Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהריח של הדלק שאר הדברים הם זוטות.

אתה יודע מה, גם לגבי הנקודה בצבע, נניח שככה נמסר הרכב (אני כבר לא זוכר, ראית את זה במסירה או אחר כך?), אז היבואן יתקן

לך, שווה לך לצבוע חלק שלם בשביל הנקודה הפיצית הזאת?

ומה אמר השמאי? שיחליפו לך רכב או יחזירו כסף? או שלא הבנת אותו או שלא יודע מה, גם אם יש תקלה, היבואן מחוייב לתיקון, אף אחד לא יחליף רכב.

לגבי הריח של הדלק, יש לנו פיאסטה, יש לנו פוקוסים, מעולם לא היה לי שום צל של ריח של דלק בתא הנוסעים. באמת יכול להיות שיש אצלך בעיה, אבל מצד שני עד עכשיו לא הצלחתי להבין מדוע מנהל השירות של פורד לא רוצה לטפל בך ומורח אותך לפי דברייך.

יש לו איזה אינטרס מיוחד נגדך? שתסע עם רכב מקולקל? אם אתה מתלונן על ריח של דלק, אני מאד מאד מתקשה להאמין שלא בדקו את זה כמו שצריך, כי זה חס וחלילה יהיה משהו, הם יהיו חשופים לתביעה גדולה מאד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין מה היה קורה לשרשור הזה אם היה מדובר נניח בגולף או איביזה. הצביעות כאן מרקיעה שחקים. אם הוא היה קונה מצ'מפיון כל הפורום כבר היה בנקודת רתיחה, "אל תוותר להם", "תתבע אותם", "מגיע לך אוטו חדש" "שלמת מחיר מלא, מגיע לך רכב מושלם" וכו' וכו' וזה לפני "הפנינים והמחמאות" שמלוות בדרך כלל שרשורים כאן בנוגע לצ'מפיון.

והנה פה, בן אדם שבעוונותיו קנה רכב מיבואן שהוא חביב אנשי הפורום ופתאום הפלא ופלא, "אין מה להתרגש, הצבע על ההגה זה במקום שלא רואים", "מה אתה עושה סיפור, בקושי רואים את זה", "צבעי עם מכחול מסדר את זה בחמש דקות", "כולה כמה נגיעות קטנות שאפשר להעלים עם מכחול" וכו' וכו'.

ועכשיו עם יד על הלב, נראה לכם הגיוני התגובות שלכם?! האיש שילם מחיר מלא וממיטב כספו ולא אמור להתחיל להוציא עוד כסף ולהתרוצץ אצל פחחים וצבעים או להתחנן בפני היבואן שיתנו לו בסך הכל את מה ששילם עבורו.

פורסם

ג'וני בוי, מחזק אותך - במידה ואכן יש בעיות ברכב - אסור לוותר להם (או לכל יבואן אחר). כתבתי לפותח הת'רד - שינסה לפנות לאחד מכתבי הרכב, אולי הם יסכימו ויוכלו לסייע לו בנושא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מעניין מה היה קורה לשרשור הזה אם היה מדובר נניח בגולף או איביזה. הצביעות כאן מרקיעה שחקים. אם הוא היה קונה מצ'מפיון כל הפורום כבר היה בנקודת רתיחה, "אל תוותר להם", "תתבע אותם", "מגיע לך אוטו חדש" "שלמת מחיר מלא, מגיע לך רכב מושלם" וכו' וכו' וזה לפני "הפנינים והמחמאות" שמלוות בדרך כלל שרשורים כאן בנוגע לצ'מפיון.

והנה פה, בן אדם שבעוונותיו קנה רכב מיבואן שהוא חביב אנשי הפורום ופתאום הפלא ופלא, "אין מה להתרגש, הצבע על ההגה זה במקום שלא רואים", "מה אתה עושה סיפור, בקושי רואים את זה", "צבעי עם מכחול מסדר את זה בחמש דקות", "כולה כמה נגיעות קטנות שאפשר להעלים עם מכחול" וכו' וכו'.

ועכשיו עם יד על הלב, נראה לכם הגיוני התגובות שלכם?! האיש שילם מחיר מלא וממיטב כספו ולא אמור להתחיל להוציא עוד כסף ולהתרוצץ אצל פחחים וצבעים או להתחנן בפני היבואן שיתנו לו בסך הכל את מה ששילם עבורו.

אכן, אבל אין מה לעשות, בן-אדם הוא רק בן-אדם, וגם זה לא תמיד ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה קשר חביב הפורום? איפה הקרצת את זה? למה אין פה תלונות על דלק מוטורס? אין פה שרשורים על האמינות של הרובוטית של

פורד? מה לעשות שבנושא שירות אני אישית חושב שהשירות של דלק מוטורס מצויין. אתה יכול לחשוב אחרת.

