Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ראיתי בפורומים בחו"ל בעיקר ביוון וביטיוב דקה: 4:12 :

http://www.youtube.com/watch?v=fWqzW6HDgEE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שסיאט משווקת את דגם ה 1.4 החדש (מנוע CCG/BXW) עם מחשב דרך משודרג (מפה אחרת) ומערכת יניקה ועם הספק של 101 כ"ס במקום 85.

עד כמה זה אמיתי, ואם זה באמת מסיאט אז כמה יעלו החלקים לביצוע המשימה? אם זה בר יישום בכלל!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לא נראה שהם ישווקו את הצורה הישנה עם כוח הספק אחר.

לא רואה שום אחר במחשב דרך, נראה בדיוק אותו הדבר.

יכול להיות שהוא העלה את ההספק ל 101 כ"ס עם שיפורים, כמו שזה נראה יש המון קוסמטיקה ברכב.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
לא נראה שהם ישווקו את הצורה הישנה עם כוח הספק אחר.

לא רואה שום אחר במחשב דרך, נראה בדיוק אותו הדבר.

יכול להיות שהוא העלה את ההספק ל 101 כ"ס עם שיפורים, כמו שזה נראה יש המון קוסמטיקה ברכב.

לא הבחור כתב שהוא קנה את הרכב חדש כך מסיאט יוון. עם 101 כ"ס מנוע ה 1.4

הנה הציטוט : " Here in greece the local distributor upgrades the new ibiza 1.4 from 86Hp to 101 with ECU remap and new intake system. So i bought it from SEAT with 101hp! :) "

זה מאוד מעניין במיוחד אם זה רשמי !! הרי בעבר היה להם 1.4 אטמוספרי עם 100 כ"ס, אתה זוכר?

פורסם

הספק יותר גבוה זה תמיד נחמד אבל מה שהאיביזה/פולו/פאביה 1.4 באמת צריכות זה עיבוי של המומנט שלהן מתחת ל-3000 סל"ד.

אגב, הגברת ההספק תציג את מערכת הבלמים של ה-1.4 באור עוד יותר עגום מכפי שהיא כיום :oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ה-AUA (גרסת 75 כ"ס), ה-CGGB (גרסת ה-86 כ"ס) וה-AUB (ה-101 כ"ס) - מבוססים אחד על השני. בבסיס מדובר באותו המנוע בדיוק. עם השנים נעשו בו שינויים בניהול המנוע - כנראה גם כדי להתאימו לתקני היורו העדכניים - מבחינת זיהום אוויר וכדומה.

השינויים לטובת הגרסה החזקה (AUB / BBZ - גרסת 101 כ"ס) מתבטאים במערכת יניקה שונה קלות וכמובן תוכנת ניהול אחרת. בבסיס המנועים זהים, כאשר הגרסה העדכנית (86 כ"ס - BXW / CBBG) מספקות יותר מומנט (13.2 מול 12.8 של גרסאות ה-75 כ"ס / 101 כ"ס) ובסל"ד נמוך יותר (3800 סל"ד מול 4400 סל"ד ב-101 כ"ס).

ה-86 כ"ס החליפה את ה-75 כ"ס כגרסת הבסיס של המנוע. מנגד - גרסת ה"על" הוחלפה במנוע 1.6 עם 105 סוסים (קוד BTS) - שסיפקה רצועת כוח נעימה יותר (15.6 קג"מ החל מ-3800 סל"ד) וכמובן ביצועים עדיפים קלות. יחידת ה-1.6 (הותיקה) הוחלפה לפני כשלוש שנים ב-1.2TSI המוכרת (CBZB). בחודשים האחרונים עודכנו גם מנועי ה-1.2TSI לתקן EA211 (העדכני של VW) ובוצעו שינוים קלים ברצועת הכוח - שיא המומנט זמין בין 1400/5000 סל"ד (במקום 1550-5000 סל"ד).

