Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על לאנטיס 323 אני רוצה לשים גנט גדול ובלי שום קשר להגביה תאוטו קצת אפשרי??

ואם לא אז איך אני מגביה קצת תאוטו?

פורסם

למה להגביה את האוטו ?

שים עיתון ושב עליו במקום.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

בעקרון אסור להגדיל את קוטר הצמיג. אם תשים ג'אנט יותר גדול אתה צריך לאשר את השינוי במשרד התחבורה. האם יאפשרו לך להתקין רק ג'אנט שמאושר לשימוש בדגם זה.

גם אם הצלחת להגדיל את הג'אנט, תאלץ להשתמש בצמיגים בחתך נמוך יותר כך שבעצם הקוטר הכללי של הצמיג לא ישתנה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש רכבים שמגיעים מהמפעל כשהם נמוכים יחסית (למשל סקודה אוקטביה דור ראשון)

מה שגרם במעבר כמעט על כל בור שהוא טיפה יותר עמוק מהממוצע (דבר שכיח מאוד בשבילי עפר) לריסוק של אגן השמן מנוע

מה שגורם למצב שהאוטו לא בר הזזה אלא חייב לגרור אותו, וזה עוד בלי העלות של אגן השמן והעבודה והגרירה.

בשנים המאוחרות יותר של הדגם הציעו מיגון קדמי תחתון.

אבל בשנים המוקדמות יותר היתה נהוגה הגבהה של החלק הקדמי של הרכב

אני לא זוכר איך עשו את זה, בכל זאת עברו יותר מ-10 שנים...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב, הפעם פתרון רציני:

ספייסרים. בעברית: דסקיות מרווח. הדיסקיות נכנסות בין הבולם למרכב ומגביהות את הרכב.

פתרון נפוץ שבו משתמשים הרבה בעלי סובארו כדי להגביהה את האימפרזות או הפורסטרים.

מאחר וההגבהות נעשו ע"י יפנאוטו, היבואן טרח ללכת עם זה למכון התקנים ולקבל את אישור משרד התחבורה.

אין לי מושג מה הדין עם אדם פרת רכבו בדרך הזו.

פורסם

מה שהוא אמר ^

תוכל לשים גם גלגלים קצת יותר גדולים בשביל האפקט.

למה להגביה את האוטו ?

שים עיתון ושב עליו במקום.

המצב קשה... :roflmao::roflmao::roflmao:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...