Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזהרה: פוסט זה מכיל הרבה סרטוני יוטוב.

טוב נו יאללה,

אפגע קצת בפרטיות הלא קיימת ואשים פה את הנסיעת מ- ו ל-עבודה:

אזהרה: המהרתי את זה פי 4-5 אז לפעמים זה מרגיש מהיר מדי, מסתבר שלהמהיר את זה ברמה הזאת הורס לגמרי את האיכות.

טוב נעבור לטרמפ.

חזרתי מהעבודה, בדרכי הקבועה עמדה ילדה יפה שביקשה טרמפ. ילדה יפה == דוד עוצר.

"היי, מה העיניינים וכול זה" , ופתאום הבנתי שהיא מכירה אותי, הצלחתי לקשר די מהר.

לפני שנה התאמנתי בלייף אנד פיטנס בישוב הקרוב, היא גם עבדה שם, זה בתקופה שהייתי צעיר ויפה (לא ממש , סך הכול 14 קילו פחות מעכשיו) וחזק.

מאז שהיא הגיעה היה לי על מה להסתכל בין סט לסט (אומנם אני רוצה מיאטה אבל גברים לא עושים לי את זה), בנוסף לזה אם הייתי שם לב שהיא עוברת לידי בזמן סט הייתי מקבל BOOST. דיברתי איתה קצת אבל ממש מעט, הביטחון העצמי שלי קצת ירד כאן, כי מי אני שאתחיל איתה אם היא נראת טוב, אני חצי כוח ויש פה מאמנים עם 10% שומן. האמת שזאת שטות אבל עדיין אני חושב על זה, כאילו מהמבחר שיש לה שם אני לא נמצא בעשיריה הפותחת, בלשון המעטה.

במכון הפסקתי להתאמן לפני משהו כמו 9-10 חודשים, זאת הייתה טעות גדולה אבל ככה זה דיכאון.

9 חודשים אחרי ו14 קילו יותר אני מוצא את עצמי מסתכל על תמונות שלי ועל סרטונים שלי מתאמן ומקנא בעצמי.

לא משנה.

אספתי אותה, קישקשנו קצת, הורדתי אותה.

ברור שהרזולוציה של התמונה זוועה והתנאי תאורה לא משהו, הפנים שלה יותר נאות ממה שזה נראה בתמונה זו:

http://imgur.com/sYLpKXA

האמת, מסכנה, רק ראיתי אותה וכבר כתבתי עליה והעלתי תמונה שלה לגיבוב.

זה מצחיק, האינסטינקט הבסיסי אומר להתחיל איתה, אבל אני לא באמת רוצה ממנה משהו, למרות שאולי היא נחמדה אני לא יודע. כמו שאמרתי כבר, אני לא ממש רוצה מערכת יחסים עכשיו. בחודשים האחרונים אני חושב לעצמי שאולי זה טוב לי להישאר לבד, למה לא, פחות כאב ראש ואני לא צמא למגע אנושי/אוזן קשבת (בשביל זה יש את הקול השני בראש ואת הגיבוב)/שמישהו יאהב אותי, אני בסדר (יותר נכון להגיד דפוק) גם ככה.

סתם, כול זה כבר לא רלוונטי, אני לא יודע את השם שלה בכלל ואני לא אסע למכון כדי לדבר איתה.

יוליה,

גוי זה חוי, לא אוהב. לא ברור לי גם מה עשו שם, לא יכול לדבג בצורה נורמאלית כי ברגע שהאייפון/אייפד מחובר למחשב הכול עובד. כול הגוי. האפליקציה פשוט נתקעת במסך הטעינה שלה.

חוץ מזה, אהבת אנטרופי? לא ציפיתי, זה רק בגלל הסמפלים או בגלל כול הטראק?

אווו אנטרופי.

יש לי unrelease שלהם שחייב להישאר בסוד אז אני לא יכול להעלות אותו לאינטרנט, אחד הטראקים החריפים שלהם.

קחי בינתיים את שני אלה:

(לא ניתן לצרף מעל 3 סרטוני יוטוב)

מה לאמא שלך ולתפוחי?:shock:

לא עם אמא שלי, אמא שלו.

אני לא רוצה להעליב אותו...

(לעבור לשניה ה 14-15)

[video=youtube_share;qx3pRRB0VNc]

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היום יש לי דייט, אני מעדיף לעבור עקירה כירורגית מאשר לצאת לעוד אחד.

למרות שההבנה שסקס לא יצא מהדייט הזה היום (כי גם גבר יכול להגיד לא, לא?, לא אכפת לי מה אתם חושבים) זה ממש מרגיע.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

דוד,אחלה פרגית,תזמין אותה לדייט ללא התחייבויות עתידיות :)

שי,גם לי יש דייט היום (או אמור להיות,מחכה שהעלמה תודיע שלא אסע סתם) - יש מצב שבחורותינו קשורות במידה כזו או אחרת?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה מזוכיסט? נראה לך? אתה אאל"ט מהמרכז וכנראה גם הדייט שלך במרכז.

אני נוסע 150ק"מ (צפון>מרכז) בשביל דייט (משפט קלישאתי - מה לא עושים בשביל אהבה? אולי היא האחת?? שווה להשקיע!!!)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אופיר בשבילך,פיוז סתם ניק ישן ;)

אם יהיה מה לגובב,בכיף,משום מה עם המזל שלי עוד פעם אפול על איזה פצועה\שבורה\סתם מתוסכלת מהחיים,כל פעם מחדש.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אופיר, אתה מוכן לנסוע 150 קילומטר (לכיוון כן?) בשביל איזה דייט? חזק.

אני לא מוכן לצאת מרדיוס של חצי שעה - 45 דקות נסיעה, כשבשביל 45 דקות זה צריך להיות ממש משהו מיוחד.

אני סתם מזיין את המוח, אני לא יוצא לדייטים. אבל אם פתאום ארצה לא אסע יותר מחצי שעה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דוד,כל צפונית שאני מדבר איתה (שיטבוק\OKCUPID\מדיה אחרת) משום מה לא רצינית.

לעומת כל אחת מהמרכז שאני מדבר איתה,פתאום הכל זורם,יש לא מעט במשותף,והופ,נקבע דייט.

מבולבלים? גם אנחנו.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
y4yguja4.jpg

איך זה נוסע בישראל?

יותר מזה, מזה עושה בקרית מלאכי??

בבקשה תמחק,

זו תמונה של הרכב שלי.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

של איזו מדינה הל.ח. הזו?

דוד,כל צפונית שאני מדבר איתה (שיטבוק\OKCUPID\מדיה אחרת) משום מה לא רצינית.

לעומת כל אחת מהמרכז שאני מדבר איתה,פתאום הכל זורם,יש לא מעט במשותף,והופ,נקבע דייט.

מבולבלים? גם אנחנו.

גם אני מבולבל. באיזור שלי כל הבחורות ב okcupid מלאות (ולא במקומות הנכונים), הנורמאליות תמיד גדולות ממני באיזה 3 שנים. כשאני מחליף לת"א יש מבחר אדיר פתאום :lol:

• תוכן חדש...