Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזו נוסטלגיה :D

דניקס60 הנה סמלון לשבת עם הקדשה אישית!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תענוג, זו עיר שאני אחזור אליה גם עוד מאה פעם ולא יימאס לי. אני אוהב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המאזדוש שלי למכירה!!

1455192_408178239309477_683434862_n.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ברומא התנהג כרומני.

אני אוהב אומנות, אוהב עד כדי כך שליקקתי לפיקאסו.

מה זה אומר?

אני אוהב לעשות דברים שאף אחד לא יכול להגיד עשיתי...

הייתי במוזיאון מפורסם מאוד, הייתה תערוכה של פיקאסו, כמובן שיש חבלים לפני כמו כל תמונה ושלט שאומר לא לגעת אבל קשה לעמוד בפיתוי...

הסתובבתי ונהנתי מיצירות מדהימות וכשמצאתי רגע שבו השומרים המשוטטים לא רואים, עברתי את אחד החבלים, נצמדתי לאחת היצירות ופשוט העברתי עליה את הלשון, טעים זה לא היה, אבל הרווחתי את הזכות לספר את הסיפור הדבילי על איך ליקקתי לפיקאסו :-)

נעלמתי גם אני לכמה ימים, יותר נכון, צפיתי מהצד, פרסמתי תגובה לפני כמה ימים אך היא נעלמה מהגיבוב אחרי פחות מ2 דקות, מוזר.

עברתי יום ארוך, חזרתי לעצמי, אחרי יותר מחודש של חוסר מעש אמיתי, באסה שהרחיקה אותי מעבודה וכמובן מרפי המזדיין, לקחתי את המושכות והתחלתי להזיז עניינים, תוך ארבעה ימים של טלפונים וריצות יש לי פתאום לחץ מסוג אחר, פתאום הלחץ של אין לי עבודה התחלף באיך לעזאזל אני אמור לעבוד על 4 פרוייקטים בו זמנית.

אז דברים מסתדרים כשיש אמונה, אמונה עצמית. כן ידעתי שהדיכאון הוא זמני, ידעתי שהרצון של לזרוק הכל וללכת יעלם והכל יסתדר, המדבר עדיין ביתי אבל עכשיו אני מגובב תוך כדי שכיבה על מיטת מים בלוס אנג'לס. יום ארוך...

אני מבטיח לגובב קצת חומר לסופש מהמחשב, הגיע זמן לישון.

לילה טוב ילדים שלי, לילה טוב לכל הקטינות ולילה טוב לזמר מפורסם.

haters will hate

פורסם

בנציון, לכשתגיע ה-4C אליכם, בבקשה תצלם ותגיד לנו איך היא. אתה יודע, שכרגיל, נאכל את הלב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מאז שאני מכיר את בנצי אני אוכל את הלב.

אשכרה כמו שבאלי איזה שוקו או בורקס ואני הולך לקנות ככה זה בנצי, רק במכוניות :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מאז שאני מכיר את בנצי אני אוכל את הלב.

אשכרה כמו שבאלי איזה שוקו או בורקס ואני הולך לקנות ככה זה בנצי, רק במכוניות :)

באיזשהו שלב בחיים אתה ממצה ונמאס לך.

תגיד,אתה בלימודים אקדמיים או עושה יג-יד?

פורסם

ייצא ועוד איך!

(איזה מוסכניק :D )

פורסם

זה רק נראה לך ככה...

בתכלס לתקן מכוניות זו עבודה נורא שוחקת.

תלך לפיתוח זה מעניין יותר) לדעתי לפחות (

• תוכן חדש...