Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

האם נזילה מהגיר משמעה צורך בשיפוץ גיר או קניית גיר חדש? הרכב הוא אאודי A6 שנת 98.

הנזילה מתרחשת רק כאשר הרכב מונע,כמו כן חשוב לציין שלא בוצעו נסיעות עם הרכב מתחילת הנזילה (הרכב עומד עקב אותו פחד לשלם על גיר חדש)

לפי מה שזה נראה כנראה שפגעה איזה אבן או משהו..

ואיך ניתן לבדוק (אם בכלל) בדרך עצמאית האם הגיר סיים דרכו ?

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

פורסם

האם הגיר עשה בעיות גיר לפני כן?

מאיפה הסקת שזה מהגיר?

כנראה מחזיר שמן גמר קריירה.

יכול ליהיות גם סדק איפשהו.

מניסיון של צד שלישי, יכול ליהיות שתצטרך להחליף טורק.

(ה406 שלי יום אחד עשתה שלולית שמן גיר, אותו יום השארתי אותה בחניה ופרסמתי אותה למכירה,מכרתי אותה תוך שבוע וחצי ככה בחמישית מהמחירון, הקונה החליף לה טורק והרכב עדיין נוסע, לא ניכנס כרגע למה וכמה, פשוט נמאס לי להתעסק עם הגיר שלה).

הכי חשוב לא להניע את הרכב, תעלה אותו על גרר וקח למוסך מומלץ (מומחה לגירים, יש כמה כאלה בפורום), ותקרא תהילים בדרך.

פורסם

יש כרגע בעיות עם הגיר (חריקות, החלקות בעיטות או כל דבר אחר) ?

האם הנזילה היא נזילה של ממש, טפטוף מתגבר או רק הזעה ?

יש בוודאות סימנים של מכה בגיר (ראית ?) ?

רצוי להביא את הרכב (ואם אתה חושש - אז על גרר) למוסך, להעלות על ליפט ולראות קודם כל חזותית אם יש נזק כלשהו (ייתכן ונזל דיי שמן כך שאולי הכרחי אפילו להביא על גרר).

alfa 156 2.5.

פורסם
ערב טוב לכולם,

האם נזילה מהגיר משמעה צורך בשיפוץ גיר או קניית גיר חדש? הרכב הוא אאודי A6 שנת 98.

הנזילה מתרחשת רק כאשר הרכב מונע,כמו כן חשוב לציין שלא בוצעו נסיעות עם הרכב מתחילת הנזילה (הרכב עומד עקב אותו פחד לשלם על גיר חדש)

לפי מה שזה נראה כנראה שפגעה איזה אבן או משהו..

ואיך ניתן לבדוק (אם בכלל) בדרך עצמאית האם הגיר סיים דרכו ?[/quote

איזה שמן נוזל,מנוע (שחור) או גיר ? אם שחור,קרטר שמן מנוע קיבל מכה ויש להחליפו.אפשרות נוספת במקרה של שמן מנוע היא נזילה ממחזיר שמן אחורי (שנמצא בין מנוע לגיר) או למחזיר שמן של הטיימינג (סיכוי קטן יותר אך קיים).במקרה הזה אפשר לגשת למוסך כללי.

אם מה שנוזל הוא שמן גיר,לא ניתן לדעת מה מצב הגיר,צריך לבדוק אם מדובר בנזילה ממחזיר שמן גיר או שהנזילה פנימית ומצריכה תיקון מקיף יותר והמקום לבירור העניין -מכון לגירים אוטומטיים.

אם אתה מהמרכז,מומלץ לפנות למוסך רון לאבחון ובמידה והבעיה בגיר תוכל להתייעץ ו/או לגשת לי.ס גירים בפ"ת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה על התשובות,לפני אותה נזילה לא היו שום סימנים מחשידים מהגיר,והנזילה התחילה לאחר שהבאתי את הרכב למישהו מהמשפחה שנסע איתו לים,החשדות שלי הן יותר בכיוון של איזשהי אבן שפגעה במשהו...

אחזור עם תשובות ברגע שהרכב יגיע למוסך =)

שוב תודה.

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

פורסם

בגלל דברים כאלה אני מפחד להשאיל ולשאול רכבים.

זה אי נעימות.

יש מצב טוב שזה אבן, מקווה בשבילך שלא נסעו הרבה בלי שמן.

לא מזמן ראיתי במוסך רכב, שפגע לו אבן בפ.שמן.

• תוכן חדש...