Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן מוזר למדי לא מופיע נתון הספק בכל מקום בו מוזכר קוד המנוע MGDA באינטרנט, גם אם מצוין הספק במנועים האחרים באותו אתר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל חוץ מישראל לא מצאתי אפילו אישרור אחד ל 170 כ"ס.בישראל כנראה מחזקים את הרכב במקלדת.

האם יש כאן מקום לבקש פיצוי? מאחר וחשבתי שאני קונה רכב בעל נתונים שונים?

מאוד כדאי להם לתקן את האתר שלהם.מאחר ויש הטעיית צרכנים.

האם יש מקום שבודק הספק מנוע בארץ עדיף אזור הרצליה?

מה שבטוח אין 170 סוסים בגלגל.:cry:

פורסם

תסתכל בלינקים שהבאתי, כן מוזכר 170 כ"ס במלזיה.

ולגבי המפרט באתר הישראלי - יש להם גם טעות ביחסי העברה בגיר.

לפי המפרט הגיר ב-2.0 זהה לגיר ב-1.6, הייתה לי סאגה ארוכה איתם, הם התעקשו שהם זהים

למרות שבפועל הם לא. בסוף אחרי בדיקה נוספת שלהם מול היצרן הם הודו שהגיר שונה ויחסי ההעברה שונים.

זה לא מונע מהם להשאיר את הטעות על כנה במפרט הרשמי..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לא ידעתי אם אתה רציני או לא אז הלכתי לקרוא שוב את כללי הפורום.

העפה לצמיתות לא תמיד דבר רע, גם ככה אני "גר" פה.

שמע, אנחנו פסיכים, אבל לא עד כדי כך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עוד נתון הזוי

160 @ 6500

6500 סל"ד הרכב מעביר לפני הילוך לעולם לא מגיע לשם. מה שאומר שהמספר הנ"ל תאורטי לחלוטין. פשוט מעצבן

פורסם

דווקא לפוקוס 2.0 נטפלתם?

היא מאמתת בקלות את נתוני היצרן בנתוני ההאצות.

לגבי העברת הילוך לפני 6.5K סל"ד - אולי במצב D.

לא מרגיש מרומה... איך בדיוק אמורים להרגיש 170 כ"ס על 1400 ק"ג?? סוחב מצוין ולא מרגש.

פורסם
הוסף לחוקי הפורום, מי שמשתמש בבדיחה על מדבקות אלו חוטף הרחקה לצמיתות מהפורום.

אין מדבקות כאלו כבר 20 שנה, תתקדמו.

האמת שגם אני, ישר הלכתי לבדוק. באמת.

חוץ מזה, אני בכלל דיברתי על מדבקת קארספורום, היחידה שגם מוסיפה 10 כ"ס, וגם מורידה את צריכת הדלק. והיא גם גורמת לך לחנות כמו שצריך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
דווקא לפוקוס 2.0 נטפלתם?

היא מאמתת בקלות את נתוני היצרן בנתוני ההאצות.

לגבי העברת הילוך לפני 6.5K סל"ד - אולי במצב D.

לא מרגיש מרומה... איך בדיוק אמורים להרגיש 170 כ"ס על 1400 ק"ג?? סוחב מצוין ולא מרגש.

לא מאמתת כמעט בשום מצב.

הקאוואליר שלי בימים הסטנדרטיים שלה נתוני היצרן שלה עומדים על 9 שניות - הפוקוס ברכב וחצי מאחורה כל הדרך ל100.

או שהתזמון של האמריקאיים שונה משל האירופאיים?

פורסם

אני מצרף כמה תוצאות מדידה שלי שנעשו לאורך השנה ומשהו האחרונות.

בהתחלה, בחודשיים הראשונים מקבלת הרכב הממוצע היה סביב 8.5.

אחרי כמה חודשים הוא עלה לסביבות ה9.3, ומאז קשה לי מאד לרדת מ-9.

משהו השתנה לרעה, ואין לי מושג מה, אולי הניהול מנוע, אולי הניהול גיר. אבל אין לי ממש דרך לפתור את זה..

ניתן לראות שב'ימים הטובים' כשהשגתי תוצאה של 8.17, ההספק המירבי הגיע ל-160 כ"ס.

בהגדרות של האפליקציה (dynolicious לאייפון) הכנסתי משקל רכב 1480 - משקל עצמי + נהג + דלק, ו-0 הפסדי תמסורת.

בכל מקרה, אביעד מדד גם עם אותה אפליקציה והוא מקבל סביב 8.5 גם. אז לא יודע מה הסיפור עם הקווליר, אבל זה המצב בפוקוס.

IMG_1733.JPG

IMG_1732.JPG

IMG_1734.JPG

IMG_1735.JPG

IMG_1736.JPG

IMG_1737.JPG

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מן הסתם זה בגלל הקלא'צים שהחלפת. כנראה שהם מחליקים קצת יותר מהמקוריים על חשבון ביטול רעידות.

פורסם

קודם כל - הירידה בביצועים הגיעה הרבה לפני ההחלפה של הקלאצ'ים.

אם כבר - אני ציפיתי דווקא לשיפור אחרי ההחלפה. כי הבעיה הייתה שהקלאץ' היה מחליק בהעברות תחת כוח ועומס.

לא הייתה לי בעיה של רעידות. כרגע ההעברות מרגישות הרבה יותר טוב, חלקות יותר ובלי שום החלקה, גם במצבי קיצון.

לדעתי הירידה בביצועים התחילה אחרי שעשו עדכון לתוכנת ניהול מנוע וגיר אחרי שהתלוננתי פעם ראשונה על הגיר.

אבל מאז כבר עדכנו שוב, אז אין לי מושג מה אפשר לעשות עוד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חבר,

בלי לפגוע בזכותך ודרישתך הצודקת להנאה מהמוצר (המעולה, יש לאמר) שרכשת במיטב כספך.

האם עניין הביצועים או לצורך העניין 10 סוסי הפאנטום או 6-9 עשיריות השנייה (0.6-0.9 שניות) בייחס לנתון היצרן - זה מה שמפריע לך?

זו מכונית משפחתית נהדרת, מאובזרת, נוחה ובעלת התנהגות הכביש הטובה בקבוצה - לא מכונית שהביצועים מהווים בה פקטור אמיתי.

מה עם צריכת הדלק ביחס למוצהר? מה עם נפח חלל הבוכנות? ידעת שיש שם בעצם 1,999 סמ"ק ולא 2,000? שערוריה.

מדדת את נפח תא המטען? האם באמת יש שם 316 ליטרים? שמא היבואן חמד לעצמו כמה ליטרים כדי לצ'פר לקוחות מקורבים?

בקיצור:

images?q=tbn:ANd9GcR4nRve_uiSbq9D_PHFnA19hG2EbwEz5f5wUb5yLEFmM7z7QppEjg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...