Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני מפנה לכולם!

ב26/6 חויבתי על תשלום תיקון הרכב במוסך על סהכ חצי מערך הרכב במחירון!..

אני מבוטח בחברת ביטוח לידר. במוסך ביקשו צקים. זה היה מוזר כי הביטוח זה שמשלם על הכל היה לי צד ג'.

מה עושים במצב שכזה, איך מחזירים את הכסף?

תודה!

פורסם

השאלה שלך לא ברורה, אנא פרט את שאלתך בצורה ברורה יותר.

מה בדיוק קרה, איזה ביטוח יש לך, עם מי דיברת, מי שלח אותך למוסך, איזה מוסך זה וכו'.

אגב אין חברת ביטוח בשם לידר יש סוכנות ביטוח שנקראת אגם לידרים אולי אתה מתכוון אליהם?

פורסם

הרכב מבוטח בחברת לידר...אחרי התאונה נשלחתי למוסך שהסוכן נתן לי...שם עבר תיקון וחזר עלי אחרי שבוע...במשרד של המוסך התבקשתי להשאיר 1 שיק על השתתפות עצמית...2 שיק על התיקון...(נראה לי זה היה מעשה מטומם להישאר את שיק הזה)

ואחרי חצי שנה השיק עם עלות התיקון ב26/6 חוייב מחשבוני!!

סוכנות לביטוח לידר...

אני לא מבין למה תפרו אותי בתשלום הנזק הרי אני מבוטח!

פורסם
הרכב מבוטח בחברת לידר...אחרי התאונה נשלחתי למוסך שהסוכן נתן לי...שם עבר תיקון וחזר עלי אחרי שבוע...במשרד של המוסך התבקשתי להשאיר 1 שיק על השתתפות עצמית...2 שיק על התיקון...(נראה לי זה היה מעשה מטומם להישאר את שיק הזה)

ואחרי חצי שנה השיק עם עלות התיקון ב26/6 חוייב מחשבוני!!

סוכנות לביטוח לידר...

אני לא מבין למה תפרו אותי בתשלום הנזק הרי אני מבוטח!

אין חברת ביטוח לידר.

תמיד משאירים צ'קים "פקדון" , לשמאי ולמוסך, על כל התיקון בדרך כלל ל 90 יום.

בזמן הזה הסוכן אמור לקבל את הכסף מצד ג' ולתת לך אותו.

תפנה לסוכן, דחוף.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

בחור - השאלה ממש לא ברורה. האם תבעת את הביטח שלך (כנראה שלא, הרי יש לך צד ג' בלבד) או את הביטוח של נהג שפגע בך?

הנוהל המקובל בתשלומי ביטוח רכב הוא להשאיר למוסך שלושה צ'קים" האחד בשעור ההשתתפות העצמית, השני תמורת שאר התיקון והשלישי תמורת שירותי השמאות. שני הצ'קים האחרונים דחויים ל-60-90 יום, ובמהלך תקופה זו אמור הביטוח לשלך לך את הסכום, כך שבס הכל הסכום מתאפס. עם זאת, בעיקר בתביעה מצד ג', ייתכן עיכוב בתשלום תגבמולי הביטוח בשל עיכובים של הצד הנתבע.

האם אצלך היה הליך שונה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...