Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מיצובישי צ'אמפ משנת 1994. לאחרונה התחילה לי תופעה של חיתוך במנוע- במהלך נסיעה הטורים נופלים במכה אחת והרכב נכבה. לאחר שכבה, מניע הרכב מייד (בנגיעה).

בדקתי את הצמה של הסוויטש, את חוטי ההצתה ואת משאבת הדלק, אך איני מצליח לשחזר את המקרה.

התופעה לא קבועה, הרכב יכול לנסוע במשך שבוע ואפילו יותר ללא תקלות ואז לפתע לחתוך ולהיכבות שלוש פעמים על פני מאה מטרים באותה הנסיעה.

כרגע אני חושד כי הבעיה בdistributor של הרכב (מודול ההצתה, סליל ההצתה...).

חיפשתי את הדגם של המפלג הזה על מנת לרכוש אחד חדש, אך לא הצלחתי למצא אותו על גבי המפלג שלי.

פניתי לחנויות חלקי חילוף באזור הצפון (אני חיפאי) וכמו כן לעימנואל מפלגים שראיתי שמומלץ פה בפורום וכולם אמרו לי שלא ניתן למצא כזה בארץ (לא חדש ולא משופץ).

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי את הדגם המדוייק של המפלג על מנת שאוכל לבדוק גם בחו"ל.

תודה מראש,

רועי.

נ.ב.

צירפתי תמונה של המפלג שקיים אצלי ברכב.

תצלום0058.jpg

פורסם

היי, בגדול בארץ המכונית הזו משתמשת בחלקים של המיצובישי סופר לנסר הישנות. האם ניסית לחפש לפי הדגם הזה? דבר שני, בארה"ב המכוניות הללו היו בשם מצובישי SUMMIT, MIRAGE, COLT. מסתבר שכמה חברות השתמשו באותו מנוע. חברות כמו דוגג' וגם פלימוט' בשם קולט.

הנה למשל קישור לראש מנוע לצאמפ' שנקרא בארה"ב מיצובישי סוממיט. שאל את הבן אדם אם יש לו חלקים אחרים. אולי יתמזל מזלך למצוא את המפלג.

http://www.ebay.com/itm/120962457031?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

הנה קישורים למפלגים לפי שם הדגם שרשמתי לך. תבדוק אם זה מתאים. אם זה אכן מתאים לך ואתה רוצה עזרה כי המוכר מסרב לשלוח לארץ או משהו כזה אז חבר שלי גר שם ולא תהיה לו בעייה לקפוץ לדואר ולשלוח לארץ.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=1994%20MITSUBISHI%20SUMMIt%20distributor&_fscr=1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קודם כל תודה רבה.

הדגם הזה של המפלג T6T57171, זה בדיוק מה שאני חושב שקיים אצלי.

Mitsubishi Mirage, Dodge Colt, Plymouth Colt ודומיהם הם בעלי אותו מנוע 4G15 כמו אצלי, אבל הדיסטריביטור לא חייב להתאים במאה אחוז מאחר ואלו דגמים לשוק האמריקאי. לדוגמא, גוף המפלג יכול להיות הפוך...

אם, מישהו יוכל לאמת את הדגם הזה בוודאות אז אני אזמין אותו. יש לא מעט ממנו בebay.

• תוכן חדש...