Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו נראה לי במפגש אצלך יעשו לקרייזלר שלך אחלה ניקוי שבעולם. כזה שהיא לא תתפוצץ יותר בחיים.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז החלט מה עושים עם הנבלה. אני אחושב שזרוק אותה פתוחה לא רחוק מאיזה כפר בדואי ובבוקר תתקשר להגיד שגנבו לך את הרכב.

פורסם

מונע הפצצות של בוטים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לוקו אני מבטיח שבמפגש היא תקבל ממני שטיפה כמו שצריך.

אני הייתי נזהר מלתת לשפשפן סוטה לגעת לי ברכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגידו יש מישהו בגיבוב שיודע איך למלא את הטפסים של המס הכנסה? אני עוסק פטור ואין לי שום ציוד, שטח, קרקע, מבנה כלום. צריך למלא 2 וחצי שורות ולא בא לי לטעות בהם וגם אני רוצה לדעת איך אני מזדקה על כמה דברים במע"מ. לא בא לי לשלם לרואה חשבון 600 שקל בשביל זה. כולה עוסק פטור מה קרה?

וגם איזה טפסים אני צריך להגיש בדיוק? האם צריך להגיש גם את המשכורת הצבאית או לא?

גם איבדו לי באחד ממקומות העבודה את התאום מס אז צריך לגשת להוציא עוד אחד. אם כבר ביום רביעי אני שם אני גם ישאל לגבי מילוי הטופס אלא אם מישהו פה יודע איך להכין את זה.

• תוכן חדש...