Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן במיוחד בשבילך החלטתי לגובב על הסיטרואן קסנטיה שהייתה לאבא.

אז אחרי קרוב ל3 שנים מהנות ואמינות מאוד עם ZX 1.4, עקב נסועה גבוהה החלטנו להחליף לדיזל. ככה התחילו החיפושים אחר רכב דיזל והתחלנו לחפש קסרות ופולו. לאחר כמה ביקורים ראינו כי משהו נורמלי בהיצע ובמקרה נתקלנו במודעה של קסנטיה.

הראשונה הייתה זבל, השנייה במצב סביר אבל המחיר היה מאוד גבוהה וגם טיפול וטסט קרובים דחו את ההצעה.

השלישית כבר הייתה מעולה. כמה חודשים בודדים אחרי טסט, הטיפול בקרוב אבל הרכב שמור מאוד והמחיר בהתאם. ככה יצא שהפכנו להיות הבעלים המאושרים של קסנטיה טורבו דיזל. הרכב זה ספה מפנקת לאללה, עם כיוונונים רבים למושב, מערכת הידראולית מגניבה, ולא מעט מומנט ממנוע הדיזל.

לאחר כמעט חצי שנה הלך ראש מנוע. לא נורא, קורה.

אחרי כמה חודשים הטורבו. לקחת לנו כמעט חודש למצוא טורבו סביר. אחר כך הגיע זמנן של ה"בומבות", ואז עוד צינור מים נקרא, ואז שוב הטורבו עושה בעיות ואז הראש מנוע שוב עושה בעיות.

ככה יצא שבמשל שנתיים התניידנו בעיקר למוסך וממנו. אי אפשר היה לצאת לטיולים מתוך חשש שהרכב יתקע ו2 האופציות היחידות שהיו הן לקחת הלוואה, להכניס את הרכב למוסך לתקופה ארוכה ופשוט להחליף חלק חלק עד שלמעשה יהיה רכב כמעט חדש.

האופצייה השנייה הייתה לקחת אותה הלוואה, להיפטר מהנבלה ולקחת משהו קטן ואמין.

אז הפור נפל על להחליף את הנבלה. חבר של אבא שלח אותו לאיזה מגרש ואמר לו "טויטה, מזדה או סובארו. אחר כך הונדה ומיצובישי. זהו זה האופציות שלך. אני רוצה לראות אותך מגיע לכאן לטיפול ושתאכל מרק. לא את הלב והארנק!".

ככה יצא שאבא שלי הגיע למגרש ההוא ובדיוק הם קיבלו 5 מכוניות סובארו אימפרזה יוצאות ליסינג. אבא נכנס, הסתכל וכמובן שאחרי הקסנטיה המרווחת הרכב הזה נראה צפוף, קטן ולא נוח.

אמא בדקה בעבודה עם הספקים איזה רכבים זולים לאחזקה, אני ביררתי באינטרנט- הודעתי נחרצות שמאזדה 3 זה חרא וככה הפור נפל על לבדוק את האימפרזות.

מתוך 5, 2 הגיעו לגמר. ואז החבר של אבא לקח אותן לבדיקה אצלו וחזר עם התשובות. ככה יצא שהוא עזר לנו להיפטר מהקסנטיה לאותו מגרש, הוספנו כסף ולקחנו אימפרזה.

הרכב מודל 2005 והיה אז בן 3. עד היום אצלנו ותכלס? פרט לצריכת הדלק אחלה רכב. לא נוראי מבחינת המושבים. דווקא נוח, רכב זריז אבל צפוף.

אגב, אם כבר מרפי- חודש אחרי שהרכב נמכר מהמגרש הוא נגנב אצל הבעלים. אבא שלי רק בכה "למה לא גנבו מאיתנו?" כי זה היה חוסך את הכאב ראש של להיפטר ממנה.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבגדים לא דוהים? מתכווצים?

צבעוני אני מכבסת על 30, לבן עדין 40 ולבן חולצות עבודה וגרביים לפעמים על 60.

לא דוהים ולא מתכווצים, בחוברת של המכונת כביסה אפילו כתוב שה-60 מעלות זה תוכנית לבגדים צבעוניים, מתחת לזה יש 40, 30, כביסה ידנית במכונה וכביסה ביד וכו' וכו' שמיועדים לאריגים יותר עדינים.

אבל לבגדים סטנדרטיים צבעוניים, ה-60 עושה עבודה מצוינת.

לבנים על 90 מעלות יוצאים לבנים כאילו הרגע יצאו מהמפעל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה החלק שהזמנת?

$_12.JPG

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא דוהים ולא מתכווצים, בחוברת של המכונת כביסה אפילו כתוב שה-60 מעלות זה תוכנית לבגדים צבעוניים, מתחת לזה יש 40, 30, כביסה ידנית במכונה וכביסה ביד וכו' וכו' שמיועדים לאריגים יותר עדינים.

אבל לבגדים סטנדרטיים צבעוניים, ה-60 עושה עבודה מצוינת.

לבנים על 90 מעלות יוצאים לבנים כאילו הרגע יצאו מהמפעל.

זה נחמד שזה כתוב במכונת כביסה, אבל רוב הבגדים מגיעים עם הוראות כביסה שאומרות 30-40 מעלות.

