Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דקות התקשרה אשתי והתפוצצה לי מצחוק בטלפון,

"ראיתי אותך מההסעה שלי רוכב על האופניים, אתה נראה כמו חרגול במנוסה".

(חזרתי מפיזור הילדים ).

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוקו, נסה לשמן את השרשרת והגלגלי שיניים בשמן "יבש" כמו WD40, כמובן אחרי ניקוי החלקים. ואם ממש בא לך להוציא יותר כסף, יש חומרים ייעודים לכך בחנויות האופניים.

נסה זאת לפני החלפת החלקים. החלקים האלה באיכות סבירה עולים יחסית לא מעט (תלוי איזה אופניים יש לך). אז שווה להתחיל מהקל לכבד. אולי המצב פחות נורא ממה שזה נראה (ניקוי טוב לפני השימון יכול לעזור הרבה).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בנצי, למה אתה צריך את המספר? אפשר לבקש ישירות

לוקו, יש לי פה שמן לשרשרת אופניים, אם תרצה, אני אשלח לך. מה שבטוח, לא WD-40, החומר הזה נועד להרחקת מים ולא לשימון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בוקר טוב,

לוקו אתה תראה שמאוד מהר אם תקפיד טור דערד יהיה קטן אליך.

בנצי מה נסגר עם הפגישה? קראת את התגובות שלנו? באמת ניסינו לעזור :D

דניקס מחר אתה עובד בבוקר? אני מקפיץ את סבא של אישתי לקריית מלאכי.

החיים הם כמו....

פורסם

היה טוב, ישבנו, צחקנו ואז נהיינו רציניים.

הוא אמר לי שאין לו שום תלונות נגדי ושהוא מעריך אותי מאוד, מעריץ את התושייה שלי ושהתסכול שלו הוא לא נגדי, זה פעם ראשונה שהוא עושה דבר כזה ואין לו שמץ של מושג. היה טוב.

haters will hate

פורסם

לפני שבועיים חציתי את היישוב "חופית" עם ההונדה בדרכי לכביש 4 כדי להתחמק מהפקקים של כביש החוף (בגלל תאונה).

אני נוסע בסבבה. מטייל לי, נהנה מהטיול, ממש כיפכוף של טיול. מלפני אני רואה שהתנועה מאטה לכדי עצירה אז אני בולם בשלווה. מעיף מבט במראה ורואה שההוא מאחורי לא נכנס למוד של האטה.

סופר לעצמי בלב "3..2..1.." בום!

הייתי שם כדי להתחמק מתאונה בכביש החוף והנה נכנסו בי. עוצרים בצד בשביל לאמוד את הנזק, פירק לי את הטמבון מצד ימין. מחליפים פרטים, הילדות שלו בוכות במושב האחורי, מצלם טפסים ונזקים ושולח אותו לדרכו. מתניע את הרכב ושומע ברדיו את הדיווחי תנועה על כביש החוף ושהחיבור לכביש 4 דרך חופית חסום גם הוא בגלל תאונה, היה כיף להיות מוזכר ברדיו.

שלשום התפניתי סוף סוף להכניס את הרכב למוסך לתיקון אז נכון לעכשיו אני בלי רכב, תקוע בבית.

התחבורה הציבורית הקרובה ביותר אלי נמצאת במרחק של חצי שעה הליכה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...