Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להשאיר את הרכב 2 לילות בתחנת רכבת באזור המרכז בלי קירבה לשטחים, הרכב שבחתימה, קליל כמובן לגניבה, האם יש ממה לחשוש ? מדובר בתחנה קטנה שפעם אחרונה שראיתי בלילה היו 2 רכבים שם, מה הכדאיות?

תודה

Miata ND2

פורסם

באיזה תחנת רכבת מדובר?

ידוע לי על פריצות / גניבות בתחנת הרכבת ראשון "הראשונים".

חבר העובד באיתוראן מדווח על גניבות רבות מאיזור תחנות הרכבות שבאיזור השרון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שמעתי על פריצה לרכב וגניבת לוח השעונים שלו לפני כמה חודשים בתחנת רכבת בבאר שבע.

ואני יודע שלפני כמה שנים היו בלשים שמתצפתים על החניה שליד הרכבת בבאר שבע באופן קבוע.

גנבים שמגיעים בשעות הלילה לחניונים שצמודים לתחנת רכבת סומכים על זה שבשעות שהם מגיעים אין רכבות ואין סיבה לחשוש שבעל הרכב יפתיע פתאום. מה גם שהרחובות ריקים.

אפשר לעבוד בשקט.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עד כמה שאני יודע תחנות רכבת זה מקום די נפוץ לגנבות, הבעלים מחנים את הרכב, ונוסעים ללא פחות משעה שעתיים שבהן לגנב יש מספיק זמן, בלילה אני לא יודע מה קורה (כמו שאתה אומר, אין הרבה רכבים, לא כדאי לבוא ל"עבודה"). אז זה כבר תלוי ברכב, אזור וכו'.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה טיפה צפונית לראשון , לא מדובר בתחנה באיזור השרון ...

אני מצד אחד דיי צריך לנסוע מצד שני מפחד שיגנב ,דילמה

Miata ND2

פורסם

אם אתה אוהב או רוצה להמשיך עם הרכב, קח אותו אתך ואל תשאיר באף תחנת רכבת בארץ.

אני מכיר מעולם הגיפים, אבל מניח שגם כאן מאוד מאוד לא מומלץ להשאיר רכב בתחנה מסוג זה.

עופר

פורסם

אני לא הייתי מסתכן, כבר ראיתי כמה פעמים בתחנת רכבת באשדוד רכבים עם חלונות מנופצים

הגנבים מודעים לכך שבן אדם משאיר שם את האוטו לכמה שעות וזה נותן להם חלון הזדמנות

פורסם

כשראיתי את הכותרת חשבתי שאתה בעלים של פלואנס חשמלית ומחפש מקום להשאיר אותה ולא למצוא אותה בבוקר :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

Rs מה השם של חבר שלך אולי אני עובד איתו.

תחנת ראש העין זו מכה רצינית, לא הייתי מחנה שם סמל של סקודה, רכבים נגנבים שם על ימין ועל שמאל.

כל תחנת רכבת היא מקום מועד לפורענות, בדרך כלל חשוך שם וריק מאדם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כנראה אחד הכי נפוצים , כמו חניונים של גני ארועים .

להורים שלי גנבו פעם אחת רכב מתחנת הרכבת ועוד פעמיים ניסו לגנוב.

• תוכן חדש...