 אנשים כמוני זה טונה שלמה. מפחיד לחשוב על זה. ביום שבו קלטתי את זה, נפתחו לי העיניים ככה: :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תשמע ניטש,

אחד מהם נהיה חתיכת גורו טבעוני, ממש הסלים. הוא מאלו שמפגינים בצמתים.

התכסחתי איתו לאחרונה, ממש. הוא לא מתבייש ופשוט קורא לך "רוצח".

אני די דואג לו.

השאר בסדר.

דויד,

אתה חייב להתחיל לרמות. בלי רמאות לא תנצח במונופול.

בפעם האחרונה שטבעוני ניסה להטיף לי והתגאה בכמה שנים הוא צמחוני וכמה חיים הוא חסך, סגרתי את השיחה ב"מהיום אני אוכל פי 2 בשר, בשביל לאזן גם אותך".

זה מישהו שאיתי ברוב ההרצאות. ולכל הרצאה שיש לי שאני יודע שהוא יהיה אני מקפיד שיהיה לי סנדביץ' בשרי בהישג יד, ומצביע על הסנדביץ כשהוא נועץ בי מבטים ואומר לו שזה בשבילו.

האמת שזה דוקא סידור לא רע. חברה שלי צמחונית ואני די הפסקתי לאכול בשר ביומיום. יוצא שהפעמים היחידות שאני אוכל בשר זה בימים שאני לומד איתו.

אני צריך להגיד לו תודה בהזדמנות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
בפעם האחרונה שטבעוני ניסה להטיף לי והתגאה בכמה שנים הוא צמחוני וכמה חיים הוא חסך, סגרתי את השיחה ב"מהיום אני אוכל פי 2 בשר, בשביל לאזן גם אותך".

זה מישהו שאיתי ברוב ההרצאות. ולכל הרצאה שיש לי שאני יודע שהוא יהיה אני מקפיד שיהיה לי סנדביץ' בשרי בהישג יד, ומצביע על הסנדביץ כשהוא נועץ בי מבטים ואומר לו שזה בשבילו.

האמת שזה דוקא סידור לא רע. חברה שלי צמחונית ואני די הפסקתי לאכול בשר ביומיום. יוצא שהפעמים היחידות שאני אוכל בשר זה בימים שאני לומד איתו.

אני הולך לאמץ את השיטה הזאת.

המלצתי להיום: לכו לראות את "הזאב מוול-סטריט" בקולנוע. סרט מצוין וחוויה לראות אותו בקולנוע.

הסרט נמשך כשלוש שעות והרגיש לי כאילו עברה שעה בלחץ, פשוט נשאבים לאוירה הקרקסית שלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
נכון, גם אבא שלי תמיד אמר את זה, מה שטעים בריא (בעצם אולי הוא דוגמא לא טובה כ"כ לבריאות :oops:)

זה רק תלוי בהרגלים שלך. אותי הרגילו לאכול אוכל בריא, ועכשיו זה האוכל שטעים לי. אני אוכל מה שבא לי, מתי שבא לי, רק שבד"כ זה אוכל יחסית בריא. לא נוגע בחטיפים ושותה רק מים (ואלכוהול פעם בחודש), שוקולד אני אוכל בממוצע פעם אחת ביום (משהו כמו קורנפלקס, או איזה מעדן או פרוסה עם נוטלה). 64 ק"ג, 1.80 בן 19. אבי אגב, בן 50, 1.82 ושוקל כ 80 קילו - כנראה שהגנטיקה שלי תשאיר אותי רזה.

פורסם

אני לא מבין מה יש לאנשים, אני מעוניין לחדש קצת את הרכב שלי מבחינת קוסמטיקה, משהו בכיוון צביעה, אני מתעניין דרך חברים כדי למצוא מקומות זולים או איזה דרך לעזור לי, התשובות שאני מקבל הם: עזוב אותך מה אתה משקיע באוטו הזה? אחרי הצבא תצטער.. בלא בלא בלא

לא מביןמה אכפת להם, למרות שאני פוזל לכיוון פלסטידיפ אבל יש הרבה פחחות באוטו, והדילמה האפ לתקן לבד או בעל מקצוע.

חברים חרא.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
יש לי שאלה לאלו שאולי מבינים,

בווצאפ אנשים שמים תמונות שלהם,ואם נניח אני לא סובל את התמונות האלה,יש אפשרות להעיף אותן או שהן שם לתמיד?

אם אתה משתמש אנדרואיד, ישנה אפשרות.

ראשית תוריד את ה-WhatsApp+ של אפליקיישן - https://sites.google.com/site/whatsappplusapplication/

פעל לפי ההוראות.

לאחר מכן כנס להגדרות הפלוס -> נווט ל-1.3.4 ושם תוכל להחליף את תמונת הפרופיל ב-WhatsApp לתמונה מהמכשיר.

ybamyta7.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מספיק היה לשלוח אותו לקרוא מחקרים על כמות בע"ח שמתים כתוצאה מגידולי חקלאות. על המלפפון שהוא אוכל הרסו למשפחת עכברים את המחילה ע"י חרישה והפיכת האדמה וריססו בחומרי הדברה את כל השדה, מה שגרם לכל יצור קטן שחי שם קודם למות ביסורים.

בסוף תקום תנועה של אנשים שאוכלים אדמה וסלעים בלבד, כמו ברן וסטימפי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...