Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מדובר במוצר איכותי?

הוא יקר יחסית למתחרים,אבל עומד באותו מחיר כמו של מקורי ממחסן היבואן.

בעל מקצוע מהתחום אמר לי שהוא נוזל קרור מעולה, בלי שום קשר אני מחליף כל שנתיים.

האם ללכת על הנוזל הנ"ל?

מה דעתכם?

פורסם

השתמשתי בו בפיז'ו 206 שהייתה לי, נוזל טוב, מחברה מוכרת, החסרון שלו שהוא יקר, לא כמו הוולוולין למשל, אבל יחסית לפרסטון הוא יקר.

פורסם
האם מדובר במוצר איכותי?

הוא יקר יחסית למתחרים,אבל עומד באותו מחיר כמו של מקורי ממחסן היבואן.

בעל מקצוע מהתחום אמר לי שהוא נוזל קרור מעולה, בלי שום קשר אני מחליף כל שנתיים.

האם ללכת על הנוזל הנ"ל?

מה דעתכם?

אנחנו משתמשים בנוזלי קרור תוצרתIADA ואנחנו מרוצים מאד.

אתה יכול להשתמש בו ללא היסוס, אחד המשובחים בשוק.

פורסם
אנחנו משתמשים בנוזלי קרור תוצרתIADA ואנחנו מרוצים מאד.

אתה יכול להשתמש בו ללא היסוס, אחד המשובחים בשוק.

מי המשווקים שלו באשדוד והסביבה?

פורסם

לפני מספר חודשים עשיתי סיבוב בכמה מקבצי חנויות חלפים (פתח תקווה ואיזור יצחק שדה / המסגר). כולן החזיקו את הנוזלים של IADA. אני נוטה להאמין שהמצב באשדוד דומה.

מאחר ומעולם לא שמעתי על החברה הזו העדפתי לקנות משהו יותר ממותג שאני מאמין שאפשר לסמוך עליו.

יחד עם זאת ובפעם ה 900 בערך - בכל הקשור לנוזל קירור מומלץ מקורי בלבד!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום רב

ראשית מוצרי חברת "יאדה" איכותיים

כאשר אתה רוצה לבחור מוצר לרכב שלך אתה לא רוכש את החברה אלא רוכש מוצר כלומר אתה צריך לרכוש נוזל שמתאים ומומלץ לרכבך .

ליאדה יש מספר נוזלי קירור ( מהפשוט ועד האיכותי ) אז לקנות יאדה או לא זה תלוי במוצר שראית והאים הוא מתאים לרכבך .

פורסם

איתמר בבדיקה שלי יש להם תקנים להרבה מאוד יצרניות רכב, זה כבר אומר משהו על איכות הנוזל לא?

להלן התקנים:

UNE 26-361-88, VW TL 774D (G12) – Color rosa., VW TL 774D (G12) (Excepto color) – Color amarillo y azul., VW TL 774F (G12 plus) – Color lila., ASTM D 3306-00, ASTM D 4985-94, FORD WSS-M97B44D, MB 325.0, FIAT 9.55523, SAE J 1034/91, GENERAL MOTORS 6277M, PSA PEUGEOT-CITRÖEN B71-5110, RENAULT 41-01-001/ Q type D, NISSAN, BS 6580, HONDA HES D2009-75, FIAT NC 956-16, BMW.

http://www.iada.es/productos.php?id=18&cat=3

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לעמוד בתקן זה דבר די פשוט. תקן הוא למעשה מתכון. תעקוב אחר ההוראות, שים את הרכיבים הנכונים במינון הנכון והרי לך נוזל X שעומד בתקן Y.

לא אמרתי אף מילה בגנות IADA, אמרתי שאני לא מכיר אותה. בגלל שאני מאמין ויש לי יש FETISH לנוזלים יקרים, ממותגים ומבית טוב אני לא הייתי שם נוזלים של החברה הזו ברכב, זה הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...