Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויש מק'גיוור,משו משו

A-TEAM גם סוף הדרך (איך אפשר בלי פייס ומרדוק!)

לוקו,מזה בינבה? אין מילה כזאת יא מעפן (אולי בערד יש)

איך שכחתם את חתולי הרעם? Thunder cats!!!!

רופני,יותר מתאים לך עיר ערוץ הילדים לשעבר,אולי גם שש-טוס :p יא צעירון עם חלב על השפתיים עדיין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המסעדה הגדולה?

בדירת השותפים שלי בזמן הצבא הייתה לנו ספת קטיפה כחולה עם פרנזים צהובים שמיועדת ל5-6 אנשים. השכן תקע לנו אותה ולקח לנו זמן לקלוט באיזה צרה מדובר (לא נכנסה למעלית והיינו בקומה 19). סיפרנו לכולם שזו ספה מקורית מהבית של באסם זועמוט בשביל להקטין את החרפה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עיר ערוץ הילדים זה משעמם, לא ראיתי את זה אף פעם, בששטוס השתתפתי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תפוחיז, זה בא עם תרגום לטורקית?

Ezuf, לא להתווכח.

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CDcQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DEYKSNO7N4WI&ei=o-QuU-zDOK707Aak0YDIBg&usg=AFQjCNFqBuqETyyAfGVtOdv2_Bvdi8qgVA&sig2=JVgGBTOGPs0H1cdUdUrqjw

בדירת השותפים שלי בזמן הצבא הייתה לנו ספת קטיפה כחולה עם פרנזים צהובים שמיועדת ל5-6 אנשים. השכן תקע לנו אותה ולקח לנו זמן לקלוט באיזה צרה מדובר (לא נכנסה למעלית והיינו בקומה 19). סיפרנו לכולם שזו ספה מקורית מהבית של באסם זועמוט בשביל להקטין את החרפה.

חזק!

Gn'f'R

פורסם
עיר ערוץ הילדים זה משעמם, לא ראיתי את זה אף פעם, בששטוס השתתפתי.

מתי? גובב גובב!

פורסם

הגיבוב גרם לי להתגבר על פחדים.

זה טוב ואין לי כוח לגובב על זה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

אין מה לגובב, מישהו מהכיתה רשם אותנו, נסענו להרצליה (אני חושב), הגענו והכניסו אותנו לחדר המתנה, שאלו מי עושה את המשימות, נכנסנו לאולפן, צילמנו, מחאנו כפיים, ניצחנו והייתה איזה קומבינה שצריך להשיג מעל מספר נקודות מסויים כדי לעלות שלב (זה היה רק בשנה הזאת אני חושב) לא השגנו אז לא עלינו שלב.

אגב, שנה לפני כיתה מהבית ספר שלנו זכתה בששטוס.

זה היה שהייתי בכיתה ו' לפני 6 שנים.

עריכה אחרונה על ידי rupni

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תפוחי, לקחת את הקשר לשלב הבא?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

אולי הוא פחד מכביסה ועכשיו הוא רץ לקנות מייבש?

עריכה:

שמתי לב שeowyn ביקשה תקציר ואף אחד לא נענה לבקשתה,

בפעם שעברה אני תקצרתי למר. ביטון, אולי שמישהו כאן ירים את הכפפה?

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

זה לא בא ביחד?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מה זה תקציר? מה זה אין לי זמן\וויתרתי\אין לי כח? קוראים ה-כ-ל כמו כולם :p

צודק לוקו,מסתבר שמילדות שמעתי בימבה במקום בינבה (עדיין מילה לא מובנת,בספק על מילה)

נו שויין..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הגיבוב גרם לי להתגבר על פחדים.

זה טוב ואין לי כוח לגובב על זה

יצאת מהארון?

אין מה לגובב, מישהו מהכיתה רשם אותנו, נסענו להרצליה (אני חושב), הגענו והכניסו אותנו לחדר המתנה, שאלו מי עושה את המשימות, נכנסנו לאולפן, צילמנו, מחאנו כפיים, ניצחנו והייתה איזה קומבינה שצריך להשיג מעל מספר נקודות מסויים כדי לעלות שלב (זה היה רק בשנה הזאת אני חושב) לא השגנו אז לא עלינו שלב.

אגב, שנה לפני כיתה מהבית ספר שלנו זכתה בששטוס.

זה היה שהייתי בכיתה ו' לפני 6 שנים.

לפחות הרווחתם יום חופש מביה"ס

פורסם

אם אני זוכר נכון אז זה היה אחרי בית ספר ( אני זוכר שחזרנו בערב, לא זוכר מתי יצאנו 12 אולי).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...