Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
יורי, תיזהר שאני לא יוציא עליך את העצבים שלי, אני די קרוב אליך אל תשכח.

אתה מוזמן לבוא, קפה/בירה וסיבוב על הצרפתייה עלי. בדיקת מצב הצבע והדרכת שפשוף עליך.

עריכה אחרונה על ידי YURI
פורסם
קח שברולט קרוז,אמריקאית אמינה

א. יש לך במשפט הזה פרדוקס, אמריקאית לא יכול להיות אמינה.

ב. קרוז אמריקאית בערך כמו שהקמארו סינית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תשמע אם כמות הכסף שהאמריקאים חייבים לסינים. יש מצב שכל הכסף משברולט חוזר לסין

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אתה מוזמן לבוא, קפה/בירה וסיבוב על הצרפתייה עלי. בדיקת מצב הצבע והדרכת שפשוף עליך.

הצרפתיה ידנית ?

חוץ מזה, כבר שבועיים עברו מאז שאמרת שאתה מגיע לביג ועדיין לא הגעת, אל תגיד לי שלא הזכרנו לך כי דיברנו על זה כל היום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

1. אכן - אפילו כמעט ספורטיבית.

2. אכן - אתה צודק ואפילו אין לי תירוץ טוב, אני סתם עצלן טורבו בשישי בצהריים, אנסה להתגבר על העצלנות השבוע. לא מבטיח שאצליח.

פורסם
אני שונא קטקטים.

אני שונאת דרדסתותים - אבל אלה טעימים!

יש לך דרך לזרוק את כל הבעיות לqa?

אתה בנאדם רע. עשית טעות - תתמודד.

חברה שלי מזה 4 שנים אשכנזייה.

מהאלה שמזדעזעות במימונות וחינות, אני עוד צריך להרגיל אותה לעניין.

תכלס מסכנה, עבדו עליה. היא חתמה על קיבוצניק שלומד מדעי המחשב. לצערה תפסה את הקיבוצניק המרוקאי היחיד :lol:

אני רוסיה כבר כמעט 27 שנים ואני עדיין מזועזעת ממסעדות רוסיות. ומחתונות גרוזיניות. ומפופ רוסי באופן כללי. זה עושה לי שוק תרבותי. שלא נדבר על חינות, ושות' - ואני עוד גדלתי בראש העין...

לא מזמן קראתי מחקר שגבר שתולה כביסה מקיים פחות יחסי מין. למה? כי זה מאבד מהגבריות דווקא ממבט של אישה.

אני גם תולה כביסה ואם אני לא יתלה אז אני האבד גבריות באותה שניה. לך תבין את המוח הנשי. לא תתלה? היא תתעצבן ולא יהיה מין. תתלה? אה... תלית כביסה? יש פחות מין כי אתה לא גבר.

תתלה כביסה יא עצלן - אם אתה משחרר אותה מתליית כביסה אתה מפנה לה זמן לסקס.

פורסם
אני רוסיה כבר כמעט 27 שנים

ולפני זה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אין לך רואה חשבון ?

אני צריך למלא בערך 3 שורות, ולהגיש כמה טפסים בנוסף לטופס שצריך למלא). רואה חשבון רוצה 600 שקל בשביל זה. ומהעוסק פטור כולה הרווחתי 12 אלף לכל שנת 2013.

אני מעדיף ביום רביעי להגיע לשם ולשאול את הפקיד. קיוויתי שיש כאן מישהו שמבין בזה כדי שאני יקצר את ההליך.

פורסם

ברווז מבין בזה.

אבל אני חושב שזה כן שווה, כי אם אתה לא ממלא את הטופס נכון אתה עלול לקבל קנס או משהו, ואתה רוצה גם החזרים כספיים, שאל את הרואה חשבון זה הכי טוב והכי בטוח.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, אם המצב הכלכלי שלך לא מאפשר לך להתפנק בספות אמריקאיות/צרפתיות אז הרבה יותר חכם להסתפק בזבל יפני מיושן כדי שבעתיד הלא יותר מידי רחוק תוכל להתפנק במשהו חדש יותר. במה יראו אותך או לא זה כבר לא משנה (נראה שלפני שבוע לוקו הקדיש גיבוב לנושא).

בקשר למסעדות פלצניות, אתמול היינו בששון. היינו בטוחים שמדובר בפאב כי יש 1+1 על בירות מהחבית לסטודנטים, אבל כשהגענו גילינו שמדובר ב"מסעדה ים תיכונית" שקר כלשהו עם תפריט פלצני ויקר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ולפני זה?

עובר רוסי

בקשר למסעדות פלצניות, אתמול היינו בששון. היינו בטוחים שמדובר בפאב כי יש 1+1 על בירות מהחבית לסטודנטים, אבל כשהגענו גילינו שמדובר ב"מסעדה ים תיכונית" שקר כלשהו עם תפריט פלצני ויקר.

אם במסעדות פלצניות עסקינן - 2C חרא של מקום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נרתע ממקומות עם כאלה שמות יבשים כמו c2, r^2 וכל מיני קיצורים שמזכירים ווירוסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...