Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא יצא לי לחכות שעתיים ולהרגיש שהיה שווה, אבל אני יכול לספור על אצבעות יד אחת את המסעדות שאני מוכן לחכות ככה בשבילן.

הזלופה שלך בסדר?

CHECK OUT את החתימה שלי :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. הזלופה בסדר, תמיד הייתה. הדיון היה תיאורטי ואקסקלוסיבי, והוצא מהקשרו.

2. שמתי לב לפני כמה דקות, תודה על הכבוד, אינני ראוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה סתם מנסה לשכנע את עצמך שהאוכל שווה. לא קיימת מסעדה ששווה לעמוד בתור שעתיים כדי לאכול שם.

צודק, אני שונא מסעדות שאני מבצע הזמנה לשעה מסויימת, מגיע ומחכה, לפחות פה נהוג לשבת על הבר ולהמתין.

haters will hate

פורסם

איפה אתה מוכן לחכות? אני דואג לשריין לעצמי מקום אם זה מקום שאני אוהב, אבל עדיין לא הייתי מחכה שעתיים אם באתי בהפתעה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אה, זה לא בארץ, אבל מצד שני, אני לא חי בארץ.

Babbo - מסעדת שף איטלקית של מריו בטלי בניו יורק. יחסית לתמורה, המחירים סבירים לחלוטין, השירות יוצא מגדר הרגיל, והאוכל, יא אולוהים. מקומות צריך להזמין חודש מראש, אבל הם שומרים כל יום כמה שולחנות למי שמגיע בלי הזמנה. לשולחנות האלו תחכה שעתיים שלוש.

Menya Musashi Shinjuku - מסעדת ראמן בטוקיו. בגדול זה נחשב מזון מהיר, אבל הביצוע במקום הספציפי הזה הוא פשוט מזהיר.

יש עוד כמה שהיו ברשימה אבל נסגרו או החליפו בעלות, אז לא אציין אותן כאן. השתיים שציינתי הן פשוט התמכרות אישית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם יש פה מישהו שקוראים לו עידו, הנה רינגטון בשבילך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניטש, פה בארץ אוכלים ג'חנון...אין כמו ג'חנון בשבת. אם הייתי מקשיב לחבר הדמיוני שלי (שאול ) אז הייתי

אוכל היום אחלה ג'חנון בלי תור.

שבוע טוב לכולם! אינשאללללה נמכור את הבית השבוע, אמן בכותל

מלח מים מלח מים, טפו.

Gn'f'R

פורסם

לוקו, יש במשפחה שלי נטיה לסתימות עורקים בטרם עת, ג'חנונים לא בדיוק מומלצים בשבילי :(

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

טעים, טעים, ואני מקפיד גם לחטוא, אבל במידה, ושכל פעם תיחשב ותהיה שווה את זה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
טעים, טעים, ואני מקפיד גם לחטוא, אבל במידה, ושכל פעם תיחשב ותהיה שווה את זה :)

אני יכול להבין. מאז שהפרטנרית עברה למשטר מזון בריא, המטבח שלנו עבר שינוי לא קטן.

בנוסף לעובדה שהיא גם צמחונית. לפעמים היא חוטאת באיזו פחמימה ואוכלת לעצמה את הלב.

בכדי להקטין עבורה את התסכול וויתרתי גם אני על תענוגות רבים(אומנם אני רזה אבל הייתה לי

תאוות בשר וממתקים לא קטנה ).

ולכן אני משאיר את הפינוקים האלו לכשאני יוצא לאכול בחוץ.

Gn'f'R

פורסם

חייתי במשטר מזון בריא כל חיי, את אשתי העברתי אליו כשעברנו לגור ביחד. זה לא אומר לא טעים, אבל נדרש יותר תכנון ומאמץ. לא בעיה מחבחינתי היות ואני נהנה לבשל.

השינוי העיקרי מבחינתי היה שכשרמות הכולסטרול החלו לעלות חתכתי משמעותית את צריכת הבקר מ3-5 פעמים בשבוע לפחות מפעם בשבוע והעליתי מאוד את צריכת הדגים. צמחונות היא לא משהו שאני אגיע אליו בקרוב, למרות שאני אוכל פחות מזון מן החי לעומת מה שהייתי רגיל לו.

מזון מעובד אני לא צורך בכלל, או מעט מאוד לעיתים נדירות, פשוט מגעיל אותי, וירקות טריים ומבושלים בשפע תמיד.

כמו כן, אני מאוד משתדל להמנע מדגנים לא מלאים, אבל כשצריך (פיתות לדוג') אז יאללה. גם את רמות המלח הצלחתי להפחית מאוד, החיך פשוט נעשה רגיש יותר והטעם נשאר אותו הדבר, ועל זה אני ממליץ לכולם.

לסיכום, לא רואה סתירה בין מזון בריא למזון טעים, נהפוך הוא. ביקורים בארה"ב שאינם בקליפורניה או ניו יורק קשים לי מאוד, כי קשה להשיג אוכל בריא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בנוסף לעובדה שהיא גם צמחונית.

משתתף בצערך...

אני לא מבין איך זה יכול להיות שאני תמיד מפסיק במונופול. עשינו עם החברה כבר הרבה משחקים ולא משנה מה קורה אני תמיד מפסיד, בדרך כלל לא הראשון לפשוט רגל אבל אני גם לא מנצח.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני כבר כמעט לא משחק מונופול, אנשים לא רוצים לשחק איתי :)\

בכל אופן, למד את הלוח, סמן מטרות מועדפות, ואל תפחד לעשות עסקאות עם שחקנים אחרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

לסיכום, לא רואה סתירה בין מזון בריא למזון טעים, נהפוך הוא.

נכון, גם אבא שלי תמיד אמר את זה, מה שטעים בריא (בעצם אולי הוא דוגמא לא טובה כ"כ לבריאות :oops:)

אני אף פעם לא שמרתי על שום משטר, תמיד אכלתי מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה, כולל חתיכות שומן בקר טהור על האש לפחות פעם בחודש.

המשקל אגב, 80ק"ג והגובה 186ס"מ.

דיוד, אח שלי טוב בזה, הוא תמיד מנצח (זה שהוא היה בן 9-10, היום אני כבר לא חושב על לשחק איתו).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...