Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

לפני כחודש וחצי החניתי את הרכב ליד אתר בניה, ואיכשהו הותז לי צבע על כמעט כל הרכב,מדובר ברסיסי צבע.

בגלל שהרכב לבן אי אפשר לראות את זה על כל הרכב אלא רק על הפלסטיקים השחורים ועל החלונות:

שמשה קדמית:

0nv4.jpg

פלסטיקים:

c30h.jpg

1vte.jpg

העניין הוא שהצבע של הרכב נראה מאוד טוב לגילו וכמעט כל אחד חושב שהוא צבוע,אני בדקתי את זה עם 3 פחחים שונים שהצביעו לי בדיוק על אותם חלקים שצבועים (גריל,חצי טמבון,כנף),וכמובן שבעל הרכב הסביר בדיוק למה נצבעו.

עכשיו כאשר יש רסיסי צבע על פלסטיקים שליד הפח יש פחחים שיחשבו אולי שכל הרכב נצבע,וזה הפריע לי מאוד.

החלטתי לרכוש פלסטלינה אגרסיבית כי הרכב בכל זאת לבן אז זה פחות משנה מה הוא יוריד,אני פשוט רציתי להוריד.

3672718-3792.jpg

עם זה קניתי גם את ה CG LUBER והריח המהפנט שלו,לא יודע עד כמה זה שינה לפסטלינה :lol:

אין לי תמונות מהתהליך עצמו מה גם שהוא נעשה דיי בחפיפניקיות כי לא ידעתי בדיוק איך להשתמש בפלסטלינה.

מבחינת הצבע הוא נהיה חלק שמקודם הוא היה מחוספס,ומהפלסטיקים ירדו כ 60 אחוז מרסיסי הצבע,אני מאמין שעם פחות חומר סיכוך ועוד המון עבודה אפשר להוריד 99 אחוז.

פלסטיק אחרי:

yt1g.jpg

כל שאר החלקים אחרי:

kjip.jpg

ttx4.jpg

2l44.jpg

המכסה מנוע והגג עם מים כי זה היה לפני שטיפה וייבוש שלאחר הפלסטלינה...

חשוב לציין שהתמונות הם ללא שום ווקס שהיה לפני על הרכב(היה וירד לפני המון זמן אני בטוח)

והיום שטפתי את הרכב וריססתי QUIK WAX.

חומרים:

rtqt.jpg

ביקורת:

ה GC - רשום שהוא אגרסיבי והוא ממש לא,כן,הוא מקציף ומשאיר ברק יפה , וכן, דיללתי אותו ביחס נכון ואפילו יותר מזה,אבל להוריד נקודות קטנות של חרא של יונים שהיו על הרכב בקושי שבוע - זה רק במאמץ מאוד מאוד קשה הצלחתי ונשארו עוד כ-2 כתמים שלא הצלחתי להוריד ואני בטוח שכל סבון אחר מסוגל.

ה-QUIK WAX - חומר מצויין, משאיר ברק מאוד מאוד יפה , קל ליישום ,לא משאיר סימנים לבנים על הפלסטיקים כמובן,מבקבוקון קטן נשאר לי עוד איזה רבע,והפח חלק מאוד,נבדוק אחר כך BEEDING או איך שלא קוראים לזה :)

אני בטוח שהווקס ירד בשטיפה הבאה

לפני-

attachment.php?attachmentid=344062&stc=1&d=1372419247

attachment.php?attachmentid=344063&stc=1&d=1372419349

attachment.php?attachmentid=344064&stc=1&d=1372419349

בזמן השטיפה לא יכלתי לצלם,היד מלוכלכת...

תמונות לאחר שטיפה ותרסיס הווקס:

attachment.php?attachmentid=344065&stc=1&d=1372419901

wy22.jpg

ztud.jpg

oyms.jpg

bt4t.jpg

ולמשועממים בלבד,הנה כל האלבום :

http://imageshack.us/g/163/oyms.jpg/

לרכב דרוש פוליש וווקס סה"כ שאעשה כשאזכה בלוטו או שיהיה לי זמן פנוי

שבת שלום

לפני.jpg

גג מלוכלך.jpg

מכסה מלוכלך.jpg

אחרי.jpg

Miata ND2

פורסם

אין תגובות כי אנשים פה בשוק איזה לובן יש לסובארו שלך. 8)

יצא יפה מאוד, אז איך הפלסטלינה האגרסיבית של מגווירס?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

חשוב לי לפרסם פה ולקבל ביקורת כדי לשפר עוד יותר את המראה ,אני חושב שאפשר להגיע למצב הרבה יותר טוב...

