Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו פרנציפ אני זורק את כל השמנים של רפסול מהמוסך שלי, וגם מפסיק לעשות חביתות וצ'יפס עם השמן הזה.:wink:

ודרך אגב לרוסיפומי יש קסדה חדשה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

ולפי שעה הוא כבר רביעי על המסלול!!!

גאון, גאון, גאון ודוקטור גאון!

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

בואנה...אתם קלטתם את העקיפה של רוסי..עם הפגיעה ברוכב השני..

איך..איך..במהירות כזאת..בשיא ההטייה..הוא עוד מסתובב..מרים את היד ואמור סליחה..

פשוט..שליטה מופלאה..

תענוג..

מצידי..להעניש את רוסי כל מרוץ..ככה לפחות רואים פייט...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

כנראה חוסר ההיכרות עם המסלול ו38 המעלות שבדוחא הם שגרמו לנטישת המסלול ע"י כל כך הרבה רוכבים

ברן אאוט זה שהגלגל האחורי מסתובבב במקום וזה גורם להרבה עשן והשארת הרבה גומי על הכביש.

לא הבנתי למה הענישו אותו?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

א. זינק מהמקום הלפני האחרון

ב. מה יהיה ? יש לנו מאבק על האליפות , שלשה מירוצים וסטה בעמדת זינוק לקראת הפוטופיניש...קצת מתח.

ג. קלטתם איך הקיסר הרומאי הצליח להשתלט על האופנוע לרדת לחצץ ולחזור לרכב (בהקפה האחרונה) גאון מה לעשות

ד. מתי אצלנו ????

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

הטענה נגד הצוות של רוסי הייתה ש''הם ניסו לנקות את האבק מהמסלול בעמדת זינוק של רוסי'' צוות רפסול הלך להלשין להתאחדות ואליו הצטרפו כל שאר האפסים , פרוטון וכ''ו וכ''ו, למרות שזה אסור היה לעשות אבל שולי, לכן רוסי קיבל 6 שניות עונש.

דרך אגב כל הכבוד לערימת חרא ג'ילברנאו, ולקולין אדוארדס, וכמובן לרוכב דוקאטי, זאוס, שיחקו אותה.

ושהמן יקח כבר את ביאג'י.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
אז רוסי בעצם נשאר מקום ראשון לא? הוא הוביל ב30 נקודות...

חיובי.

הפער בינו לבין סטה ירד ל-14 נקודות.

א-ס-ו-ר יהיה להפסיד את המרוץ הבא...:wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...