עכשיו, אתה ראית את הנקודות? אתה יכול להתחייב שזה לא קרה אצלו? אתה שמעת את השיחות מול השירות? אז על איזה עץ בדיוק אתה קופץ? בוודאי שמגיע לו רכב תקין, וזאת בדיוק השאלה למה הוא לא מקבל שירות? מה בדיוק אמרו לו בפורד?

ונניח שיתקנו לו את זה בהנחה שהוא צודק והכל נכון, אתה היית צובד חלק פח שלם או עושה עבודת פחחות עם מכחול בשביל נקודה כזאת? זאת העצה שאתה נותן לו? או שאתה חושב ש"יתנו לו רכב חדש"? הלוואי, בשבילו. אני לא מאמין.

עובדה שעל הנושא של ריח דלק נאמר לו שבזה לא מזלזלים, את זה חייבים לפתור אם אכן יש בעיה. אבל מזה התעלמת באלגנטיות....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שאלה -

האם בזמן מסירת/קבלת רכב חדש כדאי להגיע עם שמאי בשביל ראש שקט להמשך טיפול במקרים מסוג כזה? :shock:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
תראה , אני שילמתי מחיר מלא על האוטו . לא עשו הנחה שקל . ועוד לפני שקבלתי אותו עשו מבצע חיסול מלאי . כ-4000 ש"ח הנחה+ מתנות . ולא החזירו שקל חזרה . אז בזמן שאני נוסע עם רכב עם "פגמים קלים" לטענתך , אחרים שקיבלו את הרכב אחרי , נהנים מרכב ללא פגמים כלל ובמחיר הרבה יותר זול . זה לא מתסכל ?

כבר כתבתי, ולא פעם, אכן מתסכל, אבל מה המטרה שלך? שיחליפו לך רכב? שיצבעו לך את הפגוש? שיחליפו הגה?

שיתנו לך את ההנחה שנתנו לאחרים?

כל כוונתי היתה שתסתכל בחצי הכוס המלאה, אלה אכן נזקים אבל שוליים ולא ממש גלויים לעין.

עצתי?

תהנה מהרכב במקביל לזה שתעמוד על כך שתקבל פיצוי כלשהו (טיפול חינם, למשל) וכמובן תתעקש על כך שיבדקו את התקלה בעניין ריח הדלק שזה יותר קריטי.

אגב, הפגמים הינם קלים, לא לטענתי, עובדתית הם קלים ידידי.

גם אם היה מדובר בגולף, או מאזדה, או יונדאי או כל רכב אחר הייתי נותן את אותה תגובה, מדובר בפגמים קלים ביותר, כל כך קלים שאם הייתי במקום רוכש הרכב והיו מציעים לצבוע לי את הפגוש בחינם- הייתי מסרב בתוקף.

חודש וחצי לפני שמכרתי את הרכב שלי נהג מונית נסע רוורס ונתן לי מכה קלה במכסה המנוע, נזק שהסתכם בשבירת התופסנים של ה״כליות״ (ב.מ.וו) ולחיצה בפח.

ניסיתי להפוך את העולם כדי לתקן ללא צביעה, כשהבנתי שבלתי אפשרי בגלל אופי המכה נלחמתי עם הצבעי שיצבע מקומית בלבד ולא את כל מכסה המנוע.

צביעה אצל הפח הכי טוב לא מגיעה לרמה של צביעה במפעל.

מכאן ההמלצה לנסות לקבל פיצוי קטן בשביל ההרגשה הטובה במקום לפרפר את עצמך עם שמאים וכו׳ כי בסוף יגידו לפותח השרשור ש״אתה צודק, יש נזק, בוא נצבע לך בחינם״ והתוצאה תיהיה עוד פחות טובה ממה שהיה לפני כן.

כשנלחמים על משהו- צריך לדעת על מה להלחם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שאלה -

האם בזמן מסירת/קבלת רכב חדש כדאי להגיע עם שמאי בשביל ראש שקט להמשך טיפול במקרים מסוג כזה? :shock:

זאת שאלה אמיתית או צינית?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
שאלה -

לא צריך להגזים, אבל כן מקרה שכזה צריך להזכיר לאנשים לבדוק טוב את הרכב באור יום כשמקבלים אותו אחרי זה באמת קשה להוכיח מתי ואיפה נגרמו הנזקים

פורסם

+1.

