Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאור התגלות של תותחי הפורום בנושאי תזונה ותוספים שאלה לי לכם.

אני רוכב אופניים (שטח) (מקצועי אך לא מתחרה) כ 5 פעמים בשבוע 60-70 ק"מ. לא מזמן התחלתי להרגיש חלש וחסר אנרגיות והשרירים מעט נתפסים לי.

את הרכיבות שלי אני עושה אחר הצהריים בעיקר אחרי שאני מגיע מהצבא,אני אוכל מעט ויוצא לרכיבה.

מה אני יכול להוסיף לתפריט היומי שלי? האם לקחת תוספי מזון כמו מגנזיום? או שיש משהו אחר?

ועוד שאלה. 2-3 בשבוע בנוסף למתיחות של אחרי הרכיבה אני גם עושה מתח, כפיפות בטן שכיבות סמיכה ומאוד קשה לי עם זה, ואני לא מתקדם. אני בקושי יכול להגיע ל15 פעמים בחזרה אחת. לרוב אני גם מפסיק אחרי סט אחד כי אני לא "סוחב" יותר, וגם הדופק עולה מאוד.

ברגיעה הדופק 54-58, ברכיבה 80-100 ובתרגילים האלו הדופק מעט גבוה יותר, למה?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אתה צריך לשתות משקאות איזוטונים (ככה קוראים להם?) שמחזירים לך אלקטרוליטים. בארה"ב למשל יש את המשקאות הללו בנוסח גטהרייד ואחרים. בארץ אני לא יודע איך הם נקראים.

http://www.bara.co.il/sections/support/ind_lab_tests.asp?itemID=59

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני רוכב אופניים (שטח) (מקצועי אך לא מתחרה)

בוא נתחיל מזה שמקצוען הוא זה שמשלמים לו כסף על מנת להתחרות. גם אם אתה עוסק במשהו באינטנסיביות, אתה לא מקצוען.

אבל מכיוון שאתה כן עוסק בזה באופן אינטנסיבי, מאוד רצוי שתלך למאמן ספורט שיעזור לך לבנות תוכנית אימונים ותזונה. כל ספורטאי שעוסק בזה ברצינות (בין אם מקצועי ובין אם לאו), צריך לשלב סוגים שונים של אימון, בין אם זה אימוני כוח לחיזוק שרירים רלוונטים (וכאלה שדווקא לא כל כך פעילים בסוג הספורט שלו), סוגים שונים של אימונים בתחום שלו (אצלך זה עבודה על עליות, ספרינטים מתוזמנים וכו'), טכניקה וכמובן, תזונה יעילה.

וכן, יש כזה דבר גם עודף אימון.

אם אתה לא מתקדם ואפילו ההפך, נחלש, זה אומר שמשהו אתה עושה לא נכון, אבל אל תלך לחפש משהו קטן וקל לשינוי, על מנת לשפר את המצב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחד אחד חברים.. מה זה כל הידע הזה?!

מה אתם אומרים על אבקות חלבון? הרי זה ידוע שברכיבות עצומות כאלה הגוף שורף כבר שריר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אימון יתר?

יתכן שאתה מגזים באימונים שלך וגופך אינו מצליח להתאושש מהם. מוטב שתוע בבעל מקצוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...