לצערי אין לי ניסיון עם פלסטלינות אחרות אבל הפלסטלינה מעולה לדעתי,שפשוף על מרקם נותן רעש של חספוס ותוך 4 שפשופים הכל פשוט חלק,לא יודע איך זה עובד עם אחרות אבל הבנתי שזאת מאוד חזקה וקלה לשימוש.

Miata ND2

פורסם
מה לא יצא יפה ? :(

יצא יפה :mm_yeah:

2 הערות

"אני מאמין שעם פחות חומר סיכוך ועוד המון עבודה אפשר להוריד 99 אחוז."

תשנה את זה ליותר חומר סיכוך על מנת להגיע לתוצאות טובות יותר :wink:

נתת ביקורות אודות CG , מה המשמעות של ראשי התיבות הללו עבורך? אם אתה מתכוון לחברה "כימיקל גייז" אז על איזה מוצר שלהם אתה מדבר? לא ראיתי שהזכרת שום מוצר שלהם מלבד המילה CG בכותרת ובטקסט. (אולי התבלבלת עם gold class?)

תוספת קטנה: מיותר לרכוש פלסטלינות אגרסיביות. עלולות להזיק יותר מאשר להועיל ואם אין בכוונתך לעשות לאחר הפלסטלינה פוליש אז על אחת כמה וכמה תעדיף פלסטלינה עדינה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יצא יפה :mm_yeah:

2 הערות

"אני מאמין שעם פחות חומר סיכוך ועוד המון עבודה אפשר להוריד 99 אחוז."

תשנה את זה ליותר חומר סיכוך על מנת להגיע לתוצאות טובות יותר :wink:

נתת ביקורות אודות CG , מה המשמעות של ראשי התיבות הללו עבורך? אם אתה מתכוון לחברה "כימיקל גייז" אז על איזה מוצר שלהם אתה מדבר? לא ראיתי שהזכרת שום מוצר שלהם מלבד המילה CG בכותרת ובטקסט. (אולי התבלבלת עם gold class?)

תוספת קטנה: מיותר לרכוש פלסטלינות אגרסיביות. עלולות להזיק יותר מאשר להועיל ואם אין בכוונתך לעשות לאחר הפלסטלינה פוליש אז על אחת כמה וכמה תעדיף פלסטלינה עדינה.

1.נכתב כאן רבות שיותר מדי חומר סיכוך גורם לחוסר יעילות של הפלסטלינה,אני שפחדתי עקב מקרים שקרו לאחרים פה שהיה חוסר בחומר סיכוך התזתי כנראה יותר מדי חומר סיכוך בחלק מחלקי הפח והפלסטלינה פשוט החליקה,יש חלקים כמו פלסטיק שלא צריך יותר מדי חומר סיכוך כדי לשפר את היעילות של הפלסטלינה.

2.רשמתי GC-GOLD CLASS

3.לא התכוונתי לעשות פוליש אבל אולי בעתיד,ראיתי שרשמו כאן שלא מומלץ לרכוש כזאת אבל בגלל שהצבע ישן וגם בגלל שזה צבע לבן פחות פחדתי לקנות את הפלסטלינה,בפעם הבאה כנראה שלא אקנה אותה מהסיבות שציינת וגם בגלל המחיר שלה.

Miata ND2

פורסם
1.נכתב כאן רבות שיותר מדי חומר סיכוך גורם לחוסר יעילות של הפלסטלינה,אני שפחדתי עקב מקרים שקרו לאחרים פה שהיה חוסר בחומר סיכוך התזתי כנראה יותר מדי חומר סיכוך בחלק מחלקי הפח והפלסטלינה פשוט החליקה,יש חלקים כמו פלסטיק שלא צריך יותר מדי חומר סיכוך כדי לשפר את היעילות של הפלסטלינה.