בנאדם שילם כסף, מגיעה לו מלוא התמורה. שדלק יתכבדו ויתקנו על חשבונם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עובדה שעל הנושא של ריח דלק נאמר לו שבזה לא מזלזלים

רק שהתשובה שהוא קיבל היא כמו התגובה ההתחלתית של צ'מפיון לבעיות שהתעוררו ב- DSG7: "ככה זה צריך להיות, זה נורמאלי..."

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תראה , אני שילמתי מחיר מלא על האוטו . לא עשו הנחה שקל . ועוד לפני שקבלתי אותו עשו מבצע חיסול מלאי . כ-4000 ש"ח הנחה+ מתנות . ולא החזירו שקל חזרה . אז בזמן שאני נוסע עם רכב עם "פגמים קלים" לטענתך , אחרים שקיבלו את הרכב אחרי , נהנים מרכב ללא פגמים כלל ובמחיר הרבה יותר זול . זה לא מתסכל ?

שמע מבעל ניסיון...

פגמים בצבע- אין לך מה לעשות, אני מבין שזה מציק ברמת הידיעה, אבל אלו פגמים שיקרו בכל מקרה לאחר כמה חודשים של שימוש. היית רוצה שיצבעו לך את החלקים הפגומים? אני לא ממליץ לך.

הגה- לא להתפשר! היבואן צריך להחליף לך את ההגה ולא אמורה להיות לו בעיה עם זה כי זה נראה כמו פגם ביצור ולכן היבואן מזדכה על זה מול היצרן.

ריח דלק- לא לוותר עד שבודקים את זה. אבל אם יותר מבעל מקצוע אחד אומר לך שזה תקין נסה לקבל את עמדתם. אם הריק ממש מציק לך כנראה משהו לא תקין.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הגה ברנו מגאן 2007 שהייתה לנו הוחלף באחריות לחדש עם ציפוי עור כי זה מה שהיה להם לאחר שנתיים בגלל קילופים.

נשמע לי הזוי שהגה ברכב חדש עם קילופים לא מוחלף מידית.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

טוב ! אז בואו נעשה כאן קצת סדר בדברים .

הנקודות {עיגולים} הקטנים בצבע היו במעמד המסירה של הרכב . כפי שכבר ציינתי בעבר הרכב נמסר לי מלוכלך , {אני מתחיל לחשוש שזה בכוונה} כדי להסתירן . יש כ-12 נקודות כאלה על הרכב , והגדולות ביותר צולמו כאן . אנשי החברה אפילו מסכימים שהרכב הגיע ככה . כל זאת לאחר שייצגתי להם צילומים של הרכב תצוגה שהיה בחיפה עם אותם כתמים בדיוק .

ההגה לא יכול להשתפשף לבד ועוד בנקודה מתה שאף אחד לא נגע בה אי פעם . עדיין לא נמסר לי אם יחליפו לי הגה או לא .

כשהרכב היה בן שבועיים קפיצי המושבים הקדמיים חרקו חזק, הבטיחו במוסך לתקן אותם ,לא עשו כלום,ולבסוף תיקנתי אותם בעצמי לאחר ריסוס קל של WD-40 על הקפיצים שהרעישו .

הייתה לי בעיה עם ההילוך האחורי שקופץ לניוטראל בנסיעה לאחור בעליה בעיקר וכבר חודש כמעט זה לא קרה יותר{אולי זה יסתדר מעצמו ? } יש להזכיר שהמקרים הללו היו די נדירים

בקשר לריח הדלק זה קורה רק כאן ורק מעל 37 מע" , לאחר נסיעה של לפחות רבע שעה . הייתי עם הרכב בחיפה , נסעתי אתו הרבה בעליות ולא היה שום ריח דלק . השמאי אמר לי במפורש שזה לא צריך להיות , והוסיף שאם היבואן מתעקש שזה בסדר לנסוע ככה , שאני אדרוש החלפת הרכב , כמובן בכפוף לממצאי הדוח .

אם היבואן היה כל כך "לארגי" כפי שכמה מתארים אותו כאן , הוא היה מחליף את חישוקים הרגילים בחישוקי אלומיניום על חשבונו , ולא מוסר רכב גרמני עם צלחות עקומות , שעלולת להתעופף בסיבובים . אבל מה לא עושים אצלנו כדי לחסוך ? הכל . מושכים זמן , לא מוכנים להודות שיש תקלות או שריח דלק "זה בסדר" "ככה זה" "אדים של לחץ דלק במיכל" ועוד... העיקר לחסוך בתיקונים או בבדיקות . מה לעשות , הכל מסתכם בסוף בהוצאה כספית . כסף שאף אחד לא מוכן להפסיד . {חוץ מהלקוח כמובן}

• תוכן חדש...