Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפגעה מזה ששלמת עליה? היא תפגע אם לא תשלם (או כמו שאמרת,בכל מקרה)

שתחפש..

לנה,בדייטים "מתקדמים" (אם יש קשר שמתפתח) זה באמת "לא בסדר" שצד אחד תמיד משלם,הצד השני מתחיל להרהר כאילו הכסף שלו לא שווה..

אבל אם זה פעם ראשונה,אין לי בעיה לשלם ואף אחד לא אמור להפגע או לעשות סצינות כלשהן (טמטום בפני עצמו,pardon my french)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כן, 5 דקות מקודם היא צרחה על המלצר האומלל בגלל איזו שערה באוכל ועכשיו היא משחקת אותה רגישה כאסקופה הנדרסת.

כן בטח, רגישה כמו פיל בחנות חרסינה.

לכן החלטתי שאני לא שוכב יותר עם אף אחת שאני לא רואה את עצמי איתה בעתיד, הרבה פחות אמבוולנטיות כשאני שולח אותה (בלב, כן...) שתלך להזדיין.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
כן, 5 דקות מקודם היא צרחה על המלצר האומלל בגלל איזו שערה באוכל

קם והולך באותו הרגע.

נסעתי עם חבר לסנוקר, ביציאה מהרחוב שלי יש פניה ימינה מעוקלת (מינימום פניה של הנורדשלייפה) ואחרי שפונים ימינה יש חניה, בחור מבוגר בטנדר החליט שהוא עוצר בול בבליינדספוט של הפניה ומכבה את הפנסים (השעה 22:00, חשוך). בגלל שאני חד כמו נמייה קלטתי אותה והאטתי, עקפתי מהנתיב הנגדי ועצרתי להעיר לו. השיחה הלכה ככה:

אני: "סליחה, תשמע, אתה עומד פה בול בעיקול ולא ניתן לראות אותך בכלל, זה קצת מסוכן..."

הוא: "אוקיי אני אדליק אורות ואז תראה אותי"

אני: "כן, לפחות זה. האמת? יש פה בדיוק אחרי הפניה מקום חניה, זה עשר מטר נסיעה, עדיף שתחנה שם, ככה לא תפתיע ותפריע לאף אחד."

הוא: "אה כן, צודק צודק"

*אני פונה ימינה (אני צריך שמאלה אבל אי אפשר) , נוסע עד הכיכר הקרובה , עושה פרסה ועובר את הפניה הנ"ל*

וכמובן שאני רואה שלא רק שהוא לא זז, הוא אפילו לא הדליק אורות.

אני מאחל לו שתעלה על הטנדר שלו איזו מרכבה סימן 4 עמוסה בכול טוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שי אני לא מבין מה הקשר בין זה שהבחורה דפוקה לזה שאתה לא מזיין, זה לא סותר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני אף פעם לא אוכל בדייט הראשון,

א. זה מפשט את כל עניין החשבון בסוף.

ב. האוכל רק מפריע לאודישן ההדדי.

ג. אני תמיד מתרגש בדייט הראשון, אף פעם לא בא לי לאכול.

פורסם

אני כמעט ולא אוכל בחוץ בכלל (בייחוד בתי קפה\פאבים\דנס-ברים) בגלל שאני נהיה רעב מהר.

אם היא אוכלת,שהיא תשלם לפחות את החלק שלה ואתה את שלך כרגיל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
קם והולך באותו הרגע.

יאפ.

ומשאיר אותה עם החשבון.

מעטים הדברים שמרתיעים אותי כמו נשים היסטריות וצווחניות.

סעמק. פינצ'ר עם ציצים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לחלוטין.

ורופני, כשאני יודע שיש סיכוי לסקס, אני נוטה לחשוב עם הזין, וזה מפריע לי למצוא בת-זוג אמיתית שהיא יותר מסטוץ ללילה.

אני יודע שאתה לא תבין.

פורסם
לחלוטין.

ורופני, כשאני יודע שיש סיכוי לסקס, אני נוטה לחשוב עם הזין, וזה מפריע לי למצוא בת-זוג אמיתית שהיא יותר מסטוץ ללילה.

אני יודע שאתה לא תבין.

פה אני לא יודע אם אני מסכים.

היו לי מערכות יחסים מדהימות שהתחילו כסטוץ ללילה...

לוקח יותר זמן לפלס דרך ללב מאשר לזין.

אבל אין סיבה שלא תהנו בזמן שאתה לומד עם מי יש לך עסק.

מה חתימה? תתפשטי!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
קם והולך באותו הרגע.

נסעתי עם חבר לסנוקר, ביציאה מהרחוב שלי יש פניה ימינה מעוקלת (מינימום פניה של הנורדשלייפה) ואחרי שפונים ימינה יש חניה, בחור מבוגר בטנדר החליט שהוא עוצר בול בבליינדספוט של הפניה ומכבה את הפנסים (השעה 22:00, חשוך). בגלל שאני חד כמו נמייה קלטתי אותה והאטתי, עקפתי מהנתיב הנגדי ועצרתי להעיר לו. השיחה הלכה ככה:

אני: "סליחה, תשמע, אתה עומד פה בול בעיקול ולא ניתן לראות אותך בכלל, זה קצת מסוכן..."

הוא: "אוקיי אני אדליק אורות ואז תראה אותי"

אני: "כן, לפחות זה. האמת? יש פה בדיוק אחרי הפניה מקום חניה, זה עשר מטר נסיעה, עדיף שתחנה שם, ככה לא תפתיע ותפריע לאף אחד."

הוא: "אה כן, צודק צודק"

*אני פונה ימינה (אני צריך שמאלה אבל אי אפשר) , נוסע עד הכיכר הקרובה , עושה פרסה ועובר את הפניה הנ"ל*

וכמובן שאני רואה שלא רק שהוא לא זז, הוא אפילו לא הדליק אורות.

אני מאחל לו שתעלה על הטנדר שלו איזו מרכבה סימן 4 עמוסה בכול טוב.

לפחות הוא ענה לך כמו בן אדם ולא התחיל לקלל אותך כמו ישראלי.

סעמק. פינצ'ר עם ציצים.

למה להעליב את הפינצ'רים? היתה לי פינצ'רית ממש רגועה שהיתה נובחת רק על חתולים שנגעו לה באוכל.

זה לא הכסף, זאת העובדה שלמרות שהחלטתי שהיא לא בשבילי, אני לא צריך את הסצנה בסוף שבו הבחורה נפגעת מהעובדה שאני משלם עליה או לא משלם עליה.

שיחליטו ויודיעו לי במסמך חתום ע"י מורשת החתימה של המין הנשי.

כנראה שאם היא לא מתאימה, היא תיפגע מזה שלא משלמים עליה.

לא מבין את הקטע הזה. ואם היא הזמינה קרואסון וסלט עם הקפה היא באמת מצפה שתשלם עליה כי היא הקדישה מזמנה להיפגש איתך?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

סיימתי לראות את זורבה היווני (היה דייט באמצע), סרט גאוני, לא יודע למה לא ראיתי אותו עד עכשיו, מצחיק ובעלת תובנות על טבע האדם.

היום כבר לא עושים סרטים כאלה.

[video=youtube;a6K7OC-IKnA]

עריכה אחרונה על ידי saay222

• תוכן חדש...