Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. מזמן לא כתבתי כאן פוסט אז ברוך שובי.

לאחרונה רכשתי סאב מדגם DC לבל 4, חבר שהיה חייב לי כסף הביא לי את הסאב שלו מדגם DC לבל 2.

רציתי לדעת, אם אני בונה תיבה ושם שם לבל 4 ולבל 2 הרי שאני מקבל עוצמה ששווה ללבל 6? נכון?

האם כדאי לשדרג מונו, כי הבנתי שהלבל 6 הוא סאב חזק מאוד ולא נציל בכלל.

תודה לעוזרים !

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

זה לא כל כך הגיוני מה שרשמת.

לבל 2 מוצהר 600 וואט והלבל 4 מוצהר 1400 וואט מה שנותן לך "ביחד" 2K.

ואילו הלבל 6 מוצהר 4.5K.

זה לא מתקרב לחצי מההספק של הלבל 6.

Pioneer 80PRS Genesis Profile Four Hybrid AudioLegatia L6SE+L1PRO DD M2a Sundown SA15's

XSPoweR D2700

פורסם

תשים אותם באותה תיבה ואז זה יוצא 2X4 וזה לבל 8 :)

מזל שעוד יש מי שמכניס קצת הומור לפורום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב,בשורה התחתונה לא ממליץ לחבר בין הסאבים. LRVEL 4 לא מספיק לך מבחינת הכוח?

גם לי יש ציוד נוסף בבית,אבל אני לא רץ לחבר הכל בתוך הרכב.

אין לך שימוש בלבל 2? תנסה למכור אותו

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

כן, מגבר אחד מספיק. הרי אם דוחפים 2 סטים של רמקולים ליציאה אחת בעצם מורידים את המגבר ל 2 אוהם. וכולנו יודעים עד כמה ה V15 אכזרי בהתנגדות הזו..

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• תוכן חדש...