Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במדפסת הלייזר שלי (סמסונג משהו) יש גלגל גומי שתפקידו לגרור את הדף העליון בערימה של מגרת הדפים. בשל הגיל והיובש (?) הגלגל לפעמים (אחת ל-10 - 20 הדפסות) כושל בתפקידו.

ניקוי הגלגל במי סבון ובאלכוהול לא שיפר את המצב. יש משהו מומלץ למרוח עליו כדי לשפר את ה"דביקות" שלו? חשבתי על סיליקון (כמו ספריי סקאי) אבל אני חושש שזה יגרום לו להיות חלקלק.

רעיונות?

:turn-l:
פורסם

אני בזמנו פירקתי את המדפסת וכרכתי מסביב לגומייה הזאת מספר גומיות שטוחות רגילות:

rubber+band.jpg

עשה את העבודה, עד שאחד החתולים שלי החליט לבצע סיכול ממוקד למדפסת האומללה.

כמובן שאם אתה מפרק את העסק אתה יכול לקנות גומייה חדשה ולהחליף.

פורסם

תודה. אין לי סבלנות וזמן פנוי לפרק את המדפסת. יש גישה סבירה למרוח לכשירי קסמים על הגלגל גם ללא פירוק.

פורסם

תנסה להוציא את המכלול הקטן שהגומי נמצא עליו,ולסובב את הגומי לצד הפחות בלוי. בסמסונג זה בד"כ פשוט להוציא את המכלול, רק הגומי קצת קשה לסיבוב וזה צריך לתת לך שקט לעוד תקופה ארוכה.

פורסם

לי היה אותו בעיה, ועם הזמן זה כבר היה כמעל כל דף, אז שמתי עם הספריי DW40, (אפילו שאין לי סיבה למה שזה יעזור) וזה עזר פלאים, מאז פשוט יש לי מדפסת, מדפיס עשרות דפים בבת אחת ואף אחד לא נתקע.

בהצלחה

פורסם

ניקוי באלכוהול זה דבר מצויין. אם זה לא עוזר - שייף בעדינות את הגלגלת עם נייר זכוכוית.

לאחר מכן, נקה שוב באלכוהול וייבש.

רוב הסיכויים שהחיספוס של הגלגלת ישתפר (במכשירי פקס שאני לעיתים מתעסק בעבודה זה תמיד עוזר).

לא למרוח שום דבר !

בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הגלגל הוא גוש גומי בצורת גליל. אי אפשר להפוך או לסובב אותו. אני אנסה לשייף ואם לא - WD40.

תודה לכולם.

פורסם

למרות ניסיונו הטוב של אחד המגיבים עם WD40 - לא הייתי משתמש בו.

הגלגלת שאמורה למשוך את הדפים, עובדת על עיקרון של חיכוך. שמן עושה בדיוק את ההיפך - החלקה.

(ואם לא - אז הוא ילכלך את הדפים וייספג בגלגלת, או יחדור למקומות שהוא לא צריך לבקר בהם).

alfa 156 2.5.

פורסם

נייר זכוכית. כלום זמן ועושה את העבודה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הדרך היחידה לפתור בעיה שנובעת מחלק גומי יבש, זה להחליף את החלק.

כל הקומבינות עם אלכוהול/שמן/דמעות של בטולה ממאדים יגרמו להריסת גומי לעיסה שחורה בסופו של דבר, וגם ילכלכו את הנייר.

לדחוף גומיות נוספות ייצור סיכויים שאותם גומיות ייתפסו במנגנון, ובסופו של דבר יש פוטנציאל לכך שייגרמו לנזק בחלקים נוספים.

אם כבר הגעת לפירוק של החלק, כדאי לחפש חלק כזה חדש באיביי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלכוהול הינו חומר שמתאדה (בניגוד לשמן) ואינו משאיר עקבות.

אינו גורם גם להתייבשות הגומי (במידה חריגה מעבר לבלאי הרגיל).

אין כאן שום קומבינה. חבל לזרוק מכשיר כזה משומש, אם ניתן לנסות ולתקן אותו בסיכויי הצלחה שאינם מבוטלים.

הבעייה היא לא שהגומי מתייבש, אלא הוא נהייה חלק ואינו גורף את הדף. מחזירים לו קצת חיספוס ושלום על ישראל.

alfa 156 2.5.

פורסם

קינג היה כישלון טוטאלי. אחד הזרים הכי גרועים שנחת כאן במכבי.

אנקראם היה סקורר, אבל אחד כזה שחירב את המשחק של מכבי (גם ככה הם היו גרועים בעונה ההיא).

לעניין המדפסת - לאחר החיספוס עם נייר זכוכית (בעדינות, לא לשייף חזק), לנקות עם אלכוהול את הגרדת ע"מ לא להשאיר ליכלוך.

(שמר - אם אני אגיע למספר ההודעות שלך - תתחיל / תמשיך לכתוב גם בשאר הפורומים ? :lol: )

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...