Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קניתי לפני כמה שבועות פיג'ו 106 בציר 96'.

כמובן לא הלך מזלי ונפלתי על אוטו שהוא לא מציאה החלפתי גיר לרכב. ואחרי כל ההחלפה. המוסכניק אמר לי שיש פירצה קטנה בבלוק מנוע ומידי פעם צריך להוסיף מים .

הנזילה לא רצינית. וברכב יש מים ירוקים.

השאלה שלי היא כזאת תוך כדי נסיעה החום מנוע עולה מעל החצי לקו שמעליו אך לא נדלקת מנורה. יום אחד בצהריים נסעתי על 80 קמ''ש עם מזגן החום עלה כרגיל אך הפעם עבר במקצת את הקו ונדלקה נורה עצרתי בצד כדי שהאוטו התקרר והמשכתי את נסיעתי ללא מזגן לצערי שלא יתחמם שוב.

ברצוני לשאול מה יכולה להיות הבעיה וכמה יעלה לי למצוא\לתקן אותה.?

תודה רבה לכל העוזרים אינני רוצה להיפטר מהאוטו. זה רכב ראשון שלי ועדין אחרי הכל אני דיי אוהב את הביג'ו הזאת(אני גרוזיני)

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

יכול להיות מיטה חולה בשביל זה אני רוצה לבדוק כיוונים לפני שאני ניגש ל"מוסך" לבדוק כמה יעלה מה יכולה להיות הבעיה

VOLVO S60 2.4

פורסם

ביזו שלום רב !

הפירצה בבלוק, היא בעייתית, ומונעת שמירת לחץ תקין במערכת הקירור, ללא תיקון הלחמה, או הדבקה עם אפוקסי יעודי, המנוע ימשיך לאבד מי קירור ולהתחמם .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אפשרי לעשות הלחמה או הדבקה? התת דגם של הרכב זה XS ולפי מה שקראתי זה מנוע אלומיניום אז האם אפשרי לעשות את מה שהצעת ולכמה זמן זה מחזיק . ומה העלות של תיקון כזה?

VOLVO S60 2.4

פורסם

אם לא תטפל בדליפת המים, החלפת מנוע היא עניין של זמן.

כל אירוע של התחממות מקרב את הקץ.

כדאי שבעל מקצוע יבדוק האם הדליפה בבלוק ניתנת לתיקון.

פורסם

אנשים מישהו יכול לענות על השאלה בקשר להשתלת מנוע שבקישור.

וכמה יעלה לי להשתיל מנוע של הראלי ?

VOLVO S60 2.4

פורסם

לפני שאתה מתחיל לעשות תיקונים. לא שווה למכור ולקנות אקזמפלר נורמלי ומטופל כמו שצריך במקום להתחיל להחליף מנועים?

הרי ככה מתחילים ובסוף אתה מגיע להשקעה יותר ממחיר האוטו

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

כן אבל אקזמפלר אחר עולה יותר מהתקציב שלי ואני רוצה להשקיע לאט לאט כי 106 ראלי שמורה תעלה בסביבות ה20 אלף פלוס

VOLVO S60 2.4

• תוכן חדש...