Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בדיוק הפטיש שלי אבל אני מוכן לנסות...

שוואיה שוואיה, קודם כל תלמד לשחק מונופול.

שלום לכולם. במהלך היום אתם צפויים להיתקל בקשיים בגלישה באתר בעקבות שדרוגים שאנחנו מבצעים באתר. היו סבלניים.

כל המשדרג גורע.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחת מהטוענים לכתר במשחקי הכס ובת תערובת בין נישואי קרובים לדרקון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אף אחד לא ניחש נכונה לכן אני מצרף עוד תמונה של החלק האחורי של המכשיר.

מקלט ל-2 מ' או 70 ס"מ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מרק - אתה חובב רדיו?

כי השרשור הזה מזכיר לי את הקריקטורה המפורסמת של החובב שמביא בחורה בפעם הראשונה ל-shack שלו והבחורה המופתעת מסתכלת עליו ואומרת "הבטחת לי שני מטר ויש לך rubber ducky?"

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אחת מהטוענים לכתר במשחקי הכס ובת תערובת בין נישואי קרובים לדרקון.

כן, זו אמא של סמאוג מההוביט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלום,

בא לי מיץ גזר ופחדתי לפתוח על זה שרשור, כי אמרתי לעצמי "וואלה, הם בטח

יכעסו עלי כי לא מזמן פתחתי שרשור על קומקום חשמלי, ועכשיו הם יפלו עלי

ויגידו 'הבן אדם הזה דפוק, מה נסגר איתו', ".

אז זהו, שאני עדיין מחפש קומקום. אבל בא לי גם מיץ גזר

והמכונה הזו די יקרה, אין שיטה אחרת להכין מיץ גזר?

אין מכונה עד 100₪?

אדון חורחה, בא לי מיץ גזר! הלכתי למשאית של גרסייה וגם למכולת ואין מיץ גזר.

Gn'f'R

פורסם
נו מרק, מה נסגר?

חברים, תודה על ההשתתפות בחידון.

בתמונות שצירפתי זהו מקלט חובבי רדיו לתחום של 20 מטר (14 מגה-הרץ). הפרוייקט פורסם בחוברת אלקטור אלקטרוניקס בשנת 2002.

מצורפות תמונות של הפנל הקידמי עם כול המידע הרלוונטי.

אכן אני חובב רדיו בעל אות קריאה 4Z7CBF (דרגה ד'). למעשה עברתי גם מבחנים לדרגה א' של משרד התקשורת בהצלחה אבל בגלל שינוי מיקום לא סידרתי את העניין דרך משרד התקשורת לקבלת רישיון לדרגה א'.

למתעניינים מצורף קישור לאתר חובבי רדיו וגם לפייסבוק.

http://www.iarc.org/iarc/he/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99

https://www.facebook.com/groups/353267071379649/

reciver-top.jpg

reciver-front.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
זהו נגמרו השדרוגים ? :| מאכזב ציפיתי לפורום חדש לגמרי.

אתה מאוכזב?!אני ציפיתי לשדרוג למפלצת או להולנדי או לשניהם ועדיין השאירו אותי עם אף ארוך וחיבה לכסף.

לוקו, תנסה ביד שנייה, אתר אגורה וכאלו, רוב האנשים שקונים את המכונות האלו (מכונות שיכולות לסחוט פירות קשים) הם בדיוק אלו שבא להם פעם מיץ גזר, קנו מכונה במחיר מופקע ואחרי כמה שנים זרקו אותה.

אם אתה רוצה קומקום, יש לי אחד בלי מותג, בן איזה עשרים-שלושים שכבר מסתובב פה אי אלו שנים ועדיין עובד.

פורסם

אני מבין שהשלב הבא זו תוכנית גיבוב שמשודרת ברדיומרק, משעה 24:00 ועד 05:00 לפנות בוקר...

תראו לאן הגענו מכתיבה של קצת שטויות בפורום.

ולזה שרצה מיץ גזר - באמת , מה נסגר איתו...? :wink:

alfa 156 2.5.

פורסם

טוב מרק - גם אני בעסק. בעצם הייתי צריך להיות QCWA כבר לפני הרבה מאד שנים. התחלתי בגיל 15 במועדון 4X4HF עם המכשור המרשים (Drake סדרה 4 ואנטנת TH3) ואני משלם אגרת תדרים כדי לשמר את אות הקריאה שלי. אני מאמצע הסדרה המקורית של 4Z4 עם דרגה ב', אבל כבר די הרבה שנים לא פעיל מחוסר מקום ותקציב. בדירה החדשה יש דווקא עלית גג קלסית ל-shack, עכשיו צריך להתחיל לגייס תקציב מתאים, והבעיה המרכזית - אני חושש מנושא הבטיחות המיכאנית של אנטנות ל-HF.

הבעיה היא שהאינטרנט כנראה חיסל את התחביב, אבל, כאמור, כבר שנים רבות שלא האזנתי ל-HF ואני לא יודע מה קורה על התדרים, כמו גם מה קורה על R3.

מתוך הקושי בזיהוי הפרוייקט שלך אתה יכול להבין שאני לא מכיר את הציוד המודרני, את הרמז קיבלתי מהמספר 455 על הפילטר של ה-IF. גדלתי בימי הלמפות ואם לא זרקתי אותו במעבר הדירה אז צריך להיות לי באיזה מקום ARRL handbook מ-1974. אבל אני חושש שאשתי דחקה בי להפטר מהנוסטלגיה. מה שנותר הוא פילטר אקטיבי ל-CW (מבוסס על IC's - חידוש גדול באותם ימים), שבו הייתי משתמש כדי להאזין ל-CW עם Collins TCS5 - כנראה מעודפי חיל הים - שקניתי בכמה לירות בג'אנק.

פעם, לפני די הרבה שנים, הייתי הולך למפגשים השבועיים של חובבי חיפה, כנראה שהם הצטמצמו למשהו כמו 4 חובבים, ששניים מהם אני פוגש בעבודה פעם בכמה חודשים והם שואלים מתי אני אגיע ל"בנק" (בית הקפה שבו הם נפגשים). אולי מתחי שהוא אחזור לתחום.

פורסם
בסוף הוא עוד יגיד שזה רדיו! ואז לכולנו יהיה פרצוף כמו של רני רהב כשהוא לא מרוצה.

או שאולי הוא בנה שם אייפון תוצרת עצמית בזול?

ברווז, קדימה לפוזיציית רני רהב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה יהודי, אבל אני מחפש את הקומקום האולטימטיבי. אני אבדוק תכף באתרים שציינת.

חולגי, אתה לא מבין איזו דודא יש לי למיץ גזר כרגע...

מרק, סחטיין! למרות שאני לא מבין בזה כלום.

Gn'f'R

• תוכן חדש...