Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזה הנרות האלה ?

לכבוד שבת :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנייה ששיגעה אותי:

אולי חלקכם זוכרים את פרוייקט המחרטה מבלייר ששיגעתי אותכם פה לגבי איך לבנות. אז בניתי אותה בזמנו עבור פרוייקט מסויים.

לא התאימה בסוף לפרוייקט.

המחרטה נגנזה.

לאחרונה עלה לי צורך במחרטה, אז החלטתי להוציא אותה מהנפתלין ולעשות לה שינוי מבנה קטן כדי שתוכל לקבל את המקדחה (מקור הכח שלה) בקלות ועם שיחרור מהיר.

בגרסה הראשונה שבניתי, בניתי אותה סביב מקדחה שהייתה המקדחה המשנית שלי, בינתיים הראשית סיימה את חייה ואני נאלץ להשתמש בה להכל.

אז אני כבר יומיים-שלושה מתעסק עם ההפיכה של המחרטה לאחת עם קבלה מהירה של המקדחה. אני כבר מתחרפן מזה. זה לא כזה מסובך, אבל לעשות את זה מדוייק וההתעסקות עם הדבקות, זה לוקח זמן. ועצבים. ואין לי הרבה לא מזה ולא מזה.

מת לסיים עם זה כבר.

כל זה בשביל 2 דקות של הצרה של ידית של משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גיבוב עצוב שלי לקראת תחילת שבוע:

אחרי שבוע טוב עיסקית המחשבה לעזוב את הארץ מקבלת אצלי תמריץ במוח. כבר כמה חודשים אני מתחיל סוג של חלום/תכנון להגור מכאן. כרגע המצב שיש קטנה בבית וזה המכשול העיקרי לעזיבה. הא, כמובן גם אזרחות אחרת שאין לי :)

המחשבה היא אולי לפתוח עסק בארה"ב כי כרגע ניתן לקבל בתקווה שזה כך ויזה לשם שמאפשרת לעבוד ולפתוח עסק.

סימן מלמעלה או שסתם צירוף מקרים- ברגע כתיבת שורות אלו אני רואה כתבה על אנשים שעלו ארצה ועכשיו עוזבים בחזרה כי קשה כאן ואני לא מדבר על זה שיש הגירה עצומה מישראל של צעירים ו25% מהחברים שלי עזבו לקנדה ב-5 שנים האחרונות.

טוב נראה לי אני במוד של דיכאון כרגע.

בנצי אשכרה תיארתי מה אני הייתי עושה בבוקר ואז נזכרתי שגם אני לא יודע לנגן ואין גיטרה וערכת קפה. ובכלל הרכב שלי הוא suv דרעק שלא כדי לעלות איתו על הר.

החיים הם כמו....

פורסם

התפתחות מקסימה,

גיבבתי לכם כבר על הרכב שלא הניע,

הגיעו 2 בחורים בניידת שרות,

בדקו את כל מה שאני בדקתי ועל הדרך קיבלו חשמל(מי מחזיק פלאג בזמן הנעה)?

נתן 2 דפיקות על המנוע ואמר "הלך מנוע או ראש מנוע".

רכב שנת 2008. לך תבין... :x

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
התפתחות מקסימה,

גיבבתי לכם כבר על הרכב שלא הניע,

הגיעו 2 בחורים בניידת שרות,

בדקו את כל מה שאני בדקתי ועל הדרך קיבלו חשמל(מי מחזיק פלאג בזמן הנעה)?

נתן 2 דפיקות על המנוע ואמר "הלך מנוע או ראש מנוע".

רכב שנת 2008. לך תבין... :x

את הדעה של הבחור שמספק שירות ומחזיק פלאג ביד הייתי לוקח בערבון מוגבל ;)

תתפלא אבל לפני חודש בדגם 2008 נפל המנוע באמצע כביש ובזמן נסיעה על 100. הבחור השתין במכנסיים ובמזדה אמרו לו שהמקרה שלו נדיר מאוד, לך תבין...

החיים הם כמו....

פורסם
אלקטרוניקה ומחשבים,

המחשבים לא כלכך נכון כי זה רק שפת תכנות,

בנוסף יש גם סעיפון של חשמל (לא מעשי)

במכללה בעיר שנמצאת תחת פרויקט של הצבא, 80 אחוז מימון שכר לימודים.

ז"א אומרת אני משלם כ1500 ש"ח לשנת לימודים.

אמור לצאת בסופו של דבר הנדסאי וגיוס לחיל תקשוב (אין תפקיד מסויים, ממחזורים קודמים הגיעו להרבה מקומות שונים, רובם סודיים)

תפוחי, לגבי מוסכניק צחקתי, אני אוהב את זה שזה בתחום האישי או המשפחתי, אני מתקן לעצמי את הרכב ולאמא שלי.

כמו שאמר מיכאל ל"א יכול להיות מאוד מעניין אתה עכשיו בי"ג או בי"ד? אני אולי יוכל לתת לך כמה עצות של do and dont בתור משוחרר מהיחידה :) שד"א הפיתוח שלה כבר לא נמצא בל"א, אם זה רלוונטי אשמח לשפוך לך מידע בנושא בפרטי

ולגיבוב שלי

החמישי עשיתי עם אשתי קניות לשבת, ראיתי בסופר שלט של "ברווז טרי" (בדקתי זה לא הברווז של הפורום).

אני מסתובב כבר קרוב לעשור עם טעם של ברווז בנוסח פקין שטעמתי בגרמניה ובארץ זה קשה עד בלתי אפשרי למצוא.

אז לקחתי ברווז (מחיר דווקא סביר 40 ₪ לקילו וברווז של שני קילו).

לעשות ברווז בנוסח פקין לא היה בא בחשבון בגלל מחסור בכל מיני רכיבים (למון גראס וכו'). אז החלטתי על ברווז בתנור ברוטב יין אדום וסילאן. ישב שעה וחצי בתנור ואח"כ פרסתי אותו וזרקתי את השלד יצא 4 מנות של כרעיים ועוד אחת של החזה.

הכלבים השתגעו מהריח וכמעט אכלו אותי, הקטן (בגיל, במשקל הוא כבר 9 קילו). כמעט לקח לי את הברווז מהתנור.

נתתי להם כמה חתיכות קטנות והקטן גנב לי ביס מהצלחת היום בצהריים.

מה שכן יצא מדהים. הבשר רך כל כך (בערך כמו סטייק סינטה מדיום) והטעם מצוין. אין מה להשוות לעוף בתנור עם אותו רוטב.

שמתי את הברווז על רשת ומתחתיו תבנית, את התבנית כמעט סיימתי לנקות, עוד לא הגעתי לתנור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אשמח לשפוך לך בפרטי

טוב טוב,

תהנו לכם :)

אני אוכל סרטים עם האוטו.

פורסם

תפוחי במקום לאכול סרטים תניע את האינפיניטי ובוא לאכול ברווז...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה זה הל"א הזה ? לחץ אוויר ?

דניקס מה אתה מגובב כאן, אתה לא אמור לגובב עם (את) החברה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דניקס מה אתה מגובב כאן, אתה לא אמור לגובב עם (את) החברה ?

אני מרגיש כמו בלוגר אנונימי שחשף את שמו של זמר אנונימי שבעצם כל מה שהוא עשה זה להגיד בקול את מה שקולם כבר יודעים. :oops:

תמסור לה בחזרה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...