Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת אומרת. עד מתי? עד מתי אנשים ימשיכו עם המנהג הברברי הזה? אגב, הרמב"ם טוען בספרו "מורה נבוכים" שהסיבה לברית המילה היא הפחתת ההנאה של הגבר מיחסי מין על מנת שלא יתמכר למין ולא יבקר בבית המדרש. רק כדרך אגב, איזה הזוי מטומטם אחד בפייסבוק שלי רשם שהתינוק ירד לעולם רק בכדי לעשות "תיקון" בכך שעבר ברית מילה מחדש והוא חזר בחזרה "למעלה". איזה אנשים מטומטמים חיים במאה ה 21 שזה פשוט לא ייאמן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389492,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי קשר להאם אני בעד או נגד הטקס, בכתבה עצמה נאמר שלא ידוע אם הטקס הוא הגורם.

כמו כן מקריאה של הכתבה, לי לפחות, עולה החשד שזה נגרם כתוצאה מחנק של פליטה שלא טופלה - כלומר לא קשור בכלל לטקס.

פורסם

אתה קצת קופץ למסקנות. כתוב שהוא מת מכך שאחרי שאכל אמו הניחה אותו בעגלה (במקום להחזיק שיצאו הגרעפסים), והוא פלט, ונחנק. בנוסף, בודקים האם הייתה מחלה מולדת, וטרם נקבע קשר בין המוות לברית.

אבל היי, הכי כיף זה להסיק מהר מסקנות.

בברכת סופ"ש נעים,

חילוני גמור.

נ.ב. בהחלט צריך רישיון ללהיות הורים. יש הורים זוועתיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש הורים זוועתיים.

ויש הורים בלתי מנויסים. אני לא יודע מי מכם הורה לילדים, אבל תינוק צעיר (ובמיוחד ראשון) הוא עניין די מפחיד למי שאינו מנוסה בטיפול בתינוקות. גם הרבה מעבר לגיל 18.

וזאת בכלל בלי לדבר על בעיות רפואיות אחרות שאפשר שהילד סבל מהן ולא היו מאובחנות או לא דווחו בעתונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בגיל 19 טיפלתי באחיין שלי (דאז היה בן פחות מחצי שנה) לבד. האכלתי אותו (לא ביניקה ;) ). דאגתי שיעכל מעט בישיבה עליי. החלפתי לו חיתולים והייתי איתו שעות, לבד. כשהורים מחליטים לקחת על עצמם את האחריות של להביא ילד לעולם, עליהם להכין שיעורי בית. בין אם זה עם ההורים שלהם, או עם מכרים שכבר יש להם ילדים. אני מקבל הרבה דברים על חוסר ניסיון, או לחץ, אבל זה שאמא לא יודעת שלא משכיבים תינוק בן שבעה ימים בעגלה אחרי שהוא אכל זה פשוט חוסר אחריות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו - יחי ההבדל הקטן בין תינוק בן שבוע לתינוק בן חצי שנה.

ואתה יודע מה - אני לא בטוח שהשארת התינוק לטיפולך לא גבלה בחודר אחריות - אלא אם קיבלת הדרכה מסודרת.

אין לי ספק שבמסגרת ההכנה ללידה ההורים הצעירים צריכים לקבל הדרכה, וגם אחרי הלידה. הידיעה כיצד להלביש תינוק באופן בטוח וכיצד לרחוץ אותו בלי לגרום כויות לא מגיעה מהשמים, צריך ללמוד זאת מאם מנוסה.

לגבי הפליטה - ילד עלול להקיא ולהחנק גם אם הוציא גרעפס. ואני מפנה אותך להמלצות משרד הבריאות למניעת "מוות בעריסה" שמשתנות בתדירות של פעם בשנה - שנתיים, בתדירות של שינויי אופנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב נכון ספריאל,

שוב שונו הנחיות משרד הבריאות - טעימות ראשונות החל מגיל חצי שנה היום ולא מגיל שלושה חודשים.

שונה לא מזמן.

ניקו - בעיניין שיעורי הבית הכל טוב ויפה ואתה יכול להיות סופר מקצוען כנני

אך עדיין יש נושא שנקרא מוות בעריסה.

Gn'f'R

פורסם

אני חושב שהשרשור הזה עושה עוול נוראי להורי התינוק שנפטר (לא מכיר אותם ואין לי כל קשר אליהם).

בתור הורה ל-2 ילדים (אחד מהם תינוק בן 5 חודשים) אני מקבל צמרמורת כל פעם שאני קורא על מקרים כאלה של תינוקות שנפטרים.

על מה אתם בכלל שופטים את ההורים פה?

