Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות כמה וכמה פעמים חתולים נדרסים בלייב לצערי.

פעם אחת הלכתי בשכונה וראיתי חתול צץ מתוך השיחים, ורכב שבדיוק החל את נסיעתו התקדם כשני מטרים ובדיוק כמעט מושלם עלה על הבטן של חתול. איך שהגלגל נחת על הקרקע החתול פשוט דפק ריצת ספרינט - טורבו - ניטרו ואז הוקל לי "אע יופי הכל בסדר, ילך להתקלח איפה שהוא והכל יהיה בסדר" אבל אחרי 15 מטר בערך החתול פשוט נפל והתפגר לו.. ז"ל :(

עצוב, אבל אלה החיים וזה הגורל. תתנחם בכך שלפחות חסכת לו לסבול מרעב\צמאה חום\קור.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלנו יש בעיה של חזירי בר, החתולים ממש לא מפריעים לי. יום אחד אני נוסע בשעה 22:00 בתוך היישוב, ומהיער יוצא חזיר - דפקתי ברקס. לא התרגשתי במיוחד...

לפני חודשיים בחול המועד פסח קפצתי למלא דלק בתחנת דלק הקטנה בתוך היישוב. חושך מוחלט, התאורת רחוב בקושי מאירה ואחרי סיבוב אני רואה פרה ענקית עומדת ומנשנשת משהו שהיה על הכביש. דפקתי ברקס מגה חירום, ממש נבהלתי (מזל שהייתי על 20 קמ"ש בערך). הבהבתי לה עם האורות אבל היא לא רצתה לזוז, כנראה ברחה מהרפת ליד.

שילבתי להילוך ספורט, חיכיתי איזה 4 דקות (לכו תנסו להזיז פרה) וברגע שהיא טיפה זזה מהכביש לחצתי על הגז ועפתי משם. אחרי 5 דקות שעשיתי את הדרך חזרה היא לא היתה.

סעו לאט ולא תדרסו בעלי חיים.

פורסם

ב8 שנים על הכביש אני לא דרסתי אף בע"ח ומקווה שגם אף פעם לא אדרוס.

היו לי כמה מקרים של "כמעט" עם חתולים ושועלים, שבעזרת ברקסים חזקים ותמרוני חירום לא נגמרו ברע.

המקרה היחיד שלא היה בכוחי למנוע זה שנסעתי בערך על 120 בכביש 6 ויונה עפה לי ישר לתוך השמשה הקדמית, היונה כנראה לא שרדה ואת שאר הנסיעה עשיתי עם כתם אבק בצורת יונה על השמשה הקדמית.

V5

פורסם

אני קרה לי הסיפור הכי מוזר שכנראה תשמעו על דריסת חתולה.

אני נוסע בירידה של אבו גוש עם המרכבה סימן 4, בערך 70 ק"מש, לפתע חתולה מחליטה שבא לה לקפוץ ישר לגלגלים של הרכב שלי, בלימה לא עזרה, וכנראה שפגעתי בה תוך כדי קפיצה שלה.

החתולה עפה 90 מעלות ללמעלה, ממש כמו קסאם, בלמתי הכי מהר שיכולתי, מחכה לנחיתה של החתולה, אך לא קורה כלום, החתולה טסה ללמעלה כמו מטוס אבל אף פעם לא נחתה, יצאתי מהרכב לחפש אותה אך לא היה כלום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...