2.רשמתי GC-GOLD CLASS

3.לא התכוונתי לעשות פוליש אבל אולי בעתיד,ראיתי שרשמו כאן שלא מומלץ לרכוש כזאת אבל בגלל שהצבע ישן וגם בגלל שזה צבע לבן פחות פחדתי לקנות את הפלסטלינה,בפעם הבאה כנראה שלא אקנה אותה מהסיבות שציינת וגם בגלל המחיר שלה.

1. יותר מדי חומר סיכוך גורם לפלסטלינה לספק תוצאות מרשימות | פחות מדי חומר סיכוך מייצר נזקים/מריחות/שריטות.

2. :mm_yeah:

3. מה הקשר בין צבע לבן לרמת האגרסיביות? ומה הקשר בין צבע ישן?, אולי אני יכול להבין את הצבע הלבן (לא רואים ממש את השריטות) אבל זה שהרכב ישן זה אומר שצריך להיות עוד יותר עדינים ולא להפך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

החרא של הציפורים נדבק חזק כי לא היה חומר הגנה ושכבת הצבע שלך מחוספסת אז החרא של הציפור קיבל אחיזה גבוהה :lol:

בכל אופן תבצע שוב פלסטלינה בלי פחד וכמו שצריך ולא חפיפניק ולאחר מכן תיישם ווקס ולא קוויק ווקס.

הקוויק ווקס זה ווקס שמחזיק בין שטיפה לשטיפה ונועד לחזק שכבת ווקס קיימת על הלכה.

סכ"ה נראה רכב מאוד שמור ביחס לגילו.

בהצלחה :!:

פורסם

אני מודע לעניין של הקוויק ווקס ועל הרכב מייושם ווקס רגיל כל חצי שנה(אני יודע שזה לא מספיק פשוט אין זמן לצערי כרגע).

הקוויק ווקס נעשה נטו לפיניש של השטיפה...

kenworth העניין שבצבע אחר לדוגמא שחור הפלסטינה יכולה לפגוע בצבע עצמו ולהוריד אותו/לגרום לקילופים,בלבן אין דבר כזה והוא יותר עמיד להתעללויות,הייתי מוכן להתעלל בצבע כדי להוריד את הרסיסי צבע והבטחתי לעצמי שלאחר מכן איישם אוטם כלשהו או ווקס כדי שהנזק שהשאירה הפלסטלינה האגרסיבית יקטן.

בכל מקרה אני עדיין מתוסבך בנושא של הפלסטלינה אז אני לא יודע בדיוק את הנזק והכל,מה שכן אני לא רואה נזק גדול יותר של סווירלים (שהיו קיימים ממקודם).

Miata ND2

פורסם

פרוייקט יפה, אבל משהו פה לא מובן לי

GC-GOLD CLASS

שלושה אנשים ראו את זה והתייחסו לזה ואף אחד לא העיר כלום, gold class מיוצר ע"י meguiars ולא CG.

חוץ מזה התוצאות מדהימות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני מודע לעניין של הקוויק ווקס ועל הרכב מייושם ווקס רגיל כל חצי שנה(אני יודע שזה לא מספיק פשוט אין זמן לצערי כרגע).

הקוויק ווקס נעשה נטו לפיניש של השטיפה...

kenworth העניין שבצבע אחר לדוגמא שחור הפלסטינה יכולה לפגוע בצבע עצמו ולהוריד אותו/לגרום לקילופים,בלבן אין דבר כזה והוא יותר עמיד להתעללויות,הייתי מוכן להתעלל בצבע כדי להוריד את הרסיסי צבע והבטחתי לעצמי שלאחר מכן איישם אוטם כלשהו או ווקס כדי שהנזק שהשאירה הפלסטלינה האגרסיבית יקטן.

בכל מקרה אני עדיין מתוסבך בנושא של הפלסטלינה אז אני לא יודע בדיוק את הנזק והכל,מה שכן אני לא רואה נזק גדול יותר של סווירלים (שהיו קיימים ממקודם).

פלסטלינה לא תפגע בצבע, מקסימום תוסיף מעט סווירילים.

גם אם תיהיה אקסטרה אגרסיבי עם הפלסטלינה אתה לא תפגע בצבע, רק תוסיף יותר סווירילים.