על סמך מה חלק פה מסיקים שאלה הורים זוועתיים?

מהיכן אתם מסיקים שכן או לא הרימו את התינוק לגרעפס?

2 הבנים שלי שיהיו בריאים תמיד פלטו לאחר האכלה בלי קשר לזה שהרמנו אותם תמיד לגרעפס מעל 15 דקות בכל פעם ולעיתים פרקי זמן ממושכים הרבה יותר.

ועדיין, למרות שתמיד אנחנו מקפידים להרים אותם לגרעפס- תמיד יקרו מצבים שהם יפלטו במיטה\עגלה[ לעיתים אף תו"כ שינה.

בתור הורה אתה מנסה לנקוט את כל אמצעי הזהירות האפשריים, החל ממכשירים אלקטרוניים שמנטרים נשימה\דופק ועד פשוט להיות נוכח לידם, אבל בחיים כמו בחיים- באותה מידה שתינוק פולט בשינה ומתעורר בבוקר כאילו כלום לא קרה- כך קיים הסיכוי שהוא חלילה יחנק מהפליטה ולא יתעורר.

אני בטוח שהורי התינוק לא ייחלו לכך שזה יקרה ואני משער ששניהם קרועים מצער, קצת רגישות אנשים!.

שלא ידעו עוד צער.

:cry:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למען האמת איני מבין מדוע כלי התקשורת מקשרים בין ברית המילה למותו של התינוק?

אני מתכוון ברמת הכותרות המתנוססות.

Gn'f'R

פורסם
אני חושב שהשרשור הזה עושה עוול נוראי להורי התינוק שנפטר (לא מכיר אותם ואין לי כל קשר אליהם).

בתור הורה ל-2 ילדים (אחד מהם תינוק בן 5 חודשים) אני מקבל צמרמורת כל פעם שאני קורא על מקרים כאלה של תינוקות שנפטרים.

על מה אתם בכלל שופטים את ההורים פה?

על סמך מה חלק פה מסיקים שאלה הורים זוועתיים?

מהיכן אתם מסיקים שכן או לא הרימו את התינוק לגרעפס?

2 הבנים שלי שיהיו בריאים תמיד פלטו לאחר האכלה בלי קשר לזה שהרמנו אותם תמיד לגרעפס מעל 15 דקות בכל פעם ולעיתים פרקי זמן ממושכים הרבה יותר.

ועדיין, למרות שתמיד אנחנו מקפידים להרים אותם לגרעפס- תמיד יקרו מצבים שהם יפלטו במיטה\עגלה[ לעיתים אף תו"כ שינה.

בתור הורה אתה מנסה לנקוט את כל אמצעי הזהירות האפשריים, החל ממכשירים אלקטרוניים שמנטרים נשימה\דופק ועד פשוט להיות נוכח לידם, אבל בחיים כמו בחיים- באותה מידה שתינוק פולט בשינה ומתעורר בבוקר כאילו כלום לא קרה- כך קיים הסיכוי שהוא חלילה יחנק מהפליטה ולא יתעורר.

אני בטוח שהורי התינוק לא ייחלו לכך שזה יקרה ואני משער ששניהם קרועים מצער, קצת רגישות אנשים!.

שלא ידעו עוד צער.

:cry:

חבר שלי מל את בנו השבוע ביום רביעי. הוא לא ממש רצה אבל פחת מתגובות החברה לכך שהוא לא מל את בנו. ברית מילה גם אם היא מצליחה מטילה מום באיבר המין של הילד. קח אדם שנימול בגיל מאוחר לאחר שקיים כבר יחסים מין והוא יגיד לך שזה לא אותו הדבר כמו לפני שמלו אותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רגע אז אתה ממשיך להתריל כנגד ברית מילה/ דת ללא קשר לסיבה מסוימת ?

הילד נפטר כתוצאה ממחנק, מקריאה של הכותרת ללא התעמקות בכתבה אפשר להבין דברים אחרים, מקריאה של תגובות שלך בעבר אתה יותר נהנה מההתנצחות מאשר מהעברת המסר או מסקנה כלשהיא.

אני ממתין עכשיו לציטוט מהתנך שילווה בציתות מהקוראן ותגובה לכמה שדתות זה מפגר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כבדו את זכר התינוק והפסיקו להגיב כמו טוקבקיסטים מויינט.

יותר מדי "כפי הנראה" ו"ככל הנראה" יש בכתבה הזאת.

על פניו גם נראה שהמוות כלל לא קשור לברית המילה.

אבל היי, קשה לפוצץ כותרת עם תינוק שסתם ככה נחנק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...