לבגדים לבנים 40-60 מעלות+אוקסיג'ן עושים את העבודה. שום סיכוי שאשים בגדים על 90 מעלות, אולי רק מגבות\מצעים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

נו טוב בגדים של נשים, אתן והבדים העדינים שלכן.

הבגדים שלי עומדים יופי ב-60 מעלות, והלבנים ב-90 מעלות, ועל הבגדים שלי לא כתוב הוראות כביסה מיוחדות :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתמול לקחתי את האוטו מסבתא שלי והחזרתי אותו היום בבוקר.

ואז היא החליטה שהיא רוצה לקחת אותי לבית קפה, שאלה איפה אני רוצה לאכול, אמרתי לה שתחליט מה שבא לה, אני לא מבין בבתי קפה, היחיד שאני מכיר לא כשר והיא שומרת כשרות.

הלכנו לביגה, בית קפה חדש של הבעלים של גרג (בכיתה א'-ו' למדתי עם הבן שלו והיינו חברים טובים אז אני מכיר את הבן אדם, הוא לא היה פלצן ועשה את הכסף שלו ב10 אצבעות, בזמן האחרון הוא נהיה פלצן [והבן שלו אפילו יותר, הוא מסוג האנשים שיעירו לך שהחולצה שלך לא מקורית כי הסמל חצי מעלה שמאלה]).

המקום הוא בית קפה בריאותי כזה, רק מה, אני שונא את השטויות האלה, כוס אוחתק רוצה לאכול, (אתם כבר מכירים את הסיפורים על כמה אני אוכל) בבית קפה שאני מכיר הוא יחסית זול ואני הכי אוהב להזמין שם סנביץ גבינות עם גבינות שבכל אחת יש 100% שומן, וואלה טעים.

בבית קפה הזה אין מה לאכול, הכול עם כל מיני עלים וצמחים והכי גרוע, שהזבל הזה יקר ובלי סיבה, הירקות למשל, מגיעים מאותה משאית גם לבית קפה ממול.

אני הזמנתי ככריך ג'ומעה (ככה קוראים לזה) מה זה בעצם ? סנביץ חביתה (סליחה לא חביתה, חבית

ת ירק) אמרתי למלצרית שאני רוצה סנביץ חביתה והיא לא הבינה למה אני מתכוון (כמו הסיפור של STIO שהוא חידש את הביטוח וסירב לקרוא לפאביה שלו פאביה ספורט והמוקדנית לא הבינה).

מכירים את הלחם שמקבלים בבתי קפה תמיד ? אז שם מקבלים 3 פרוסות, בקבוק ספרייט עולה 13 ש"ח, וסנביץ מסכן עולה 50 (שאגב, לא מילא אותי בשיט).

סיימתי להתלונן, תודה על ההקשבה.

לוקו, אני בניגוד לכולם אומר לך לשמור על האוטו, בטח לא אמליץ לך להחליף לזבל יפני, בתור מישהו שעובר מיאריס רובוטית לרכב צרפתי גדול, אתה עובר מספה (ברנו זה לא ספה אבל המושב הרבה יותר טוב מהקרש ביאריס) לקרש, ממנוע שאתה לוחץ על הגז והוא מושך אותך למנוע שאתה לוחץ על הגז והוא מבקש ממך לרדת מהאוטו ולעזור בדחיפה, אז נכון, זה יותר זול, זה פחות יקר לתקן אותו, זה צורך פחות דלק אבל זה לא יהיה אותו דבר. עזוב את היעוץ שלנו, מה לוקואישה אומרת ?

אקסודוס, תהנה בשביל כולנו, חשבתי שצביקה יפנק אותי במתנת גיוס אבל גם אני זכיתי להתעלמות.

ZX, חשבתי להתחיל לשתות שייקים וכאלה אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף, יש משהו מומלץ ? (לא יקר מידי ולא הרבה מידי), אגב אני מאוד מקפיד על אכילה לפני האימון ושתיה, ארוחת צהריים שכוללת בשר (תמיד תמיד תמיד בשר טרי, לא שווארמה ולא מקדולנדס ביום של אימון [מלא זמן לא אכלתי במקדולנדס]).

אני עושה כביסה של המטליות שלי, 30 מעלות, כביסה עדניה וסחיטה על 600, עם נוזל מיוחד וחומץ סינטטי, אחרי זה אני מייבש את זה בתוך הבית (בחדר שלי תלויות להן המטליות).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נרדמתי היום בבוקר על מדשאה אקראית בעיר,מעדיף להזמין את החלק ולחסוך את הבושה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם בתמונה זה נראה עשוי משתי חתיכות מודבקות. כנראה הוא שלח לך משהו פגום כי מן הסתם זה לא אמור להשתחרר.

אני בכלל מכיר שבמערכת קירור של אוטו לא צריך להיות לחץ, המשאבה רק עושה סירקולציה. אולי יש בעיה אחרת שגורמת ללחץ במערכת, אבל אין לי מושג ברכב הזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לוקו תפוס איזה גמל ותצעק לולולולולולולו כמו אינדיאני תוך כדי דהרה.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

לוקו זה הרבה יותר עומת נפש שיראו אותך נוסע בזבל יפני.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...