Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ZX, חשבתי להתחיל לשתות שייקים וכאלה אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף, יש משהו מומלץ ? (לא יקר מידי ולא הרבה מידי), אגב אני מאוד מקפיד על אכילה לפני האימון ושתיה, ארוחת צהריים שכוללת בשר (תמיד תמיד תמיד בשר טרי, לא שווארמה ולא מקדולנדס ביום של אימון [מלא זמן לא אכלתי במקדולנדס]). .

תראה, כרגע אני לא מתאמן בג'ודו ולא רץ בגלל הפציעה בברך אלא רק עושה חדר כושר. בגלל זה אני שותה נכון לעכשיו רק קראטין, ולוקח כדורי אלפא ספורט, מגנזיום וMSM למפרקים.

כשאני יחזור להתאמן את כל האימונים שלי אני ישתה גם שייק בטעם בננה שבהתחלה היה מגעיל אבל מתרגלים ועכשיו הוא סבבה. לא טעים אבל גם לא גועל נפש.

בעיקרון, אם אתה אוכל מספיק וטוב אתה לא צריך שום שייק (אולי מלבד קראטין אבל גם זה לא חייב). אבל כשאני מתאמן פעמיים ביום וארוחת הערב אני צריך לעשות ב9 וחצי או 10 בלילה אין באמת כוח לאכול. אתה עייף מכל היום ואתה מת רק לנוח אז מגיע השייק עם איזה סנדביץ' קטן וזה תחליף לא רע. גם בבוקר זה אחלה תחליף למי שקשה לאכול בבקרים.

אבל אני ממליץ לך להתייעץ עם תזונאי שמבין בספורט לפני שאתה מתחיל כי הוא צריך לבנות לך תוכנית שאתה תקבל את כל אבות המזון לפי הכמות שאתה צריך!

פורסם (נערך)

בסך הכל אני לא חושב שאני צריך תזונאי, אני אוכל די מאוזן ובמהלך הזמן שאני בקבוצה (שזה בערך חצי שנה) המסת שריר שלי גדלה באופן משמעותי, אני מה שאני לא עושה, אני עושה אותו בסדר.

(מעבר לעבודה שהמטרה היא לא להגדיל מסת שריר).

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו, אדם חכם גיבב לי פעם שצרות באות בצורורות, הוא גיבב משהו על 7 שנים אבל למי יש זמן לחכות.

דפוק סמוחטה, תרביץ איזה הליכת הירגעות + כוס קפה או 8, תוציא עצבים על זעטוטי הגיבוב ותרגע.

פתאום תבין שזה כולה אוטו, והעיקר שהמשפחה בסדר והסופ"ש באילת כבר בפתח ויהיה מזג אוויר פגז.

את זה אני אומר בטור בעל צרפתייה שצריך להכניס את הרכב לטיפול בקרוב וכבר מכין את עכוזי להפתעות שבדרך.

פורסם

יורי, תיזהר שאני לא יוציא עליך את העצבים שלי, אני די קרוב אליך אל תשכח.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זו הטעות. דווקא מאוד חשוב לעבוד עם תזונאי! יכול להיות שאתה מגדיל מסת שריר אבל פוגע בגוף בדרכים אחרות.

תזונאי טוב יתן לך תוכנית תזונה שמבוססת על טעמך האישי, לפי השעות שבהן אתה מתאמן ולפי מה שאתה עושה! הוא יכתוב ויפרט כל שלב ולמה חשוב ככה ולא אחרת. אם הוא יחשוב אתה צריך שייק הוא יכתוב לך איזה, כמה ולמה.

ספציפית כרגע אולי אתה באמת לא צריך כי אתה הולך לצבא בעיקרון חשוב מאוד לעבוד עם תזונאי, לפחות בהתחלה, כדי לא לדפוק את הגוף.

אהה וגם בדיקת דם אחת לשנה זה טוב לעשות כדי לראות שאתה לא מכלה לעצמך מאגרים בגוף.

פורסם

לוקו, היא נוקמת בך על זה שהשחתת אותה, נקה אותה, שוטף אותה, שמור עליה והיא תגמול לך.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...