Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
משפטים לחיים, חוק מספר 101: KEEP THE CATS CONTENT, otherwise it could be very expensive.

אוי.

מה הם עשו לך הפעם?

אצלי אתמול הם חירבנו בבית, אבל אי אפשר לכעוס עליהם כי הגדול עבר השבוע ניתוח, והקטן מחקה אותו כמו תוכי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השבוע התחלתי עבודה חדשה בתור שכיר (שכיר, טפו!), אז הם מתמרדים נגד השעות הארוכות, אתמול מצאתי שלולית גדולה של פיפי על שולחן העבודה שלי, ומכיוון שאני מכיר בדיוק איך מריח הפיפי של כל חתול ספציפי שגר אצלי בבית (בערך על אותו העיקרון שבצבא אתה מכיר את הריח הספציפי של הגרביים של כל מי שגר באוהל [בחייאת יבגני, זה היה דחוף עכשיו?, קח את זה מחוץ לאוהל ואם אפשר גם בניגוד לכיוון לכיוון הרוח]), ודפנטלי היתה תרומה של שניהם לשלולית.

אז אני עכשיו מפנק אותם בטונה ואוכל מפחיות בשביל לשמור על הדברים היקרים שלי בבית מחוץ למעגל התסכול שלהם.

פורסם (נערך)

עצוב לי שאנשים שרואים אותי מחזיק טלפון סלולרי מלפני 10 שנים ונוהג ברכב מסחרי ישן חושבים אוטומטית שאין לי את האמצעים לקנות משהו אחר, ואפילו לא מתחילים להעלות על דעתם שאין לי רצון בדברים הללו, ממש דברי כפירה בדת הקפיטליסטית.

טוב לי עם מסחרית ישנה וטוב לי עם "טלפון טיפש" ועם חולצה של 10 ב-100 משוק הכרמל, באמת.

וכשאנשים חושבים לרחם עלי בגלל שאין לי סמארטפון, אני מרחם עליהם.

חג-שמח.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

~

רד מהעץ שלך שי, לא צריך לרחם על אף אחד. הם לא פחות חכמים ממך ואתה עם כל האידיאלים הנעלים שלך לא באמת יותר טוב מהם. וזה ממישהו שיודע דבר או שניים על התנשאות ועל קיצוניות, יש לי עשר שנים של ראיות לכך שמורות פה בשרת.

אתה אמנם בחור אינטליגנטי אך גם צעיר ונוטה לקיצוניות בהתאם. זה אופייני לאנשים אינטליגנטים לגבש דעות מוצקות על העולם ואז לחלוק אותן עם כל מי ששואל (וגם עם מי שלא, ומעל כל במה ומתחת לכל עץ רענן. קוראים לזה מיסיונריות), גם האוטובוס שלי עבר בתחנה הזאת. העניין הוא שא. הדעות שלך עוד ישתנו הרבה פעמים (ועם הזמן זה ילמד אותך להיות קצת פחות אגרסיבי בהצגתן) וב. לרוב האנשים אין דעות מוצקות באותה מידה או שאיפות להבין את העולם, לכן בתשעים אחוז מהזמן דברי התוכחה האלה יפלו על אוזניים ערלות או סתם ירתיעו אנשים ש"לא חיפשו לריב". הדבר הכי בריא ויעיל שאתה יכול לעשות בטווח הארוך זה לחיות את חייך בצורה הנוחה לך ולעזוב את הציבור ה"מטומטם" בשקט. לפעמים אתה אפילו עשוי לגלות שהוא לא כזה מטומטם.

באופן פרטני יותר - הייתי ממליץ למצוא לעצמך מודלים יותר ראויים לחיקוי מהיפי מעורער נפשית שהרעיב את עצמו למוות ואולי בכ"ז לשקול כמה שינויים בסגנון החיים (במיוחד אם ההערות לגבי הרכב הישן והבגדים מגיעות מלקוחות). גם תדמית זה חשוב אם אתה רוצה שמישהו יקשיב לך. כמו כן, לפני שאתה מפזר בזחיחות ססמאות של אנשים אחרים כמו "דת הקפיטליזם", אולי כדאי שתעשה איזה תואר בכלכלה או מנע"ס, תצבור קצת נסיון בתעשייה, תכיר את "האוייב" מקרוב ותגבש כמה תובנות משלך בנושא. נכון שזה יגרום לך להרגיש פחות גיבור רומנטי, אבל מתישהו כולנו צריכים להתבגר.

פורסם

צודק, זה התפרץ, כמו רוב הדברים בחיים, בגלל בחורה, זה יעבור לי עד מחר.

לגבי תפיסת עולם, אני משתדל לא להטיף לאף אחד (ומתנצל אם זה מתפלק לי), וברור לי שאני אשכנע אף אחד, וזו גם לא המטרה, סתם שחרור לחצים, המטפלת המעצבנת שלי בחופשת לידה, אז זה יוצא.

אין לי ספק שאני לא יותר או פחות חכם מאחרים, אני גם לא מתנשא, למרות שאני בהחלט מבין אנשים שרואים אותי ככזה, אולי עם הזמן אני אתרכך, אין לי ספק שיש לי המון מה ללמוד.

פורסם
וזה ממישהו שיודע דבר או שניים על התנשאות ועל קיצוניות, יש לי עשר שנים של ראיות לכך שמורות פה בשרת

:roflmao: אז אתה אומר שאפשר לעשות עליך גרסה של BOYHOOD עם כל החומר הקיים בפורום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

~

לדעתי זו גם תהיה גרסה הרבה יותר מעניינת. תחשוב - בזמן הזה הספקתי להחליף שש מכוניות, שלושה מקומות עבודה ושתי מדינות.

והנה עובדה משעשעת: יצא לי לשבת בקהל כאשר כוכב הסרט הופיע בתכנית של קונאן או'בריאן.

פורסם

בואנה, בויהוד זה סרט טוב!

מכניס אותך לפרופורציה.

והעובדה שצולם 13 שנים ברציפות, שאפו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
~

לדעתי זו גם תהיה גרסה הרבה יותר מעניינת. תחשוב - בזמן הזה הספקתי להחליף שש מכוניות, שלושה מקומות עבודה ושתי מדינות.

והנה עובדה משעשעת: יצא לי לשבת בקהל כאשר כוכב הסרט הופיע בתכנית של קונאן או'בריאן.

בגלל זה כתבתי. ההתפכחויות שעברת על דפי הפורום יקרות מפז.

כל כך הרבה שינויים בחייו של אדם מתועדים לא במצלמה, אלא בתוך עמוס: שרת עייף, בעל חיבה לטיפה המרה והומור עצמי.

בחיי שהייתי משלם 50 שקלים כדי לצפות.

אני מת על קונאן. הוא שנון ביותר.

החלום שלי זה שתכתוב ביקורת על 500 אבאראת', רק בגלל שזה יכול להתפתח לכל כך הרבה כיוונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...