Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מחר אני נוסע לקנות סט קומפוננט, אני רוצה משהו בסדר גודל של 1300 ש"ח, חשבתי על FOCAL 165 PS

שמעתי שהם ממש טובים, או ביותר זול את הדוטק של מורל.

דחוף כמה שיותר מחר על הבוקר אני נוסע :)

פורסם

אתה מתלבט בין שתי קצוות שונים של סאונד.

פוקאל ומורל טובות כל אחת בדרכה שלה, אך שונות מהותית באופי הסאונד, יש סיכוי גדול שאתה תעדיף אחת על פני השניה.

לכן אני ממליץ לך להתאפק עוד כמה ימים, להגיע למפגש בצומת כנות ביום שישי, לשמוע כמה סטים לקבל נקודת השוואה ואז להחליט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אתה מתלבט בין שתי קצוות שונים של סאונד.

פוקאל ומורל טובות כל אחת בדרכה שלה, אך שונות מהותית באופי הסאונד, יש סיכוי גדול שאתה תעדיף אחת על פני השניה.

לכן אני ממליץ לך להתאפק עוד כמה ימים, להגיע למפגש בצומת כנות ביום שישי, לשמוע כמה סטים לקבל נקודת השוואה ואז להחליט.

מה אופי הסאונד של כל אחת, ואיזה שעה המפגש?

פורסם

הוא מכשיר טוב, השמונים מחו"ל יצא יותר משתלם, ומכיל אפשריות נוספות במידה ותרצה להשתדרג בעתיד.

השמונים מארה"ב יותר משתלם, אך לא יכיל רדיו.

SCANSPEAK

פורסם

בנוגע לסט אתה יכול לבחור באחד מאלו הם מהטובים ביותר באזור המחיר שציינתה.

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

בנוגע לרדיודיסק במחירי הארץ באותו סכום של ה -9450 הייתי

הולך על הקלריון CZ702

פורסם

איזה אחד עדיף מהקומפוננטים שהמלצת, אני אוהב את כל סוגי המוסיקה, ומעדיף טיוויטר לא צורם מידי אבל לא מת .

• תוכן חדש...