Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגובבי קיטניות.

אני לא בולע, אני יורק!

בולעי קטינות.

פורום של מגובבי קטינות.

ספר לנו !

וואלה, איזה טקסט הרבצתם פה :-)

איזה כייף לי :)

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיייי אורפנד לנד, כשהייתי בן 15 אני וקובי פרחי היינו חברים באיסקיו ומתי (או נתי) נתן בידידה (לא חוקית בעליל) שלי, הייתי איתם מאז הקאמבק ועד הגיוס.

מבול עדיין עושה לי את זה מדי פעם.

אם יצא לך לדבר איתו תשאל אם הוא זוכר את "דןאקסודוס" :).

חבל שרק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך. בכל מקרה היה מטורף לגמרי. היו שם איזה שני להקות מצרפת וחלאס אם מישהו מכיר. ההופעה כללה מחשב נייד עם פורנו וגיטריסט עם הז*ן שלו בחוץ אני מקווה שלא היו בנות 15!

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

נהג מתחיל(עם קטינות),

אולי יש סיפורים שעדיף לקבור בעבר?

אגובב פחות היום עקב עבודה שיש לסיים עד מחר :(

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
ו....אף מילה על המוזיקה?

אני מתחבר יותר לאמנים שאנלוגי מביא לכאן...בלי גימיק.:lol:

כן הגימיק הוא חלק שאני לא מתחבר אליו.

המוזיקה היתה מעולה. לא הכל לטעמי כי אני לא ממש מהזאנר הזה אבל הלהקות שהופיעו קודם היום ההפתעה בשבילי כי לא הכרתי אותם. חלאס היו שם שהכרתי אבל לא יותר מזה והם גם הפתיעו.

רק דבר אחד רציתי להפיץ בגבבה. לכל אותם רוקיסטים עם השיער הארוך, שחושבים ש head banging זה משהו מגניב יש לי חדשות בשבילכם: זה אולי כן, כשאתם לא מלטפים את ההוא שלפניכם בעורף כל ההופעה עם השיער שלכם . תודה על ההתחשבות, אנשי השיער הקצר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אתה כל כך שיכור שאתה מעלה תמונות הפוך :lol:

חייב להתנתק,תגובה אחרונה עד אחר הצהריים...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
[ATTACH]361579[/ATTACH]

בוקר טוב :)

התמונה הזה הצחיקה אותי משום מה :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני עסוק עכשו,

אגובב על זה בערב :)

• תוכן חדש...