Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חלקכם מכירים אותי,מאז ומעולם כל הרכבים שלי (רובם פיג'ו 106 וסיטרואן סקסו ספורטיביות )

היו מטופלות על ידי לבד,לעולם לא דרכו במוסך כבר 10 שנים שכל בורג קטן מטופל במוסך המדרכה שברחוב העיגול.

אבא שלי רכש שירוקו חדשה ידנית מהחברה במסגרת משרד הביטחון.

מה זה אומר עכשיו? אני צריך לעשות כל טיפול הכי קטן בצ'מפיון כדי לשמור על אחריות היצרן על הרכב?

אם לא,אין אחריות?

תודה!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

האחריות היא לשנתיים סה"כ.

אם ברצונך לשמור על האחריות, תהיה חייב לטפל בצ'מפיון בשנה הראשונה.

מהטיפול השני ואילך עשה כרצונך.

בנוסף לזה, קיים מושג שנקרא "אחריות של רצון טוב"

פירושו, שאם תטפל גם אחרי שנתיים בצמ'פיון, תזכה לשנת אחריות נוספת, שבאה מרצון טוב ולא מחובה.

לא יודע עד כמה זה נכון, אבל זה נאמר כאן בפורום לא פעם. לדעתי? לא שווה את זה.

פורסם

החוק של טיפול במסוך מורשה משרד התחבורה ולאו דווקא מוסך מורשה יפה על הנייר אבל ברגע שתבוא הצרה ותצטרך לממש את האחריות היבואן יתנער מאחריות מאחר ולא תיהיה להם היסטוריית טיפולים של האוטו והם יטענו שהם לא יודעים איפה ואיך טופל הרכב.

פורסם

בנוסף לזה, קיים מושג שנקרא "אחריות של רצון טוב"

פירושו, שאם תטפל גם אחרי שנתיים בצמ'פיון, תזכה לשנת אחריות נוספת, שבאה מרצון טוב ולא מחובה.

לא נראה לי שיש כל קשר בין המילים "צ'מפיון" ו"רצון טוב". או "רצון". או "טוב".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא חייב בצ'מפיון, חייב שזה יהיה מוסך מורשה משרד התחבורה וחובה שהטיפול יעשה בחלקים מקוריים של צמפיון בלבד.

עם כל חבלי הילדות של ה TSI וה DSG (לא רלוונטי עבורך), לא הייתי ממליץ אפילו לחלןם על לטפל בכל מקום אחר חוץ מאשר במוסכים מורשים של צ'מפיון.

מעבר לזה, עם מלוא הכבוד ליכולות המכניות שלך, אין דין שירוקו חדשה שעמוסה לעייפה בחשמל ואלקטרוניקה כדין מאששראלי שבעיקרון עם ג'פקה ומברג אתה עושה לה אוברול ופוטנציאל התקלות שאתה עלול לעשות בטעות הוא מפלצתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אם צריך יש איפה לטפל.

השאלה היא האם אני כפוף לצמפיון,אם מותר לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה,אין שום בעיה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תראה, קנית רכב עם מנוע בעייתי (כך שהסיכויים שכן תצטרך לממש את האחריות בשלב זה או אחר גדולים) מיבואן שאוהב להתעלל בלקוחות שלו.

מניסיון, הייתי ממליץ לך להקפיד על שיגרת טיפולים רק בצ'מפיון, עם עדיפות לאותו מוסך תמיד.

אחרי שהאוטו יצא מאחריות תברח משם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

שאבא (וגם אתה) יהנה מהרכב, מנוע לא בעייתי ולא כלום, ידני, הכל בסדר :-)

לגבי טיפולים, אם בחוק כתוב (אני לא יודע) שמותר לך לטפל בכל מוסך שהוא מורשה משרד התחבורה והאחריות תישאר, אז הרווחת.

אם לא... בהצלחה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבעייתיים זה ה 160 כ"ס - ה 122 ממה שהבנתי יותר אמינים.

ה 160 כ"ס לחבר שמחזיק אותה אולי שנתיים ונהרס לו המנוע בזמן הזה.

בעקרון לטפל במרכזי רק בתור ההתחלה לאחר מכן תברח.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה כזה רכב דפוק שאתה כבר חושב איך תתקן אותו?

נסעתי בפיאט פונטו בת 7 עם 170 אלף ק"מ ופעם אחת נקרע לי כבל הילוכים - זו הפעם היחידה שהאוטו היה זקוק למוסך בין טיפולים במשך 3 שנים.

אפשר הסבר למה בכלל צריך מוסך לרכב חדש מהחברה, בשביל משהו שהוא יותר מהחלפת שמנים?

• תוכן חדש...