Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה שעשיתי לאוטו רשום שיש בעיה במערכת קירור של המנוע?מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של זה?ואם זה משהו רציני שבגללו לא צריך לקנות את האוטו?והאם זה יכול להיות סתם כסתח? כי האוטו אומנם שנת 2006 אך עם 22 אלף קילומטר

פורסם

22 אלף ק"מ ב7 שנים? זה דורש בדיקה מעמיקה.

יכול להיות שזה נכון, אבל זה מוזר. איזה יד הרכב? האם הרכב היה בעבר בהשכרה או ליסינג? (אם רמת הגימור היא GLF, והמראות וידיות הדלתות בצבע שחור, אז יש סיכוי טוב שהרכב היה בליסינג או השכרה)

תבדוק לפי היסטוריית טסטים ולפי היסטוריית טיפולים של הרכב.

בכל מקרה - מה התקלה במערכת הקירור?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא האוטו דגם Gls יד 1 מאישה זקנה מאוד,בקשר לבעיה עצמה אין לי את הבדיקה אצלי זה אצל,אני אזמ שתשלח לי בפרטי את מספר הפלאפון שלך וברגע שהיא תיהיה אצלי אני יגיד לך מה זה בידיוק כי באותו הרגע אנחנו צריכים להחליט אם אני קונה את האוטו או לא

פורסם

למה הבדיקה לא אצלך?

וגם מי ביצע את הבדיקה? אתה או מישהו אחר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...