Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודשיים קניתי מאזדה 3 אקטיב שנת 2006 1.6, והמערכת שלה קוראת רק דיסקים מקוריים ורדיו אבל אם אני צורב דיסק בבית אז היא פשוט לא מפעילה את כולם זאת אומרת יש סוגים של דיסקים מחברות מסויימות שכן עובדות ויש כאלה שלא ואני לא יודע איזה דיסק לשים כדי שזה יעבוד בלי בעיות.. מי יודע מה יכול לעבוד?

תודה

פורסם

ניסית כמה דיסקים שונים? אתה צורב כאוסף MP3 או כ-Audio CD?

לפי מה שאני זוכר לא הייתה לי שום בעיה עם צרובים.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תנסה לצרוב בצריבה איטית - לא יותר מ X8 ותשתמש אם אפשר בדיסקים איכותיים - VERBATIM למשל.

צרוב דיסק אחד ובדוק האם הוא ניתן לקריאה או לא, אם כן אז המשך, אם לא תנסה עוד סוגי דיסקים.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

הבעיה ידועה, המערכת המקורית פשוט מח***נת.

אני קניתי "צ'יינג'ר דיגיטלי" כמו זה:

http://www.aliexpress.com/item/Digital-MP3-USB-SD-AUX-adapter-CD-changer-for-Mazda-2-3-5-6-CX7-RX8/930717123.html

יום אחרי שקיבלתי את המאזדה. נותן לך אופציה ל-6 "דיסקים" של 99 שירים (ע"ג כרטיס SD) +חיבור AUX 3.5 (לאייפונים ונגנים)+ חיבור USB לדיסקים ניידים/DOK וכו'.

התקנה של חמש דקות, השליטה על העברת שירים וכו' נעשית מהמערכת המקורית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

http://www.aliexpress.com/item/Digital-MP3-USB-SD-AUX-adapter-CD-changer-for-Mazda-2-3-5-6-CX7-RX8/930717123.html

יום אחרי שקיבלתי את המאזדה. נותן לך אופציה ל-6 "דיסקים" של 99 שירים (ע"ג כרטיס SD) +חיבור AUX 3.5 (לאייפונים ונגנים)+ חיבור USB לדיסקים ניידים/DOK וכו'.

אני גם משתמש בזה, פותר את הבעיה של הדיסקים בצורה טובה מאוד

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

המערכת ב3 אקטיב בשנתון שלך לא קוראת דיסקים שנצרבים כMP3. צרוב כAUDIO CD והדיסקים יעבדו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרכב שלי שנתון 2005,והדרך היחידה שאפשר לשמוע צרובים במערכת המקורית בלי להוסיף או לשנות משהו.

זה לצרוב את השירים דרך WMP.ההגבלה הייתה ל20 שירים לדיסק.

בסוף החלפתי את כל המערכת המקורית.

פורסם

---

איך התקנת אותו? האם תוכל להסביר?

תודה

פורסם
איך התקנת אותו? האם תוכל להסביר?

תודה

ה"התקנה" מאד פשוטה.

אתה מפרק את המערכת, תוקע את הפלאג לתקע באחורי המערכת, את הצד השני מעביר לתוך תא הכפפות ותוקע לתוך המכשיר.

זה הכל.

אצלי המכשיר מודבק עם שני פסים של דו"צ איכותי להתקנות של M3 (מק"ט 4011,הציפוי שלו אדום והבפנכו אפור) לדופן השמאלית של תא הכפפות והכבל משופצר מחוץ לתא הכפפות, כך שזה נראה מושלם.

כדי לפרק את המערכת, אתה צריך לפתוח את תא הכפפות.

משש את החלק התחתון של פס הקישוט בצד הימני של תא הכפפות. יש שם חריץ. כופף את פס הקישוט ומשוך אותו בעדינות אליך. יש לו מין וו, ואח"כ עוד שלושה קליפסים רגילים לפני ואחרי התצוגה של המערכת,שעון,ובקרת אקלים.

הנה כמב תמונות (מפרויקט מעניין אחר שאני עובד עליו ולא קשור לאודיו , פרטים בהמשך...) של איך מפרקים את הפס,ותא הכפפות.

מתחתיו כבר תראה את הברגים, שכשאתה מוציא אותם , המערכת (וגם תא הכפפות, אם אתה רוצה לעשות עבודה קלה ויפה) מחליקים החוצה כמו מגירה.

תשתדל לא לפרק גם את הברגים של כרית האוויר של הנוסע. חבל להסתבך עם זה, אין לך מה לחפש שם.

2013-06-15 12.17.55.jpg

2013-06-15 12.18.01.jpg

2013-06-15 12.20.38.jpg

2013-06-15 12.46.21.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
ה"התקנה" מאד פשוטה.

אתה מפרק את המערכת, תוקע את הפלאג לתקע באחורי המערכת, את הצד השני מעביר לתוך תא הכפפות ותוקע לתוך המכשיר.

זה הכל.

אצלי המכשיר מודבק עם שני פסים של דו"צ איכותי להתקנות של M3 (מק"ט 4011,הציפוי שלו אדום והבפנכו אפור) לדופן השמאלית של תא הכפפות והכבל משופצר מחוץ לתא הכפפות, כך שזה נראה מושלם.

כדי לפרק את המערכת, אתה צריך לפתוח את תא הכפפות.

משש את החלק התחתון של פס הקישוט בצד הימני של תא הכפפות. יש שם חריץ. כופף את פס הקישוט ומשוך אותו בעדינות אליך. יש לו מין וו, ואח"כ עוד שלושה קליפסים רגילים לפני ואחרי התצוגה של המערכת,שעון,ובקרת אקלים.

הנה כמב תמונות (מפרויקט מעניין אחר שאני עובד עליו ולא קשור לאודיו , פרטים בהמשך...) של איך מפרקים את הפס,ותא הכפפות.

מתחתיו כבר תראה את הברגים, שכשאתה מוציא אותם , המערכת (וגם תא הכפפות, אם אתה רוצה לעשות עבודה קלה ויפה) מחליקים החוצה כמו מגירה.

תשתדל לא לפרק גם את הברגים של כרית האוויר של הנוסע. חבל להסתבך עם זה, אין לך מה לחפש שם.

תודה רבה! ניסיתי לפרק את הפנל היום וזה יצא בקלות. בדיוק כמו שאמרת.

אני הולך להזמין את המוצר הזה ואתקין אותו כשיגיע.

תודה על ההסבר המפורט והתמונות.

• תוכן חדש...