Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, אשתי לשעבר הייתה מאוהבת באלפא אבל החברה שלי ממש לא מתעניינת בזה

תיקנתי לך, לפני שזה יהפוך לחתימת המאה

עזבו אותכם שטויות, אתם יודעים איך בנים נדלקים כשהם רואים אותי נוהגת על פולקסווגן קאדי ;)?

ולפני הקאדי היה לנו פורד קונקט ידנית...אז בכלל :lol:

ארררר קאדי, זה אוטו שנוטף זימה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

טכנית זה נכון כי אנחנו לא גרושים.

טוב, טכנית זה לא נכון כי בשביל להתגרש צריך להרשם בארץ כנשואים וזה יקרה בקרוב, בדיוק יומיים לפני שנלך להתגרש.

כרגע נשואים רק בחו"ל.

פורסם
קראתי שוב את ההודעה שרשמת, חייבת להגיד שבדרך לעבודה חשבתי על הקטע הזה של בחורות להימשך למכוניות יוקרה. אין ספק שזה מרשים, וזה מראה שהגבר מבוסס. מבאס אותי לקרוא שבחורות בוחרות את הגבר שלהן קודם כל לפי סוג הרכב שמשקף בהרבה פעמים את מצב המזומנים שלו בבנק, זאת ראייה צרה ושיטחית.

סתם כדי לעשות אותך יותר אופטימי או לגרום לך לחייך קצת, חייבת לשתף אותך שהחבר האחרון שלי בא לאסוף אותי בדייט הראשון עם וולו (מהישנות ממש, שנת 1990 נראה לי) וזה פשוט לא הזיז לי. כמובן שהרכב לא היה שלו אלא של המשפחה אבל עדיין זה פחות עניין אותי.

לא מחפשת להגיד שאני לא כמו כולן, כי ברור לכולם שכל בן אדם וההשקפת עולם שלו, בשורה התחתונה אני רוצה שתבין שמי שפוסלת אותך על דברים שיטחיים כאלו או לחילופין שולחת לך הודעות מתחנפות בפייסבוק - לא שווה את היחס שלך באמת.

כן, גרמת לי לחייך. מה שכן, אני לא נמשך למכוניות יוקרה, אני התכוונתי לרכוש בכלל רכב ספורטיבי חמוד וידני :) כנראה שאותה בחורה חשבה על איזה רכב יוקרה שחור וערסי והיא "טיפה" נדלקה על הרעיון שכל זה יהיה שלה... :lol:

בוא אגלה לך את סופן של 2 הבחורות האלה איפשהו בגיל 37:

אז הן מוכנות להתפשר על כל דבר שיש לו...........דופק.

אם יש לו ז*ן זה יתרון כי הן לחוצות לילדים, אבל לא חובה, זו יכולה להיות גם פרטנרית מכוערת שקנתה מבעוד מועד זרע מוקפא.

בית גדול עלק.....

בגיל 45 זה בדיוק הנשים שנוסעות במאזדה 3 ורודפות אחרי בחורים צעירים ב-SLK ובכל רמזור זורקות הצעות מיניות......(סיפור אמיתי בארץ הקודש!)

אני מסכים איתך, אבל זה לא עוזר לנו בנקודת הזמן הזאת. אם אני בגיל 26 וטווח הגילאים הסביר לצאת עם בחורות בשבילי הוא 23-26 ואולי עם חריגות פה ושם (כן, אני יודע שאין גיל מדויק לאהבה. אבל בכל זאת...), אז אני לא יכול לחכות עוד 11 שנים כדי שהבחורה תצא מהסרט בו היא חיה. מבאס משהו.

אני לא יודע מאיפה הקרצתם את השטות הזאת לגבי רכבי יוקרה. זה אולי נכון לפרחות, אבל לי המיאטה לא תרמה בכלום. מצד שני יכול להיות בגלל שלא מדובר ב-SUV יקר ומיותר.

רכבי יוקרה הם רק דוגמא, הן נמשכות לכל רכב חדש ונוצץ שמסמל כאילו יש לך אמצעים כלשהם.

קח פיאט פונטו ספייס 2003, צבע אותה בצבע שחור מבריק, תשחיר את החלונות מאחור, תתקין מערכת טובה וכנס לתחום מוסד אקדמי עם חלונות קדמיים פתוחים עד הסוף ושירים בקולי קולות - תוך 3 דקות תהיה התקהלות בנוסח "מה אתה עושה היום בערב"?

עזבו אותכם שטויות, אתם יודעים איך בנים נדלקים כשהם רואים אותי נוהגת על פולקסווגן קאדי ;)?

ולפני הקאדי היה לנו פורד קונקט ידנית...אז בכלל :lol:

כשאני רואה בחורה נוהגת על רכב לא שגרתי אני ישר מתעניין.

פעם ראיתי מישהי עם סיאט איביזה אדומה חדשה 3 דלתות עומדת לידי ברמזור ומחייכת. כשהרמזור נהפך לירוק היא שמה גז וטסה מהמקום. כנראה שהרכב שלה לא היה בגרסה החזקה שלו (אולי 1.4), אז שמתי הילוך ספורט ועקפתי אותה דקה אח"כ. לא יכולתי להתאפק :)

פורסם

היתה כאן הודעה ארוכה ומנומקת לדעה מסויימת.

רושם ההודעה קרא אותה שנית עכשיו ( 23.4.17) ובפרספקטיבה של 4 שנים קדימה, והחליט שהיא לא היתה ראויה.

לבקשתו היא נמחקה.

פורסם

MAZOZ3, בעקבות התמונה של לוקומוטיב שגרמה לי להקיא את כל הפ'יג'ואדה שאכלתי לארוחת הבוקר אתה חייב לנו תמונה באותה הפוזיציה של השויצרית.

מישהו חייב לאזן במהרה את השרשור הזה. 8)

פורסם

אני עושה כאן שירת לכל מי שמזעזע מהתמונות שאדון LOCOMOTIVE ממשיך להעלות.

אלוהים יודע מאיפה אתה מקריץ את הדברים האלה.

Eye Bleach

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
הרגע סיימתי שיחה עם ידידה שנפרדה מאיזה בחור עתודאי, היא סיכמה את זה: "היה ממש כיף לצאת עם מישהו חכם ולא הערסים שהייתי יוצאת איתם קודם"

על מה אתה מדבר?!

מישהי אמרה לי "איך רואים שאתה חנון!", למה?, "כי אתה יודע לדבר".

ממש במילים אלו. כנראה מאגניב לדבר עילג. כמובן שדייט שני לא היה, כנראה אני יודע לדבר טוב מדי. :roll:

משכנתא זה קל

פורסם

מה רע בלהיות חנון? לא מכיר את המשפט "מים שקטים חודרים עמוק" ?

או שבעצם "appearances can be deceiving" ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...