Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

על אותו עיקרון רק שזה היה גם ויזואלי חחח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עצוב לי כל שנה לסייר ולראות כלובים של חתולים וכלבים ליד מדורות, חלק מהכלובים הללו היו ריקים, זה ברור למה, חבל שלא הצלחנו להציל יותר.

יחד עם זאת אני נרגש לראות את ההתגייסות הזאת של אנשים מכל הארץ ע"מ להציל את בעלי-החיים הללו מהכבשן.

מי שרוצה לאמץ, יש טלפון בסוף הכתבה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4655496,00.html

או פה:

https://www.facebook.com/events/757334894383752/

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

למה לעזאזל בני 12-14 רוצים לשרוף חתולים וכלבים? אני בזמנו הייתי משליך פחיות\נפצים\בקבוקי קולה לתוך המדורה בשביל מופע אור-קולי.. את גורי החתולים העדפתי לדגדג בבטן ולתת להם חלב עם חתיכות לחם..

אגב, לפני 23 שנים כשעברנו למושב והייתי בן 10, בל"ג בעומר הראשון במושב, חתולת החצר הרשמית הג'ינג'ית המליטה. בלילה של ל"ג בעומר, על רקע המדורה שעוד דלקה. היה נחמד.

עוד תהיה:

האם לעד ישראלים דבילים יכתבו מיציבושי במקום מיצובישי? זה כל כך קשה לכתוב את השם הנכון?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
עצוב לי כל שנה לסייר ולראות כלובים של חתולים וכלבים ליד מדורות, חלק מהכלובים הללו היו ריקים, זה ברור למה, חבל שלא הצלחנו להציל יותר.

יחד עם זאת אני נרגש לראות את ההתגייסות הזאת של אנשים מכל הארץ ע"מ להציל את בעלי-החיים הללו מהכבשן.

מי שרוצה לאמץ, יש טלפון בסוף הכתבה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4655496,00.html

או פה:

https://www.facebook.com/events/757334894383752/

למה הכוונה 'כל שנה' ו'כלובים' ? האם בכל שנה נתקלים בתופעות של שריפת בעלי חיים ?!

אני מקווה שלא הבנתי נכון, כי חשבתי עד עכשיו שזה דבר נדיר שפעם בכמה שנים יש ילד פסיכופת

וזה מגיע לחדשות וכו'

The first one to get angry loses

פורסם

זה מזמן לא נדיר ונהיה טרנד ב3-4 (אולי יותר) שנים האחרונות

חינוך קלוקל מוביל את הנוער לעשות מעשים שלא יעלו על הדעת..אם ככה נראה הדור הנוכחי אני מפחד לחשוב איך ייראה הבא.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כיום יש פחות מעשי אלימות כנגד בע"ח מאשר הדור הקודם.

ההבדל הוא שהיום המעט הוא מאוד מתוקשר ובאופן טבעי גם צובר הד.

Gn'f'R

פורסם

כל דור חושב שהדור הקודם היה טוב יותר, בדור שלנו התחושה מתעצמת בגלל התפוצה המהירה של דברים בהשוואה לפעם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כולם מסריחים אבל גם בזה יש רמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא שוכח... איזה מעשר?

בן דוד קרוב אליי מתחתן החודש, והעביר לי את ההזמנה דרך ההורים שלי, וההורים שלו גרים מטר ממני, קצת נעלבתי מזה ואז נזכרתי במערכון "הוא לא הביא לי ביד" (לא זוכר מאיזה תוכנית אני זוכר שהדמות הראשית הייתה שאולי) וצחקתי קצת מבפנים.

כנראה שבכל אחד מאיתנו יש קצת שאולי עמוק בפנים.

מרוקאים? כשיש חתונה בצד של אשתי מגיעה אלינו חבילה בדואר, ואנחנו מפיצים בכל איזור חיפה.

בצד שלי אין חתונות מזה 25 שנה. מחכים לדור הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נקלעתי היום לקליפ הזה לשיר של מרקורי, הזכירה לי כ"כ את האקסית המיתולוגית שלי.

שנים שהיא ניסתה להסביר לי שהיא רואה דברים בצבעים אחרים, לא הצלחתי להבין.

[video=youtube;p9d-7_qMF7s]

פורסם

מתי יעשו מנהג של לשרוף ערסים? [emoji35]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...