חפש לך פאביה / איביזה בפירוק עם מנוע AUB או BBZ (הקוד העדכני ביותר ל-101 כ"ס). קח ממנה את קיט היניקה (וצרף לחבילה פילטר INBOX איכותי מכותנה. K&N למשל). בדוק האם ניתן לצרוב למנוע שלך תוכנה. במידה ולא, בדוק עלות רכישה של מחשב מנוע AUB / BBZ. לא יודע עד כמה שווה להכנס לזה מבחינה כספית, אבל זה כבר לשיקולך האישי / רצונך האישי כמובן.

504L, תמיד אפשר לקנות מפירוק סט 288 מ"מ קידמי של פאביה TSI / פולו TSI. עוצר אותן בנחישות רבה, גם אחרי סשן כבישי נהיגה ארוך. ה-256 מ"מ (המקוריים) די סבירים לשימוש רגיל. הם הופכים להיות אחרי כמה בלימות רציניות, דועכים מהר ומאבדים זאת...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ה-AUA (גרסת 75 כ"ס), ...

חפש לך פאביה / איביזה בפירוק עם מנוע AUB או BBZ (הקוד העדכני ביותר ל-101 כ"ס). קח ממנה את קיט היניקה (וצרף לחבילה פילטר INBOX איכותי מכותנה. K&N למשל). בדוק האם ניתן לצרוב למנוע שלך תוכנה. במידה ולא, בדוק עלות רכישה של מחשב מנוע AUB / BBZ. לא יודע עד כמה שווה להכנס לזה מבחינה כספית, אבל זה כבר לשיקולך האישי / רצונך האישי כמובן.

.....

שאפו על התגובה המפורטת. אני אשקול את זאת ברצינות, מאוד אוהב את האיביזה, אחרי שנה וחצי על הכביש אני יכול להגיד שהיא מעל ומעבר לציפיות שלי מרכב ב-70K , אם תקבל עוד 15 כ"ס, היא תהיה ממש סבבה !! יש עוד חצי שנה לאחריות :twisted: , אה ושנה שלישית של רצון טוב :?

פורסם

בכיף!

תבדוק את הנושא - לא בטוח עד כמה ריווחי עניין החלפת מחשב הניהול. הייתי בודק צריבת תוכנה (במידה ויש - אפסולוט / כדומה). לגבי הקיט יניקה, קבל עצה משופרת - תבדוק עם קיט של פאביה VRS-TDI (הדור היוצא. מנוע 1.9TDI PD130) מתאים לך לאיביזה, הקוטר שלו הוא ה"שמן" מבין כולם. חקרתי קצת ב-Briskoda, זה מה שהם עושים (כשאין קיט יניקה יעודי) :wink:

עזוב אותך משנת אחריות שלישית כמחווה טובה - מניסיון עם חבר (מהימים האחרונים) - ז' תקבל. יש לו בעיה עם חיבור ה-USB המקורי ברכב (לא תקין. עד כה השתמש בדיסקים. לאחרונה קיבל קצת שכל ועבר ל-USBים, אז נתגלה שהחיבור תקול...) והם עושים ממנו צחוק מוחלט :roll:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

.....

מניסיון עם חבר (מהימים האחרונים) - ז' תקבל. יש לו בעיה עם חיבור ה-USB המקורי ברכב (לא תקין. עד כה השתמש בדיסקים. לאחרונה קיבל קצת שכל ועבר ל-USBים, אז נתגלה שהחיבור תקול...) והם עושים ממנו צחוק מוחלט :roll:

בשביל מה USB, היום הכי הולך זה AUX, תחבר את זה לטלפון החכם שלך, עם כבל ב 10 שקל וסע לשלום. ברכב שלי יש מע' מקורית עם הכנה לAUX מאחורה ובלי USB. פירקתי אותה, חבר שלי הלחים את כבל AUX (תחת מיקרוסקופ :lol: ) , העברתי אותו החוצה, ועכשיו אני מחבר את הסמרטפון, האיכות מצויינת, והכי חשוב מאוד נוח ועם תוכנת PLAYER טובה הוא מאוד יהנה מהשירים ויבנה PLAYLISTים חבל על הזמן :)

פורסם

אני לא סובל את ה-AUX, האיכות נגרעת וסתם כבלים רצים באוטו.

יש USB במשענת יד. יש DOK של 64GB. הכי קל שיש :wink:

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...