עכשיו תקן אותי אם אני טועה , הצבע אצלך במיילא מלא בסווירילים אז מאיפה הפחד להשתמש בפלסטלינה ?

אגב לצערי ברכב הקודם שלי , איביזה FR אדומה הרכב התמלא בריסוס צבע לבן כמו אצלך , ואצלי ראו את זה כי הרכב אדום.

פלסטלינה בצורה דיי אגרסיבית (כשאין ברירה אין ברירה) הורידה את כל החלקיקי הצבע.

פורסם

אין דבר כזה צבע לבן עמיד יותר מצבע אחר -זה תלוי במותג/חברה.

יש צבעים קשים ויש רכים. (גרמנים הם מסוג הקשה,יפנים הפוך)

מה שכן בצבע לבן רואים פחות נזקים מצבע שחור.

להבא יישם פלסטלינה לאחר שאתה שוטף את הרכב ומשאיר אותו מעט רטוב

ואז מעביר חומר סיכוך על רכב מעט לח -עדיף תמיד לניסיוני. מעבר לזה פלסטלינה

לא גורמת לנזק אם עושים את התהליך באופן נכון. תחליק את הפלסטלינה בלי להפעיל לחץ מוגזם.

פורסם
פרוייקט יפה, אבל משהו פה לא מובן לי

שלושה אנשים ראו את זה והתייחסו לזה ואף אחד לא העיר כלום, gold class מיוצר ע"י meguiars ולא CG.

חוץ מזה התוצאות מדהימות.

שמתי לב שבאתרים מחול מקצרים את המילה GOLD CLASS ל GC ובגלל זה כבר התרגלתי לרשום,פשוט בגלל שהתלבטתי בין סוגי סבונים קראתי עליהם הרבה

פלסטלינה לא תפגע בצבע, מקסימום תוסיף מעט סווירילים.

גם אם תיהיה אקסטרה אגרסיבי עם הפלסטלינה אתה לא תפגע בצבע, רק תוסיף יותר סווירילים.

עכשיו תקן אותי אם אני טועה , הצבע אצלך במיילא מלא בסווירילים אז מאיפה הפחד להשתמש בפלסטלינה ?

אגב לצערי ברכב הקודם שלי , איביזה FR אדומה הרכב התמלא בריסוס צבע לבן כמו אצלך , ואצלי ראו את זה כי הרכב אדום.

פלסטלינה בצורה דיי אגרסיבית (כשאין ברירה אין ברירה) הורידה את כל החלקיקי הצבע.

שים לב מה ש KENWORTH רשם בהתחלה:

מיותר לרכוש פלסטלינות אגרסיביות. עלולות להזיק יותר מאשר להועיל ואם אין בכוונתך לעשות לאחר הפלסטלינה פוליש אז על אחת כמה וכמה תעדיף פלסטלינה עדינה.

זה חוזר הרבה פעמים באתר,בגלל זה פחדתי גם לפני היישום וגם אחרי היישום.

אין דבר כזה צבע לבן עמיד יותר מצבע אחר -זה תלוי במותג/חברה.

יש צבעים קשים ויש רכים. (גרמנים הם מסוג הקשה,יפנים הפוך)

מה שכן בצבע לבן רואים פחות נזקים מצבע שחור.

להבא יישם פלסטלינה לאחר שאתה שוטף את הרכב ומשאיר אותו מעט רטוב

ואז מעביר חומר סיכוך על רכב מעט לח -עדיף תמיד לניסיוני. מעבר לזה פלסטלינה

לא גורמת לנזק אם עושים את התהליך באופן נכון. תחליק את הפלסטלינה בלי להפעיל לחץ מוגזם.

הפלסטלינה נעשתה מיד לאחר שטיפה ללא ייבוש של הרכב כשהפח קר והכל לפי החוקים.

שמח על הביקורות הבונות ומקווה לעוד זה חשוב לי כדי להשתפר , סך הכל אני באמת מתחיל בקטע הזה וחוץ ממספר ווקסים שעשיתי לעולם לא עשיתי טיפול מלא של פוליש למשל לרכב.

Miata ND2

• תוכן חדש...